Şimdi Ara

LOGITECH V550 NANO CORDLESS LASER MOUSE 49 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
0
Favori
24.997
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: UNDYING

Ben de teslim aldım ürünü, mouse çok şık çok hoş, ben de alıcısı çıkmadı sanmıştım ama kapağını açınca gördüm...

Kutunun içinden Mouse, 2 adet Duracell marka AA pil, nano alıcı, çok şık bir USB uzatma aparatı, yine çok şık metal bir kutu içerisinde mouse'u laptopa takma aparatları (3 adet) ve bu aparatı çıkarmaya yarayan plastik parça çıktı...

Scroll'un iki modu var anladığım kadarıyla, birincisi normal mouse'lardaki gibi, ikincisi sürekli dönebilen şekilde...çok hızlı tarama yapıyor gerçekten...

Bu arada kutudan CD çıkmadı, bu scrollu sağa ve sola hareket ettiren tuşları nasıl geri ve ileri (internet explorer için) komutlarına ayarlayacağız?

Ürünün sitesinden yazılımı indirip ayarlayabilirsin.

• bana küçük geldi. isteyen varsa aldığım fiyata hemen vereyim.
  • evet ürün aynen arkadaslarım anlattugu gibi cizik geldi sanki kullanılmıs gibi hic beklemiyordum böyle bir ürün HB.den
  • bana gelen de kullanılmış, nano alıcıyı bulamadım ürünü tam göndermeye hazırlanıyordum ki alıcı söylendiği gibi mouse'un içinden çıktı... Sanırım ithalatçı firmanın iade ürünleri hepsiburada tarafından bu şekilde bir indirimle pazarlanıyor...
  • arkadaşlar teşekkür ederim ilginiz için ama kutuda çıkan klavuza da baktım, nerede olmasını gerektiğini biliyorum alıcının, ama yok, yok işte, yani görünmez bir nano alıcıs değilse maalesef eksik gelmiş oluyor ürün.
    üstelik çizik üstü, boyasının bir kısmı dökülmüş, yani kullanılmış bir ürün.

ayıp ya, satamıyacaksan o fiyata satma, hadi sattın düzgün ürün yolla, zamanında yolla. yarın geri yollıcam, para iadesi isticem bakalım ne olacak.

bir de pille denedim çok ağır yahu ürün, bu gelene kadar asus un laptop la gelen kablolu mouse kullanıyordum bunun yanında kuş gibi, hadi bir ince pil olsa neyse bildiğin 2 kocaman kalem pil, e tabi uzun süre gider pil:)

kısaca güzel bir ürün değil, tasarımı da elde rahat etmiyor, ağır. hepsiburadadan alınınca da diğer kötü özellikler ekleniyor.
  • Benim siparişte dün gece çıktı kargoya ama bugün ulaşmadı yarın gelir herhalde. Umarım kullanılmış bir ürün gelmez bir yakınıma aldım ürünü çok ayıp olur.
  • hepsiburadaya o-ha diyorum arkdaşlar.

nano alıcıyı nerde buldum, tahmin ediniz ?

a- çöp kutusunda
    b- fare yutumş, midesinde
    c- faturaya saklanmış, korkmuş
    d- beyaz kutunun içinde alt katmanın altında
    e- hepsi

cevap D

nano alıcı normalde farenin pillerini taktığımız yerde olmalı değil mi? klavuzda öyle diyor.
    ama alıcı beyaz kutunun içinde altta katlama yerindeydi, şişik ve kalkık olan yetin içine girmiş nasıl girmiş ?
    ben de bilmiyorum ama BÜYÜK BAŞARI hepsiburada için :)
    sinirden gülüyorum yahu.

neyse hesabımı kapatacağım için ürünün çizik çuzuk olmasını umursamıyacağım, tek dilerğim hepsiburadanın en kısa sürede batmasıdır hatta aydın doğan'ın batmasıdır, vatandaşın ahı ile çok bile dayanıyorlar.

almayı düşünün arkadaşlar bir daha düşünsünler, işi şansa bırakmayın çünkü siz kumar oynamıyorsunuz, alışveriş yapıyorsunuz !

• arkadaşlar benim mause de geldi ama orta tekerlek fıldır fıldır boşta gibi bazende tıkır tıkır ediyor bunun ayarıfelan mı var yoksa bizimkimi bozuk?benimkıgde kullanılmış gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulpa

arkadaşlar benim mause de geldi ama orta tekerlek fıldır fıldır boşta gibi bazende tıkır tıkır ediyor bunun ayarıfelan mı var yoksa bizimkimi bozuk?benimkıgde kullanılmış gibi

Normalde vitesli bir tekerlek düzeni var. Tekerleğe bastırırsanız iki ayar arasında geçiş yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

quote:

Orijinalden alıntı: pulpa

arkadaşlar benim mause de geldi ama orta tekerlek fıldır fıldır boşta gibi bazende tıkır tıkır ediyor bunun ayarıfelan mı var yoksa bizimkimi bozuk?benimkıgde kullanılmış gibi

Normalde vitesli bir tekerlek düzeni var. Tekerleğe bastırırsanız iki ayar arasında geçiş yapar.

bende yazıyı okuduktan sonra farkettim
  • http://www.logitech.com/index.cfm/428/4611&hub=1&cl=roeu,en?WT.z_sp=Image

Buradan Setpoint yazılımını isterseniz istediğiniz tuşlara atama yapabilirsiniz.

