Şimdi Ara

''Logitech Vx Nano(kablosuz mouse) incelemesi''-by street_cops(yeni!!) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
560
Cevap
2
Favori
67.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün itibarı ile bende vx nano almış bulunmaktayım. electro word de 59tl
  • Benimde bir tane kablosuz mouse alasım var ama pille mouse kullanmak mantıklı gelmiyor.
  • bende bugün vatandan promosyon ürünü olarak(torpilli) 58 tlye 5 taksit aldım.normalde yeni bilgisayarla bu fiyata veriyolardı ama beni tanıdıkları için bilgisayar almadan bu fiyata aldım.(normal fiyatı 140 civarı)
  • bende bugun elecktoworld teki kampanyadan faydalandım ve aldım arkadaslar

@kuu1x eger adam gibi bir marka alırsan ki bu marka logitech oluyor pil problemini en az seviyede yasarsin en az pil tuketenlerden bende bundan once hediye gelen genius 900g vardı 4 ay filan dayanıyodu bana gunde 3 saat ortala ile.. öekinmeden al ve eletroworld teki fırsatı kaçırma bence
  • Kablolu mu daha iyi performans verir yoksa bu mu kardeşim?
  • Kablolular her halukarda daha iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpset

Kablolu mu daha iyi performans verir yoksa bu mu kardeşim?

Hangi mouse larla karşılaştırdığınız önemlidir. Bence bu mouse piyasadakilerin yüzde 95 inden daha başarılıdır. Her şeyden önce Logitech ve lazer olması büyük avantaj. İkincisi günlük 10 saatten fazla kullanmama rağmen duracell pille 1 seneden fazla gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpset

Kablolu mu daha iyi performans verir yoksa bu mu kardeşim?

değişir ne performansı için kullandığınıza bakar
    ben şahsen her zaman kablosuzu tercih ediyorum bir de artık kablo mu kaldı boşverin...
  • vatanda şu anda herhangi bir ürünle beraber vx nano indirimli alınabiliyor. world ile yaklaşık 55.5 TL ye gelmiş oluyor. Haberiniz ola.
  • arkadaşlar scroll'u vitesli mi bu mause'nin? tıkırdamasını kaldırabiliyormuyuz yani
    m705 alıcaktım onun yerine bunu alıcam vitesliyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SynFx -- 22 Ağustos 2010; 3:54:36 >
  • vx nano ve m705 vatanda aynı fiyatlara denk geliyor. Hangi ürünü tavsiye edersiniz arkadaşlar?
  • Selamlar.. Logitech Vx Nano kullanan arkadaşlar mouse un tam olarak boyutlarını yazabilir mi ?? Elime tam olarak oturur mu oturmazmı karar veremedim şuan kullandığım mouse ile karşılaştırma yapmak istiyorum. Teşekkürler
  • arklar bende aldım vatan bilgisayardan fakat kutusu farklı resiimlerde koydugunuz gbi değil küçük anlıcangınız cd si filan yok nasıl iş bu :S bide urun hafif bi hareket veya sallamada içi sallanıyor ses geliyor sanki içinde bazı parçalaarı kopmuş gibi normalde ürünü sallasıgınızda herhangi ses tıkır tıkır filan oluyr mu sizde ??
  • Bu mouse da tekerleği orta tuş olarak atayamıyor muyuz hiçbir şekilde? fast scroll u kaldırma gibi bi şansımız yok mu?
  • çok teşekkür ederiz emeğin için on numara çalışma olmus
  • Hepsiburada.com da oem ve indirimde olarak satılıyor ürün.

*Vatan bilgisayardan alan arkadaşta sanırım oem olarak almış ürünü.Bu yüzden ufak kutuda ve driver CD si yok. Oem kutuda CD dışında içerik olarak bir eksik yok.

*Fast-scroll özelliği açıkken sallarsanız ses dediğiniz gibi ses geliyor mouse un içinden.
  • Orta tekerlek tuşunu middle click diye atamak biraz anlamsız çünkü "vitesli" ve "otomatik" scroll geçisini sağlıyor , balataları yakarsınız ;)
    Fakat tekerleğin üstündeki document flip tuşuna middle click atamak mümkün , firefox'ta gayet iyi oldu. soldaki 4,5 tuşlarıda sonraki/önceki taba ayarlayınca süper oldu :))
    ps:içinden çıkan setpoint programıyla aynı tuşun farklı programlarda farklı işe yaramasını sağlamak mümkün .
  • Vx Nano Cordless Laser Mouse for Notebooks için yazım var mı? ben bu mouse 'u bir arkadaştan aldım ve cd'sinin kayıp etmiş:( yardımcı olursanız sevinirim..
  • güzel çalışma olmuş,teşekkürler
  • Mouse sürücülerini Goggle'larsanız sizde bulursunuz ama kolaylık olsun bari ;)
    2.linke basıcaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kargat -- 28 Eylül 2010; 1:15:18 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.