Şimdi Ara

''Logitech Vx Nano(kablosuz mouse) incelemesi''-by street_cops(yeni!!) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
560
Cevap
2
Favori
67.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: masterm1nd

Selamlar, ben de Macbook Pro'ma VX Nano aldım. Gayet memnunum, çok rahat ve kullanışlı bir mouse, fakat USB slotu kaplamaması için ileride Bluetooth'lu bir mouse ile değiştirmeyi planlıyorum. Bluetooth tavsiye eder misiniz? Aklımda Logitech M555B veya Mighty Mouse var.

Güle güle kullanın,

Bluetooth mouselar hakkında bilgim yok ama, logitechin ürünleri güzel tahminimce.

@Earth_Dreams,
    Kalite olarak elbet farkı yoktur, ama vx nano nun farkı alıcısının ufak olması,
    Belirttiğin ürün böyle değil sanırım.
  • bendekinin alıcısı bozuldu faturası yoktu alet çöpe gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: gooogle96

bendekinin alıcısı bozuldu faturası yoktu alet çöpe gitti

Hocam faturası olmasa bile Logitech müşteri hizmetlerini ara, şansını dene.
    Belki yardımcı olurlar.
  • Merhaba arkadaşlar bende VX NANO kullanıyorum. Bu mouse u kullanan arkadaşlar ne tür bir pil kullanıyor. Alkaline mi NmH şarjlı piller mi kullanıyorsunuz. Ben yaklaşık 1 senedir GP 550 mAh aaa pillerini kullanıyordum sorunsuz 2 ay gibi gidiyordu. Fakat son günlerde şarj etmeme rağmen verim alamadım. Pilin ömrünün bittiğini varsayıp Varta professional 1000 mAh pillerini aldım şarj ettikten sonra mouse a taktım kırmızı ışık yanıyordu. Mouse ta 1.5v aaa pil tavsiye ediliyor. 1.5v da alkalin pil demek. Neden bu zamana kadar şarjlı pil kullandım da şimdi kabul etmiyor? Aynı sorunu yaşayan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Olmazsa servise göndereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme20

Merhaba arkadaşlar bende VX NANO kullanıyorum. Bu mouse u kullanan arkadaşlar ne tür bir pil kullanıyor. Alkaline mi NmH şarjlı piller mi kullanıyorsunuz. Ben yaklaşık 1 senedir GP 550 mAh aaa pillerini kullanıyordum sorunsuz 2 ay gibi gidiyordu. Fakat son günlerde şarj etmeme rağmen verim alamadım. Pilin ömrünün bittiğini varsayıp Varta professional 1000 mAh pillerini aldım şarj ettikten sonra mouse a taktım kırmızı ışık yanıyordu. Mouse ta 1.5v aaa pil tavsiye ediliyor. 1.5v da alkalin pil demek. Neden bu zamana kadar şarjlı pil kullandım da şimdi kabul etmiyor? Aynı sorunu yaşayan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Olmazsa servise göndereceğim.

Merhabalar.

Ben kullandığım süre zarfında ilk başlarda normal alkalin pil kullandım fakat şuanda ni-mh şarjlı pil kullanıyorum.

Panasonic infinium (1 yıl süreyle dolu kalabilen yeni nesil pillerden) kullanıyorum ve oldukça memnunum.

Yeni aldığınız pilde de bir arıza olması mümkün, o pilleri başka bir cihazda deneyin eğer çalışıyorsa sorun yoktur.

Bu sefer mousea alkalin pil takın, çalışıp çalışmadığına, kırmızı ışık yanıp yanmadığına bakın. Eğer kırmızı ışık yanıyorsa mauseda bir sorun var demektir.

Servise göndermek yerine Logitechin sitesindeki müşteri hizmetlerini arayın, durumu anlatın. Size yardımcı olacaklardır.

• ya arkadaşlar logitech vx nano nb laser mouse aldım fakat bi türlü calıştıramadım ?

içinden ufak bi nano receiver cıktı ve usb uzatma kablosu cıktı ama bir türlü masaüstü bilgisayarımda çalışmadı? direk nano receiveri taktım usb yuvasına tanıdı kurdu ama mouse hareket yok.. pc restart attım yine yok.. driverini indirip kurdum yine tık yok sebebi nedir ?
  • merhabalar,

güzelim mouse'ı aldım ama sürücüsünü bulamıyorum, nerden bulabilirim acaba?

