Şimdi Ara

''Logitech Vx Nano(kablosuz mouse) incelemesi''-by street_cops(yeni!!) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
560
Cevap
2
Favori
67.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: westblood

incelemede farede güzel

teşekkür ederim
  • Galiba sonunda başardım, işe taşıdığım vx nano'mun o minik usb alıcısını kaybettim. Öğlen yemekte filan pantalonun cebinden mi düştü ne olduysa , ara tara yok. Bu durumda ne yapılır. Fareyi çöpe mi atayım?
  • Ve buldum, şapkamda cep var. Oraya koymuşum :
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fennezs

Ve buldum, şapkamda cep var. Oraya koymuşum :

• quote:

Orjinalden alıntı: Fennezs

Ve buldum, şapkamda cep var. Oraya koymuşum :

Bulmana sevindim

Aman hocam dikkat et , ufacık şey. Biranda yok oluveriyor ortadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi street_cops -- 17 Haziran 2009; 23:20:40 >

• kullanıslı bi alet tavsıye ederım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y.E.K

kullanıslı bi alet tavsıye ederım

• ya benimm v450 nano alıcılı fare bozuldu galiba..alet çalışmıyoo..nano alıcıyı söküp takınca usb algılandı diye bi ses çıkarması gerekirken artık o da çıkmıyoo..anlamadım gitti yaaa:(.faturasına saklamadımm garantiye nasıl vericem şimdii???daha 6 aylık fare..
  • Aldığınız yere götürün orda kaydı vardır. Kredi kartı ile aldıysanız kredi kartı ekstrenizi götürün.
  • öncelikle mouse'un hayırlı olsun ve incelemen için tesekkurler street_cops

bende bu mouse'u almayı düşünüyorum ama pil durumu ve ele oturma konusu nasıl biraz bilgi verirmisin yani pili ne kadar gidiyo mesela ve ele oturuyormu bileklerde bir yorgunluk ağrı yapıyormu tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: hur_82

öncelikle mouse'un hayırlı olsun ve incelemen için tesekkurler street_cops

bende bu mouse'u almayı düşünüyorum ama pil durumu ve ele oturma konusu nasıl biraz bilgi verirmisin yani pili ne kadar gidiyo mesela ve ele oturuyormu bileklerde bir yorgunluk ağrı yapıyormu tesekkurler

Pil deme Alalı bir kaç ay oldu Labtapda kullanıyorum hala 139 gün gösteriyor biraz küçük laptop için uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 12 Temmuz 2009; 20:16:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: åziz

quote:

Pil deme Alalı bir kaç ay oldu Labtapda kullanıyorum hala 139 gün gösteriyor biraz küçük laptop için uygun

tesekkurler anlaşılan pili uzun gidiyor bende laptopta kullanacağım elin içini dolduruyor sanırım. vatan bilgisayarda 113 ytl idi ama sadece hafta sonu için bakalım yarın kaç lira olacak sanırım fiyatı ne olursa olsun alacam

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=30299

ama önerebileceğiniz başka mouse varsa bekliyorum tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hur_82 -- 12 Temmuz 2009; 22:07:32 >

• sal203,

sofoklesin dediği gibi aldığın yere götür, kaydı vardır, yada müşteri hizmetlerine durumu anlat sana yardımcı olacaklardır.
  • quote:

Teşekkür ederim hur_82,

incelemeyi beğenmene sevindim

Pil konusuna gelince, oldukça iyi. Ben günde yaklaşık 10-12 saat kullanıyorum ve geceleri kapamıyorum (unutuyorum) bu şekilde 2-3 çok rahat gidiyor, belki daha fazla.

Ele oturma konusuna gelirsek, gerçekten harika. Mükemmel ergonomisi var. Rahat edersin, kuşkun olmasın.

Ben nanoyu almadan evvel mx518 kullanıyordum ve tabi nanoya göre oldukça büyük, ilk gün kullanırken biraz tuhafıma gitti, ama ertesi gün hemen alıştım.

Halende en ufak bir sıkıntı yok kullanım açısından, her baktığımda çok hoşuma gidiyor, nazar değdireceğim bir gün

• Bende Logitech Kablosuz pilli klavye-mouse takımı kullanıyorum yaklaşım 2,5 senedir.
    Çok memnunum özellikle Klavyemden üstüne kısayol tuşları var mesela pc kapatıyor google girior açlış sayfasını 1 tuşla yapıyor vs.
     ''Logitech Vx Nano(kablosuz mouse) incelemesi''-by street_cops(yeni!!)

Alcaksanız Logitech öneririm Pişman olmassınız.
  • Pil konusuna gelirsek Mübalağa etmiyorum Klavyenin Şarjlı pili 1,5 aydan uzun gidiyor Bilgisayar 24 saat açık
    Mouse ise yaklaşık 15 güne kadar dayanıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgahan09

Alcaksanız Logitech öneririm Pişman olmassınız.

katılıyorum
  • Arkadaşlar bu fareyi laptop ta oyun için kullansak olur mu ? Oyunlarda iyi performans alır mıyız ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _EngiN_

Arkadaşlar bu fareyi laptop ta oyun için kullansak olur mu ? Oyunlarda iyi performans alır mıyız ?

Hocam ben şahsen çok oyun oynayan birisi değilimdir.

Lakin arada sırada oynarım,

cod2, cod4, crysis'i bu mouse ile oynadım rahatlıkla, herhangi bir sorun yaşamadım. (ki daha öncesinden mx518 kullanmama rağmen)

Ama tabi işi daha iyi bilenler çok oyun oynanıyorsa kablolu tercih edin derler.

Vx nanoda ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım, tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.