Şimdi Ara

''Logitech Vx Nano(kablosuz mouse) incelemesi''-by street_cops(yeni!!) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
560
Cevap
2
Favori
67.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kbrtyl

Teknosa'dan aldığım cihazı bilgisayara takınca tanıdı ancak mouse ile alıcı arasında bir bağlantı kurulamadı. bir kaç bilgisayarda denedik durum aynı. sanki başka bir alıcıyı kutuya koymuşlar gibi. iade'ye götürdüm kabul etmediler kutu açık olduğu için. Logitech servisine gönderildi, max 30 gün kalırmış. bir mouse için katlandığım duruma bak...

Ürünü vermediyseniz logitechin sitesinde connect die bir program var onu kullanın benimde başıma gelmişti bu programla bağlantı sorunu düzeldi
  • Sabahtan beri nano alıcıyı çalıtıramadım :( daha alalı 15 gün olmadı

@Blues-
    Connect programını bulamadım nerde acaba

Edit:
    http://logitech-louk.navisite.net/web/ftp/pub/techsupport/mouse/logitech_connect.exe
    Buldum oda işe yaramadı :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 13 Şubat 2011; 13:50:49 >
  • Aradım logosofta ulaşmamış söylediler kargo margo baya uğraştıracak
  • Logitech'in bu tip pahalı farelerinde ses durumu nasıl.

Elimdeki Microsoft bayaa yumuşak (önceki fareme göre) ve de sessiz.

Değişirsem
    Logitech vx nano veya m750'de aynı sessizliği ve yumuşaklığı bulabilecek miyim.
  • verdim malesef...

bekliyorum 9. iş günü.
    Hala ses seda yok.

quote:

Orijinalden alıntı: Blues-

quote:

Orijinalden alıntı: kbrtyl

Teknosa'dan aldığım cihazı bilgisayara takınca tanıdı ancak mouse ile alıcı arasında bir bağlantı kurulamadı. bir kaç bilgisayarda denedik durum aynı. sanki başka bir alıcıyı kutuya koymuşlar gibi. iade'ye götürdüm kabul etmediler kutu açık olduğu için. Logitech servisine gönderildi, max 30 gün kalırmış. bir mouse için katlandığım duruma bak...

Ürünü vermediyseniz logitechin sitesinde connect die bir program var onu kullanın benimde başıma gelmişti bu programla bağlantı sorunu düzeldi

• ürünü teknosadan aldım :) 49,90
    kendi çalıştıgım yer :)

bütün gün inceledim.mükemmel bir ürün :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.MARX

ürünü teknosadan aldım :) 49,90
    kendi çalıştıgım yer :)

bütün gün inceledim.mükemmel bir ürün :)

Evet mükemmel olabilir ama bana göre mükemmelliğini baltalayan birşey var. Mouse sanki böyle nasıl desem biraz tepkimede gecikiyor gibi. Hani ayarlarına da baktım.

Önceki 10 liralık masaüstü A4 Tech mouse daha bi iyi gibiydi. Bu kablosuz olduğundan mı, yoksa altına ped koymadığımdan mı anlayamadım.

Hele mouse'u ilk aldığımda alışması zor gelmişti. Counter Strike tarzı oyun hiç denemedim ama sanırım hedef tutturmak zor olacak. Bence tepkisi istediğim gibi değil.

Paint'i açın ve normal bir hızda yatay çizgi çizin. Doğrusal şekilde çizebilirseniz sorun bende demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 21 Şubat 2011; 0:28:18 >

• ben de nanoyla m705 arasında kalmıştım ama m705 gerçekten harika.özellikle ele iyi oturuyor.pil ömrü de 1094 gün gösteriyor.bakalım görücez.
  • benim şuana kadar kullandıgım tepkimelerde en hızlı cihaz budur.
    bence cihazı servise gönderin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofearkartal

ben de nanoyla m705 arasında kalmıştım ama m705 gerçekten harika.özellikle ele iyi oturuyor.pil ömrü de 1094 gün gösteriyor.bakalım görücez.

Sessizliği sesi konusunu hiç değinilmemiş.

inş çat çat diye ses çıkarmıyordur, özellikle orta tuş.
    yumuşak ve sesiz mouse olur inş
  • bende bugun sipariş verdm umarım yarın gelır aldgma pişman olmam
  • 3 gn oldu hala gelmedi çok sabırsızlaştım ya merak edıyorm ürünü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Benim Nanonun garantisi 3 yılmış...14.12.2007 de almışım ve daha 25 gün garantisi kalmış...Yarın Logitech müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatacağım...Bu arada Medai Marktan 19,90 a M195 alıp onun alıcısını kullanayım dedim ama çalışmadı nanoyla...İade ettim...

