Şimdi Ara

LOGITECH V550 NANO CORDLESS LASER MOUSE 49 TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
0
Favori
24.997
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yorumlarınızdan sonra v550'yi listeden çıkardım Peki Hepsi buradadan 32TLye Optik V320 mi, Vatan'dan 53TLye Laser VX REVO veya 60TLye MX1100 mü desem ne tavsiye edersiniz? Aslında artık nanolar bu kadar yayılmışken nano alıcı olmayan mouse almak ne kadarmantıklı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti2004s

Yaa iyice kararsız kaldım, hem yorumlardan hem de "STOKTA HIZLI GÖNDERİ" yazısı kalktığı için! Tam sipariş verecektim yorumları okuyunca bekleyim biraz dedim şimdi de stok tükendi. Acaba nano alıcı sevdasını bırakıp V320 (30TL) veya MX Revo(Vatan-53TL)ya mı yönelsem? Ne dersiniz?

Stok var gözüküyor.Yalnız hızlı gönderi değil.İki gün önce sepete atmıştım ama işim çıkınca alışverişi tamamlamadan çıkmıştım.Ürün hala sepette gözüküyor.Ne yapsam alsammı almasam mı karar veremedim.Ürün kalitesinin OEM oluşu nedeniyle düşük olduğunu söyleyenler var.En iyisi almamak galiba.
    Bu arada Real de 35 liraya Everest 36 Liraya Targus marka mouselar var.Yoksa onlardan mı alsam.
    Karar veremedim bir türlü

• benim mouse ta bir çizik göremedim beyaz kutu ile geldiği doğru ama bugun teknosaya baktım orda v470 vardı biri beyaz kutulu olanı diğeri ise şeffaf plastik kutulu olanı Beyaz kutulu olanının fiyatı 55 diğeri ise 70 yada 80 tl idi
  • O markalara bu paraları vermek bence mantıklı değil Sonuçta bir kere alınıp uzun süre kullanabilmek daha mantıklı
    quote:

Orijinalden alıntı: emekli56

quote:

Orijinalden alıntı: musti2004s

Yaa iyice kararsız kaldım, hem yorumlardan hem de "STOKTA HIZLI GÖNDERİ" yazısı kalktığı için! Tam sipariş verecektim yorumları okuyunca bekleyim biraz dedim şimdi de stok tükendi. Acaba nano alıcı sevdasını bırakıp V320 (30TL) veya MX Revo(Vatan-53TL)ya mı yönelsem? Ne dersiniz?

Stok var gözüküyor.Yalnız hızlı gönderi değil.İki gün önce sepete atmıştım ama işim çıkınca alışverişi tamamlamadan çıkmıştım.Ürün hala sepette gözüküyor.Ne yapsam alsammı almasam mı karar veremedim.Ürün kalitesinin OEM oluşu nedeniyle düşük olduğunu söyleyenler var.En iyisi almamak galiba.
    Bu arada Real de 35 liraya Everest 36 Liraya Targus marka mouselar var.Yoksa onlardan mı alsam.
    Karar veremedim bir türlü

• Malzeme kalitesi düşük olsa da bence tercih edilebilir bir ürün fiyat olarak diğer alternatiflerle karşılaştırıldığında. Bu 18 ay pil performansı bahsi geçiyor bu ürün için çok iddialı gibi dursa da gerçeğe yakın bir değer gibi duruyor . Ben ilkini alalı 6-7 ay oldu setpoint programıyla şimdi kontrol ettim yaklaşık %70i dolu halen pillerin gün olarak da yaklaşık 380 gün dayanır piller diyor. Günde ortalama 3-4 saat kullanmışımdır fareyi.
  • Herkes kafaasından konuşur alacağınız ürün kesinlikle nano özellikli olsun v550 aralarında en iyisi fiyat açısından ben dediğiniz bütün ürünleri kullandım biliyorum,,
  • Almak isteyen ve aklında soru işaretleri olanlar için mouse ın bi kaç resmini koyuyorum.

Ayrıca mouse la ilgili bi kaç şey yazmak istiyorum. Anladığım kadarıyla logo ve alt kısımdaki çizikler herkeste var. OEM ürün,fiyat olarak daha uygun olması için kutusu küçültülmüş,bazen de içindeki ekstra aksesuarları olmayan sadece cihaz tarzı ürünlere deniyor.

2 tane v550 aldım. ikisininde altında ince çizikler ve öndeki metal logo üzerinde de ufak çizikler var.