Ben altındaki tuşu orta tuş olarak kullanıyorum orta tuşta tıklama fonksiyonu olmadığı için.

Scroll butonunun yanındaki kaydırma tuşlarını da geri ve ileri olarak ayarladım.

Oldukça kullanışlı oluyor bu şekilde, tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan -- 12 Şubat 2010; 22:16:20 >

• ben de dün teslim aldim.mouse bence çok şık.kutunun içinden çıkan diger zımbırtılar da çok şık. cok hızlı ve güzel hareket ediyor.ben bu yönlerini begendim..

begenmedigim noktalar ise ;

sadece mouseun üzerindek logitech logosunun üzerinde cizikler var.mouse un altinda falan filan hiçbiyerinde çizik yok.bi de nano alıcısının usb nin dısında kalan kısmı yukarı aşagı sallanabiliyor.tam bi sabit degil gibi geldi bana..
    icinde hiç pil yokken mouse u salladigimizda icinden tıkırtı geliyor :) mouse u takınca biraz agır oluyor ama ben mouse u yere dik olarak degil,yere paralel olarak hareket ettirecegim icin ( ) cok da bir sorun yok ..
  • hepsiburada dan ben de defalarca alışveriş yaptım .. sorun yaşamadım ama burayı okuyunca hayret ettim .. ayrıca çizik ürünler göndermesi de çok düşündürücü .. refurbished denen tamir edilmiş partiden mi yollandı acaba ? . ben de alacaktım ..şimdi beklemedeyim ..
  • quote:

sadece mouseun üzerindeki logitech logosunun üzerinde cizikler var.
    o yazının üstündeki ince şeffaf naylonu kaldırırsanız eminim sizinkindede çizik olmadığını göreceksiniz.

bende ürünü telim aldım gayet temiz ve şık geldi benimki. ben gayet memnunum. hatta ağır olması daha iyi olmuş gibi geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercanahmet

quote:

o yazının üstündeki ince şeffaf naylonu kaldırırsanız eminim sizinkindede çizik olmadığını göreceksiniz.

bende ürünü telim aldım gayet temiz ve şık geldi benimki. ben gayet memnunum. hatta ağır olması daha iyi olmuş gibi geldi bana.

logonun üzerinde ilaveten bir şeffaf naylon yok kardes..yani olsa bilirim,iyice kontrol ettim..
  • Yaa iyice kararsız kaldım, hem yorumlardan hem de "STOKTA HIZLI GÖNDERİ" yazısı kalktığı için! Tam sipariş verecektim yorumları okuyunca bekleyim biraz dedim şimdi de stok tükendi. Acaba nano alıcı sevdasını bırakıp V320 (30TL) veya MX Revo(Vatan-53TL)ya mı yönelsem? Ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan_mersin

quote:

Orijinalden alıntı: ercanahmet

quote:

logonun üzerinde ilaveten bir şeffaf naylon yok kardes..yani olsa bilirim,iyice kontrol ettim..

Benimki de bugün geldi. Diğer v550 şu anda yanımda değil ama bunu aldığımda sanki ilk aldığım v550den malzeme kalitesi biraz düşükmüş gibi geldi. Diğer v550'yi yakınım getirdiğinde karşılaştırır yorumlarımı söylerim.

@Okan_mersin, benimkinde de çizikler vardı ama o üzerindeki naylonu kaldırınca pırıl pırıl oldu. Naylonun varlığı çok zor belli oluyor bir kez daha kontrol ederseniz bence garanti olur.

• Bence de bu oem adı altında satılan V320 ve V550'lerin malzeme kalitesi düşük.

V550 nasıldır bilmiyorum.

Normalde satılan V320'ler Piano black malzemeye sahipken oem olarak satılan V320'ler mat ve parlak olmayan bir yapıya sahip.
  • Evet arkadaşlar gümüş renk v550 geldi ve inceledim. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki oem olarak satılanların malzeme kalitesi düşük.
  • ben normalini görmedim ama bende olan v550 için ve sizin söylediklerinize bakarsak bence biza satılan bu ürünler yurtdışından kullanılmış ürünler ve çizikelr bundan kaynaklanıyor, benim nano nerden çıktııı alın size örnek çizikelr falan, almayı düşünenle bir daha düşünsün... 3 yıl garantiyi de neye güvenerek veriyorlar anlamıyorum gerçi bir çok insan nalet olsun diyip uğraşmaz, misal ben, inca yı 1 yıl kullanıp çöpe attım, sevmiyorum ucuz ürünlerle uğraşmayı emeğe harcanan zamana ve yol masrafına değmiyor.

almayın, aldırmayın, özellikle bu 3. sayfayı iyi okuyun ona göre karar verin almadan önce.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.