EKLEME: Bugün (22.11.2010) 11 gibi 0800 lü müşetri hizmetlerini aradım durumu izah ettim,görevli benden P/N numarasını istedi, kontrolleri yaptıktan sonra adres bilgilerimi alıp "size bir adet nano alıcı yolluyorum" dedi...sonuca varmamız 3 dakika kadar sürdü...az öncede mailime baktığımda ups ten bir ileti geldiğini gördüm...Kargom Hollanda Utrecht ten saat 16:35 te UPS ile yola çıkmış...Tüketici dostu tek tanıdığım firma Dell di şimdi ikincisi Logitech oldu...Zaten çok sayıda Logitech ürünü kullanıyorum ama bir tercih sebebi daha yarattılar...

EKLEME 2: Bugün (23.11.2010) 15 gibi Logitechin dün Hollandadan yolladığı nano alıcı UPS tarafından bana teslim edildi...Resmen ağzım açıkkaldı...Türkiye içerisindeki bir kargodan bile daha hızlı ulaştı elime...Ama tüm denemelerime rağmen yeni gelen alıcı ile nano mouse çalışmadı...Sanırım mousta sorunlu...Yarın tekrar arayıp durumu anlatacağım...Gelişmeleri altarmaya devam edicem...

EKLEME 3: Bugün (24.11.2010) 11 gibi yine 0800 lü müşteri hizmetlerini aradım...Aynı bayanla görüştüm ve nanomun bu yeni gelen alıcı ile çalışmadığını söyledim...Seri numarası falan filan aldıktan sonra "ürününüz garanti kapsamında olduğu için size yeni bir vx nano göndereceğim" dedi...Stoğu kontrol ettikten sonra "stoğumuzda vx nano şu anda yok, isterseniz anywhere yollayabilirim" dedi...Mouse logitech sitesinden inceledim hoşuma gitti ve kabul ettim...Az önce baktım yine süper hızlı bir şekilde saat 17 gibi ups ile gönderilmiş...Gönderilen mouse aşağıdadır...

http://www.hepsiburada.com/Liste/logitech-anywhere-mx-mouse-910-000873/ProductDetails.aspx?productId=bd01546&categoryId=52

EKLEME 4: Az önce (25.11.2010) yeni mouse elime ulaştı...Orjinal kutusu içerisinde gönderilmiş...Süper hizmet için Logitechi kutlarım...

Dostum şaka yapmıyorsun değil mi:)
    Bu dediklerin gerçekse Logitech'i gerçekten tebrik etmek lazım.
    Mouse alacağım ben de 2-3 gün içerisinde bir araştırma yapayım dedim ve bu mesajın gerçekten çok ilgimi çekti.
    Yeni mouse'n ile iyi günler.

• arkadaşlar ben yeni pc aldım oyun için mousumda eski yeni bir mouse almak istiyorum sizce bu alet benim işimi görürmü? (oyun için kablolu olması lazım ama bazı sebeblerden dolayı kablosuz alıyorum) yada bana ne önerirsiniz.. A4 Tech X7 XG-760 mousunu düşünüyordum yardımcı olurmusunuz bana .. veya başka hangi mousu önerirsiniz (bütçe 60 a kadar çıkıyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtont

arkadaşlar ben yeni pc aldım oyun için mousumda eski yeni bir mouse almak istiyorum sizce bu alet benim işimi görürmü? (oyun için kablolu olması lazım ama bazı sebeblerden dolayı kablosuz alıyorum) yada bana ne önerirsiniz.. A4 Tech X7 XG-760 mousunu düşünüyordum yardımcı olurmusunuz bana .. veya başka hangi mousu önerirsiniz (bütçe 60 a kadar çıkıyor)

LOGITECH M705 MARATHON MOUSE
    LOGITECH VX NANO CORDLESS LASER NB MOUSE BUSINESS

Şu ikisine bak derim. Fiyat olarak çok uçuk değil, fiyat/performans olarak da piyasadaki birçok mouse göre iyi.

Ben de bakınıyorum halen bu ikisine yoğunlaştım... VX nano daha şık duruyor bence. Ama M705'in de gideri var yani fiyat olarak da bimekste 52 liraya kadar düşmüş. (online satışlarda)

• quote:

Orijinalden alıntı: Marcuse

quote:

arkadaşlar ben yeni pc aldım oyun için mousumda eski yeni bir mouse almak istiyorum sizce bu alet benim işimi görürmü? (oyun için kablolu olması lazım ama bazı sebeblerden dolayı kablosuz alıyorum) yada bana ne önerirsiniz.. A4 Tech X7 XG-760 mousunu düşünüyordum yardımcı olurmusunuz bana .. veya başka hangi mousu önerirsiniz (bütçe 60 a kadar çıkıyor)

Şu ikisine bak derim. Fiyat olarak çok uçuk değil, fiyat/performans olarak da piyasadaki birçok mouse göre iyi.