Yurtdışında, iade edilen ya da arıza sebebiyle tamire gönderilen v.s ürünler refurbished olarak tekrar satılmak üzere fabrikada sıfırlanır. fabrika da, cihaz için ne yapılması gerekiyorsa yaparlar ve refurbished olarak tekrar satışa sunulur. normal üründen de haliyle daha ucuza satılır.

bize gönderilen ürünler büyük ihtimalle dediğim şekilde olan ürünler.

paket olarak ufak beyaz bir kutuda geliyor. içinde kullanma kılavuzu, usb uzatma kablosu, mouse, 2 pil ve 1 metal kutu içinde duvara asmak için yapışkanlı aparatlar geliyor. kutuyu ilk açtığımda bende acaba kullanılmış ürünmü diye biraz inceledim ama alttaki yüzeye değen kısımda ve üstteki logitech logosunun üzerinde kılcal çizikler haricinde herhangi bir sorun yok. Sonuç olarak benim açından herhangi bir sorun yok, mouse ın ergonomisi, kullanımı,kalitesi v.s herşeyi çok güzel. fiyat olarakta zaten çok uygun. alacak olan arkadaşlar eğer sadece çizikler için almamayı düşünüyosa tekrar bi düşünsünler derim.

buyrun alttaki ilk 2 resmi çizikler görünsün diye flaşla çektim. diğer 2 resimde mouse ın üst yüzeyi, herhangi bir sorunu yok.

LOGITECH V550 NANO CORDLESS LASER MOUSE 49 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabip -- 13 Şubat 2010; 22:58:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tabip

Almak isteyen ve aklında soru işaretleri olanlar için mouse ın bi kaç resmini koyuyorum.

Ayrıca mouse la ilgili bi kaç şey yazmak istiyorum. Anladığım kadarıyla logo ve alt kısımdaki çizikler herkeste var. OEM ürün,fiyat olarak daha uygun olması için kutusu küçültülmüş,bazen de içindeki ekstra aksesuarları olmayan sadece cihaz tarzı ürünlere deniyor.

2 tane v550 aldım. ikisininde altında ince çizikler ve öndeki metal logo üzerinde de ufak çizikler var.

Yurtdışında, iade edilen ya da arıza sebebiyle tamire gönderilen v.s ürünler refurbished olarak tekrar satılmak üzere fabrikada sıfırlanır. fabrika da, cihaz için ne yapılması gerekiyorsa yaparlar ve refurbished olarak tekrar satışa sunulur. normal üründen de haliyle daha ucuza satılır.

bize gönderilen ürünler büyük ihtimalle dediğim şekilde olan ürünler.

paket olarak ufak beyaz bir kutuda geliyor. içinde kullanma kılavuzu, usb uzatma kablosu, mouse, 2 pil ve 1 metal kutu içinde duvara asmak için yapışkanlı aparatlar geliyor. ilk kutuyu açınca bende kullanılmış gibi düşünüp biraz inceledim ama alttaki yüzeye değen kısımdaki ve üstteki logitech logosunun üzerinde kılcal çizikler haricinde herhangi bir sorun yok. Sonuç olarak benim açından herhangi bir sorun yok, mouse ın ergonomisi, kullanımı,kalitesi v.s herşeyi çok güzel. fiyat olarakta zaten çok uygun. alacak olan arkadaşlar eğer sadece çizikler için almamayı düşünüyosa tekrar bi düşünsünler derim.

buyrun alttaki ilk 2 resmi çizikler görünsün diye flaşla çektim. diğer 2 resimde mouse ın üst yüzeyi, herhangi bir sorunu yok.

benim de ayniydi. resimden gordugum kadariyla sen logo ustundeki jelatini cikarmamissin. biraz tirnaklasan cikacak ve cok daha parlak bir yuzey cikacak altindan. zaten kendin de goreceksin o yuzeyde boyle kilcal ciziklerin olusmasi mumkun degil.

• Yukarda yazdığımı tekrarlıyorum, benimkinde de çizikler vardı ama o üzerindeki naylonu kaldırınca pırıl pırıl oldu. Naylonun varlığı çok zor belli oluyor bir kez daha kontrol ederseniz bence garanti olur.
    @Tabip Benim fotodan gördüğüm kadarıyla sizin farede de logitech logosunun üstünde ince naylon duruyor galiba bir kontrol edin bence.
  • mandayuvasi

Evet dediğin gibi orada jelatin varmış hiç dikkat etmedim, biraz tırtıklayınca jelatin çıkıverdi

işte resmi

djinn_inc evet dediğin gibi, jelatin varmış,sökünce çok şık oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabip -- 13 Şubat 2010; 23:06:31 >

