Şimdi Ara

''Logitech Vx Nano(kablosuz mouse) incelemesi''-by street_cops(yeni!!) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
560
Cevap
2
Favori
67.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harika bir inceleme olmuş.çok güzel bir Mouse güle güle kullan...
  • Peki bu faredeki DPI çözünürlüğü kaç ? Ve v450 ile arasındaki tek fark üzerine eklenen 2 tuş diyebilir miyiz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: -HaYaL_ET-

Harika bir inceleme olmuş.çok güzel bir Mouse güle güle kullan...

Teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: _EngiN_

Peki bu faredeki DPI çözünürlüğü kaç ? Ve v450 ile arasındaki tek fark üzerine eklenen 2 tuş diyebilir miyiz ?

DPI konusunda bilgim yok malesef, ama öğrenmeye çalışacağım.

v450 ile arasındaki farklar:

- dediğin gibi ekstradan 3 tane tuş, bu tuşlara istediğini atayabiliyorsun programı sayesinde.
    - ergonomi ve görünüş farkı, ikiside çok hoş mouselar ama ben vx'i daha çok beğeniyorum
    - tekerin çift modda çalışması, bir normal kullandığımız mod, diğeri ise tekere sert bir şekilde tıkladığımızda kullanabilceğimiz tekeri tamamen boşa çıkaran mod, bu şekilde binlerce sayfalık yazıları vs. çok çabuk bir şekilde kaydırabiliyoruz.

• DPI konusunda biraz araştırdım şimdi,

Bazı yerlerde 1000 bazı yerlerde 800 yazıyor. Kendi sitesinde de herhangi bir bilgiye ulaşamadım.

800 yada 1000 olarak düşünebilirsiniz.
  • Teşekkürler incelem için.
  • @street_cops teşekkürler dostum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Extinet_DeviL

Teşekkürler incelem için.

Rica ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: _EngiN_

@street_cops teşekkürler dostum.

Rica ederim dostum, yardımcı olabildiysem ne mutlu
  • iyi günler arkadaşlar bende bugün vx nano aldım laptopum için işletim sistemi vista 32 bit bir türlü yükleyemedim driverini netten indirdim sitesinden ondada hata veriyor bu konuda bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim tşkler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekol25

iyi günler arkadaşlar bende bugün vx nano aldım laptopum için işletim sistemi vista 32 bit bir türlü yükleyemedim driverini netten indirdim sitesinden ondada hata veriyor bu konuda bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim tşkler

Netten bir kez daha indirin. Belki indirirken sorun olmuştur.
    Virüs programını geçici olarak devredışı bırakmayı deneyin.
    Bilgisayarınızda yönetici haklarına sahip misiniz kontrol edin.
    Setup dosyasını sağ tuşla tıklayıp yönetici olarak çalıştır diyerek deneyin.
  • Masaüstü bilgisayarım için bu fareyi almayı düşünüyorum. Heryerde laptop faresi diye geçiyor. Bu kadar küçükmü bu cihaz. Laptop faresi denmesindeki sebep tam olarak nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TE5TERE

Masaüstü bilgisayarım için bu fareyi almayı düşünüyorum. Heryerde laptop faresi diye geçiyor. Bu kadar küçükmü bu cihaz. Laptop faresi denmesindeki sebep tam olarak nedir ?

Selamlar

Masaüstü için tavsiye etmem. Labtop için uygun bir mause, ellerin küçük ise bir ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: åziz

quote:

Orijinalden alıntı: TE5TERE

Masaüstü bilgisayarım için bu fareyi almayı düşünüyorum. Heryerde laptop faresi diye geçiyor. Bu kadar küçükmü bu cihaz. Laptop faresi denmesindeki sebep tam olarak nedir ?

Selamlar

Masaüstü için tavsiye etmem. Labtop için uygun bir mause, ellerin küçük ise bir ihtimal

Hocam öncelikle cevap için teşekkürler.

Hocam sonuçta el aynı el. Laptop'ta da kullansam, masaüstü bilgisayarda da kullansam aynı elle kullanacağım. Tavsiye etmeme sebebiniz sadece boyutları yüzünden mi ?

• Evet Sadece boyut yüzünden çok memmunum ama labtop için uygun boyutlarda Bence!

Logitech G9 Baktınmı kablolu ama güzeldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 31 Temmuz 2009; 17:18:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: åziz

Evet Sadece boyut yüzünden çok memmunum ama labtop için uygun boyutlarda Bence!

Logitech G9 Baktınmı kablolu ama güzeldir

Cevapların için teşekkürler.

Dün vatan bilgisayardan 107 lira karşılığında aldım nano'yu. Beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor. Ayrıca çok hoş bir görüntüsü var.
  • Hayırlı olsun TE5TERE, güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: street_cops

Hayırlı olsun TE5TERE, güle güle kullan.

Sağol hocam
  • Bana da bugün 49 tl lik Teknosa Şans Kutusundan v550 çıktı. 105 Tl imiş bu arada teknosada , Kullanmaya kıyamadım kutuda duruyor halen. 18 ay pil süresi , 10m mesafe gibi özellikleri var. Bu arada 69,90 lık kutulardan Vx-nano çıkma şansı var ama şans sonuçta Satıcı herife götürüp v550 yi gösterdim adam ilk sana çıktı falan dedi , kutuyu da adam getirmişti içi gitti adamın
  • Çok güzel mouse

İnceleme için teşekkürler hocam
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.