Ben de bakınıyorum halen bu ikisine yoğunlaştım... VX nano daha şık duruyor bence. Ama M705'in de gideri var yani fiyat olarak da bimekste 52 liraya kadar düşmüş. (online satışlarda)

bencede vx nano daha şık duruyor ama arkadaşların yorumları pek iç açıcı değil ben genellikle oyun için kullanacağım için negatif bir özlliği olurmu onu düşünüyorum.. m705 de bira kabamı ne dersenizele tam oturuyor mu yandaki tuşlara basışı filan nasıl ..?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Benim Nanonun garantisi 3 yılmış...14.12.2007 de almışım ve daha 25 gün garantisi kalmış...Yarın Logitech müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatacağım...Bu arada Medai Marktan 19,90 a M195 alıp onun alıcısını kullanayım dedim ama çalışmadı nanoyla...İade ettim...

EKLEME: Bugün (22.11.2010) 11 gibi 0800 lü müşetri hizmetlerini aradım durumu izah ettim,görevli benden P/N numarasını istedi, kontrolleri yaptıktan sonra adres bilgilerimi alıp "size bir adet nano alıcı yolluyorum" dedi...sonuca varmamız 3 dakika kadar sürdü...az öncede mailime baktığımda ups ten bir ileti geldiğini gördüm...Kargom Hollanda Utrecht ten saat 16:35 te UPS ile yola çıkmış...Tüketici dostu tek tanıdığım firma Dell di şimdi ikincisi Logitech oldu...Zaten çok sayıda Logitech ürünü kullanıyorum ama bir tercih sebebi daha yarattılar...

EKLEME 2: Bugün (23.11.2010) 15 gibi Logitechin dün Hollandadan yolladığı nano alıcı UPS tarafından bana teslim edildi...Resmen ağzım açıkkaldı...Türkiye içerisindeki bir kargodan bile daha hızlı ulaştı elime...Ama tüm denemelerime rağmen yeni gelen alıcı ile nano mouse çalışmadı...Sanırım mousta sorunlu...Yarın tekrar arayıp durumu anlatacağım...Gelişmeleri altarmaya devam edicem...

EKLEME 3: Bugün (24.11.2010) 11 gibi yine 0800 lü müşteri hizmetlerini aradım...Aynı bayanla görüştüm ve nanomun bu yeni gelen alıcı ile çalışmadığını söyledim...Seri numarası falan filan aldıktan sonra "ürününüz garanti kapsamında olduğu için size yeni bir vx nano göndereceğim" dedi...Stoğu kontrol ettikten sonra "stoğumuzda vx nano şu anda yok, isterseniz anywhere yollayabilirim" dedi...Mouse logitech sitesinden inceledim hoşuma gitti ve kabul ettim...Az önce baktım yine süper hızlı bir şekilde saat 17 gibi ups ile gönderilmiş...Gönderilen mouse aşağıdadır...

http://www.hepsiburada.com/Liste/logitech-anywhere-mx-mouse-910-000873/ProductDetails.aspx?productId=bd01546&categoryId=52

EKLEME 4: Az önce (25.11.2010) yeni mouse elime ulaştı...Orjinal kutusu içerisinde gönderilmiş...Süper hizmet için Logitechi kutlarım...

Dostum şaka yapmıyorsun değil mi:)
    Bu dediklerin gerçekse Logitech'i gerçekten tebrik etmek lazım.
    Mouse alacağım ben de 2-3 gün içerisinde bir araştırma yapayım dedim ve bu mesajın gerçekten çok ilgimi çekti.
    Yeni mouse'n ile iyi günler.

Benimkide tam tersi oldu.Logosoftla uğraşıyorum şuan
    22.02.2011 17:56:01 Ürün ithalatçı firmaya sevk edildi

Hala bir olay yok.

• quote:

quote:

quote:

bencede vx nano daha şık duruyor ama arkadaşların yorumları pek iç açıcı değil ben genellikle oyun için kullanacağım için negatif bir özlliği olurmu onu düşünüyorum.. m705 de bira kabamı ne dersenizele tam oturuyor mu yandaki tuşlara basışı filan nasıl ..?