EDIT: buldum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lahalehey -- 22 Şubat 2010; 13:58:43 >
  • ben de cok buyuk beklentilerle bunu aldim ama cok da memnun kalmadim. 6 ay sonra da nano receiver mouse'u gormez oldu. servislik isi var malesef.
  • 2 yıl VX Revolution kullandım.
    Onu sattım, sonra 2 yıl VX Nano kullandım.
    VX Nano'yu da 2 ay önce sattım ve Anywhere MX aldım.

Her 3 mouse'ta da hiçbir sorun yaşamadım.

Logietech'in satış sonrası hizmetleri çok iyi orayı arayın mutlaka çözüm bulacaklardır.
  • vx revolation ve v550 de kampanya var....55 ytl bunlar bu fiyatken vx nano almak akılıcamı siz hangisini önerirsiniz
  • Her ne kadar kullandıklarımın arasında beğenme anlamında Revo 3. sırada olsa da 55 TL çok iyi bir rakam.
  • arkadaşlar bende vx nano var. oyun oynarken falan birden gidiyor. anca restar atınca kendisine geliyor mouse sorun nedir sizce.
  • Merhaba arkadaşlar,

Bu mouse acaba Masaüstü PC'de de çalışır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brscngznc
    Merhaba arkadaşlar,

Bu mouse acaba Masaüstü PC'de de çalışır mı?

niye çalışmasın ki
  • 2 yılı aşkın süredir bu mouse'u kullanıyorum. Daha önce 2 defa birden bire çalışmama sorunu yaşamıştım ve 2 defa kutusunda sıfır mouse ile değişim yapılmıştı. Dün itibariyle yeniden çalışmamaya başladı. İyi ki son değişimde (Temmuz 2009) yeni fatura kesilmişti ve 2 yıl garanti yeniden başlamıştı. Servise göndereceğim ve muhtemelen alıcı değişimi yapılacak bu sefer.

Mouse'dan çok memnunum. Özellikle küçük alıcısı ile laptop'dan sök tak derdi olmaması büyük avantaj. Ayrıca hassas ve algılama mesafesi gayet başarılı. Bir de şu arızaları olmasaydı daha da memnun olacaktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 15 Mart 2010; 10:35:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme20

Merhaba arkadaşlar bende VX NANO kullanıyorum. Bu mouse u kullanan arkadaşlar ne tür bir pil kullanıyor. Alkaline mi NmH şarjlı piller mi kullanıyorsunuz. Ben yaklaşık 1 senedir GP 550 mAh aaa pillerini kullanıyordum sorunsuz 2 ay gibi gidiyordu. Fakat son günlerde şarj etmeme rağmen verim alamadım. Pilin ömrünün bittiğini varsayıp Varta professional 1000 mAh pillerini aldım şarj ettikten sonra mouse a taktım kırmızı ışık yanıyordu. Mouse ta 1.5v aaa pil tavsiye ediliyor. 1.5v da alkalin pil demek. Neden bu zamana kadar şarjlı pil kullandım da şimdi kabul etmiyor? Aynı sorunu yaşayan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Olmazsa servise göndereceğim.

şarjlı piller 1.2V voltaj verirler ondan olabilir mi?
  • Merhaba. V-550 Mouse'umdan çok memnunum. Fakat Bir problem oluştu ve bu sorun benim kullanımımı etkiliyor. Ne yapmam gerekir?

Sorun : Mouse'un altında 3 tane plastik bölüm var , kaymaması için , onların geniş olanının bir tarafı kalkık duruyor azıcık sanırım yapıştırıcısı yok orada ve bu bazı mekanlarda kullanırken Mouse'un takılmasına sebep oluyor (ör Tırtıklı bir yüzeyde)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

Merhaba. V-550 Mouse'umdan çok memnunum. Fakat Bir problem oluştu ve bu sorun benim kullanımımı etkiliyor. Ne yapmam gerekir?

Sorun : Mouse'un altında 3 tane plastik bölüm var , kaymaması için , onların geniş olanının bir tarafı kalkık duruyor azıcık sanırım yapıştırıcısı yok orada ve bu bazı mekanlarda kullanırken Mouse'un takılmasına sebep oluyor (ör Tırtıklı bir yüzeyde)

O bölümler mouse'un kolay kayması içindir. Yenilerini temin etmek için Logitech'i arayabilirsiniz. Ben arayıp istemiştim ücretsiz göndermişlerdi. Ama numarayı hatırlamıyorum.
  • Vx Nanoyu 42 tlye aldım çok memnunum
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.