• Benden önce mandayuvasi yazmış sayfayı yenilemediğim için fark etmedim.
  • Yaa tam v550'den vazgeçtim yeniden arada bıraktınız beni Bu fiyata yakın lazer mouselardan Vx Revo ve Mx110ün nano alıcısı yok. Haftasonu araya girdi artık pazartesi sipariş vereceğim tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Bu nasıl bir zihniyettir yahu. Sen insanlara kullanılmış ürünü sıfır diye sat bi de garanti ver. Burası Türkiye, bizler bu konulara özen göstermezsek bunlar bizleri enayi yerine koymaya devam ederler. Avrupalı ürünü kullanır, ufak bir şikayet nedeniyle iade eder. Alır bunu bizim uyanıklar, size kaktırır. Kusura bakmayın arkadaşlar ama gercek bu. Senin için birkaç kılcal çizik önemli olmayabilir ama bunlara bu haksızlık hakkını veriyorsunuz. İleride belki bende bir ürün aldıgımda yine aynı şekilde davrandıklarında bunun sorumlusu hb ve sizlersiniz. Bu tip ürüne ihtiyacım var ancak almıyorum ve şiddetle HB ve bu ürünü alıp şikayet etmeyenleri kınıyorum. En azından ürünün sayfasına şikayetlerinizi yazın bari hakınızı aramayacaksanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saredsa -- 14 Şubat 2010; 11:29:05 >
  • ben iade talebinde bulundum.
  • Bu mouseden bende aldım. gerçekten harika mouse. yalnız anlamadığım mouse padde düzgün çalışmıyor. lazer olduğu içinmi anlamadım. normal bilgisayar masasının üstende çok daha güzel çalışıyor. yalnız anlamadığım pil tasarrufu için mouse kendini 2 dk kullanmasan kapatıyor. haliyle ilk harekette mouse açılnana kadar bir geçikme oluyor. bu kendisini kapatma süresini uzatamazmıyız. bilen varsa lütfen yardım etsin.
  • Çiziklerden dolayı mı iade ediyorsunuz, başka bir sebebi var mı?
    quote:

Orijinalden alıntı: fatihfx

ben iade talebinde bulundum.
  • hakikaten logonun üzerinde naylon varmış cıkarınca cillop gibi oldu

valla ben alma kararımdan gayet memnunum.. icinde pil yokken sallayinca tıkır tıkır bi ses geliyo o neden acaba onu cözemedim :) mouseun üzerindeki scroolu sola cekince ctrl + c , saga cekince ctrl+v yapiyorum, o kadar işim görüyo ki valla süper ..cok memnunum ben.. bi de tekeri vitesli :) hızlı şekiilde bir dönderiyorum, heralde bi 10-15 sayfa aşagı iniyor tek bir scrolla cok hızlı gercekten .. mouse u aldıktan sonra logitech in sitesinden programını yüklemezseniz hic bi tadı yok ,ama programı yükledikten sora bir ton ayar var . ben cok begendim.. cok memnunum..biraz geç kargoladılar ama terazide memnuniyet agır basıyor bu fiyata bu mouse u alarak..ha bi de 12 taksit aldim ben..o da ayrı bi güzel.
  • bu fiyaaataa v550 nano kaçırlmıycak bi fırsatttt....
  • HEPSİBURADA'YA GÖNDERDİĞİM SORU VE CEVABI:

Logitech V550 Nano Cordless Laser Mouse (OEM) 910-001129 kodlu ürünü almak istiyorum, internetten okuduğum kadarıyla sizden bu ürünü alan 7-8 kişi mouse'un kullanılmış olduğunu ve üzerinde çizikler olduğunu yazmışlar. Bildiğim kadarıyla 2.El veya "Refurbished" denilen arızalanıp fabrikasında sıfırlanan ürün satışı yapmıyorsunuz. Ancak bu konudaki şikayetler neden oluyor? Ben sipariş verdiğimde gelecek ürünün kutusunu ilk ben açmak ve ilk kullanıcısı ben olmak isterim. Böyle bir durumla karşılaşmayacağımın garantisini verebilir misiniz? İyi çalışmalar..

15.02.2010 16:41:57 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.

Sitemizde sıfır ve orjinal ürün satışı yapılmaktadır. Tarafınıza iade edilen ürünler ise iade faturası ile tedarikçi firmasına gönderilmektedir.

Ürün mal girişi sırasında ürünlerin paketleri ise tarafımızdan açılıp kontrol edilemediği için benzer sorunlara önceden ne yazık ki müdahale edememekteyiz. Yaşanan sorunlar çok ender yaşanan sorunlar olup bu tip durumlarda tedarikçi kaynaklı olması durumu sözkonusudur. Bu sebeple de bu şikayet ile bize geri gelen ürünlerin değişimi gerekli inceleme ve servis raporları doğrultusunda yapılmaktadır.

Saygılarımızla...

• Bende düşünüyorum almayı ama yukarda okuduklarım kafamı karıştırdı...
    Hepsiburada da bide v320 modeli var oda indirimde 32 tl...
    Onda OEM felanda yazmıyo karar veremedim...Bu iki ürün arasından hangisi tercih etsem acaba kararsız kaldım...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.