Gün itibariyle Vatanbilgisayar'dan LOGITECH VX NANO CORDLESS LASER NB MOUSE BUSINESS modelini aldım. Gayet kullanışlı geldi bana. Marathon modelini kesinlikle tavsiye etmiyorum çok kaba duruyor, ele fln oturduğu da yok, özellikle yan kısımları ergonomik değil, eliniz biraz terlese kaymaya başlayacak cinsten bir malzeme ile yapılmış. Pil ömrünün 3 yıl olduğuna bakmayın 2 tane büyük kalem pil ile çalışıyor ve 3 yıl götürmeyeceğinden de emin olun... Aşırı büyük geldi bana marathon modeli. Ve tasarım olarak da çok kötü. (BENCE)...

Alacaksanız ya VX Nano modelini ya da Logitech Anywhere MX (Darkfield) Mouse (910-000873) modelini, alın derim.
    Darkfield cam yüzeylerde fln çalışabilen bir mouse fiyat olarak 30 liraya yakın bir fazlalığı var VX nanoya göre. VX nanodan tek farkı ise cam yüzeylerde çalışabilmesi. Bir de fonksiyon tuşlarının baş parmağa daha uygun olacak şekilde yerleştirilmiş olması... Onun dışında tasarımına kadar herşey aynı... Ürünün tüm teknik özelliklerine baktım. Cam yüzeyde çalışma dışında bir fark yok. Darkfield de büyük pil ile çalışıyor. Bilginize. Ha bir de taşıma çantaları biraz farklı artık ne kadar kullanacaksanız bilemem:) Darkfield'in taşıma çantası biraz daha şık duruyor...

VX NANO'nun özellikleri...
    Cordless laser mouse
    Advanced 2.4 GHz wireless technology
    1000 dpi resolution
    Plug-and-Forget Nano-receiver
    MicroGear™ Precision Scroll Wheel (for Hyper-fast scrolling)
    5 programmable buttons
    On/Off switch
    Battery indicator
    Up to 6 months battery life* (2 tane duracell pil ile birlikte geliyor ürün 6 aydan fazla gider diye düşünüyorum. Biraz da kullanımınıza bağlı tabi.)
    USB connectivity
    32- and 64-bit platforms

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gün itibariyle Vatanbilgisayar'dan LOGITECH VX NANO CORDLESS LASER NB MOUSE BUSINESS modelini aldım. Gayet kullanışlı geldi bana. Marathon modelini kesinlikle tavsiye etmiyorum çok kaba duruyor, ele fln oturduğu da yok, özellikle yan kısımları ergonomik değil, eliniz biraz terlese kaymaya başlayacak cinsten bir malzeme ile yapılmış. Pil ömrünün 3 yıl olduğuna bakmayın 2 tane büyük kalem pil ile çalışıyor ve 3 yıl götürmeyeceğinden de emin olun... Aşırı büyük geldi bana marathon modeli. Ve tasarım olarak da çok kötü. (BENCE)...

Alacaksanız ya VX Nano modelini ya da Logitech Anywhere MX (Darkfield) Mouse (910-000873) modelini, alın derim.
    Darkfield cam yüzeylerde fln çalışabilen bir mouse fiyat olarak 30 liraya yakın bir fazlalığı var VX nanoya göre. VX nanodan tek farkı ise cam yüzeylerde çalışabilmesi. Bir de fonksiyon tuşlarının baş parmağa daha uygun olacak şekilde yerleştirilmiş olması... Onun dışında tasarımına kadar herşey aynı... Ürünün tüm teknik özelliklerine baktım. Cam yüzeyde çalışma dışında bir fark yok. Darkfield de büyük pil ile çalışıyor. Bilginize. Ha bir de taşıma çantaları biraz farklı artık ne kadar kullanacaksanız bilemem:) Darkfield'in taşıma çantası biraz daha şık duruyor...

VX NANO'nun özellikleri...
    Cordless laser mouse
    Advanced 2.4 GHz wireless technology
    1000 dpi resolution
    Plug-and-Forget Nano-receiver
    MicroGear™ Precision Scroll Wheel (for Hyper-fast scrolling)
    5 programmable buttons
    On/Off switch
    Battery indicator
    Up to 6 months battery life* (2 tane duracell pil ile birlikte geliyor ürün 6 aydan fazla gider diye düşünüyorum. Biraz da kullanımınıza bağlı tabi.)
    USB connectivity
    32- and 64-bit platforms

yorumun için teşekkürler.. zaten en baştan beri aklımda a4 tech xg x7 760 ve vx nano vardı. biraz araştırmadan sonra a4 tech almamaya karar verdim.. benim sıkıntım bu ürünü masaüstü pcde ve %60 oyun için kullanacağım .. verimi filan nasıl olur onu merak ediyorum..

• Bu vx nanonun gene kafası güzelleşti ya pc görmüyor :( 3 sene kullandığım hp mouse birkere bile böyle sorun yapmadı ne biçim iştir anlamadım.Garantisi olsa bile uğaşması insanı usandırıyor.pfff
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.