Şimdi Ara

Logitech MX1100 71 tl (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
0
Favori
16.507
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rentts

    evet an itibariyle 2 3 dk da bir taklmaya da başlamştr bu nadide mouse. en kısa zamanda logitech i arayıp hakkımı sonuna kadar arayacağım. yok öyle 70 milyona dandik mouse kakalamak insanlara. sokaktan toplamıyo kimse parayı.

    aldıgın yerle görüşüyosun garanti ye veriyosun zaten yeni ürün anladıgım kadarıyla aldıgın yer degiştirmek zorunda...
  • Müşteri hizmetlerinin bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum.Logitech'i bir kez daha tebrik ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Technics

    hocam sana söylemiştim, donanımsal arızalı bir ürün denk gelmiş malesef sana,
    aldığınız ürün Logitech..
    aldığınız yer umursamasada, garantisi dolmuş dahi olsa her türlü ilgiyi görebileceğiniz bir müşteri hizmeti anlayışı sergilerler..
    forumda koskoca z5500 sahibi olan insanların bile koşulsuz ürünlerinin yerisine yenilerini gönderdiklerini biliyoruz Logitech'in.
    kısacası verdiğiniz her kuruş paranın hakkını fazlasıyla size geri vereceklerdir..
    bence aldığınız yerede durumu belirtin..
    geçmiş olsun...

    quote:

    Orijinalden alıntı: rentts

    evet an itibariyle 2 3 dk da bir taklmaya da başlamştr bu nadide mouse. en kısa zamanda logitech i arayıp hakkımı sonuna kadar arayacağım. yok öyle 70 milyona dandik mouse kakalamak insanlara. sokaktan toplamıyo kimse parayı.



    valla sanırım sadece bana denk gelmemiş daha önceki yazılarda taklma sorunu yaşayanlar vardı. hepsiburadaya iade için bildirim yaptım bakalım nolcak.




  • illker84 Daha önce logitech ile mahkemelik olmuş biri olarak servisini beğenmediğimi söylemem gerekiyor. Hani fevrirlikten bahsediyoruz ya. Hatta aynı ithalatçı ile farklı ürünlerde farklı sorun yaşayanları da biliyorum. Yani fevrilikten bahsetmeyelim. Gerçi bilmiyorum aynı ithalatçıdan mı bahsediyoruz.

    Lümpen sözcüğünü de yanlış kullanıyorsunuz. Lümpen laf diye bir şey olmaz. Lümpen, belli bir sınıf, topluluk ya da birey için kullanılır.
  • Sizede geçmiş olsun..
    Logitech ile mi mahkemelik oldunuz ithalatçı firma ilemi ona bir açıklık getirelim öncelikle...


    quote:

    Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

    illker84 Daha önce logitech ile mahkemelik olmuş biri olarak servisini beğenmediğimi söylemem gerekiyor. Hani fevrirlikten bahsediyoruz ya. Hatta aynı ithalatçı ile farklı ürünlerde farklı sorun yaşayanları da biliyorum. Yani fevrilikten bahsetmeyelim. Gerçi bilmiyorum aynı ithalatçıdan mı bahsediyoruz.

    Lümpen sözcüğünü de yanlış kullanıyorsunuz. Lümpen laf diye bir şey olmaz. Lümpen, belli bir sınıf, topluluk ya da birey için kullanılır.
  • Ya amma uzadı konu arkadaş...4 sayfanın özetini ben yazayım buraya en iyisi;

    piyasada 100tl üzeri olan mouse ilk olarak hepsiburada tarafından 71 tl ye satıldı..millette çok büyük indirim var sanıp aldı..1 hafta geçmeden hepsiburadanın foyası ortaya çıktı meğersem ürünün fiyatı düşmüş,önce vatanda 55tl civarı sonra sanalmarketimde 60 tl civarı satıldı..yani stoğuna yeni giren tüm firmalarda 71 tl ninaltına satılmaya başlandı..

    İkinci konu logitech mouse ları....

    Diğer sayfalarda yazdım bir daha yazayım logitech dünyanın en iyi firması olabilir,dünyanın en kaliteeli mouse larını üretmiş olabilir..

    Ama konu;

    Bu mouse ve klavyeler kime hitap ediyor..
     Logitech MX1100 71 tl


    Resimde tekerlek yani autoscrol diye tabir ettiğimiz ortanca tuşu operada firefoxta explorerda sekme açıp kapatmak için kullanan birisi için bu mouse altın kaplamada olsa bir işe yaramaz,çünkü üzerine tıklanmıyor(yada çok zor tıklanıyor) zaten logitech üzerine tıklansın diye üretmemi,ş zaten bütün sorunda o logitechin en pahalı mouse nuda kullandım orta tuşa tıklanmıyor diye nerdeyse bedavaya sattım..Media markete gittim logitechin bütün mouselarını tek tek denedim hepsinde bu sorun var orta tuşa zor basılıyor,yani bu mouse ları alan orta tuşu yeni sekme açmak yada kapatmak için kullanamaz..

    İşin özü Eğer orta tuşu çok sık kullanıyorsanız bu mouse ve diğer logitech mouseları işe yaramaz...yok ben orta tuşu zaten kullanmıyorum derseniz hiç gözünüzü kırpmadan alabilirsiniz..orta tuş fanatiğiyseniz microsofta yönelmenizi tavsiye ederim...

    Alan arkadaşlara tavsiyem yazılım felan deyip almayan arkadaşları yanlış yönlendirmeyin lütfen yazılım felan hikaye mouse n orta tuşu zor basılıyor(Mekanik olarak üzerine basmaya uygun olarak üretilmemiş free spin ve sağa sola yatsın diye farklı bir teknoloji kullanmışlar... yada sekme açmak için kullanışlı değil bu kadar basit.....

    Logitech Türkiye yetkilileride bu konuyu görürse onlarda artık bu saçmalığa bir son verip benim gibi milyonlarca orta tuşu sık kullanan insanlara uygun mouse yapsınlar...




  • @mavim205
    Hocam iyi güzel yazmışsınız fakat bir önceki sayfada o problemin nasıl halledilebildiğini yazmıştım. Yoksa dediğiniz gibi orta click çok işlevsiz ama yana çekme ondan daha güzel.

    Logitech'de ORTA TUŞ <=> SCROLL SAĞ SOL TUŞU demektir.

     Logitech MX1100 71 tl


    Ve kesinlikle sizin temeninize katılmıyorum. Bu tasarımı değiştirmesinler. Çünkü kullanımı çok rahat. Bir kere deneyin vazgeçemezsiniz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

    illker84 Daha önce logitech ile mahkemelik olmuş biri olarak servisini beğenmediğimi söylemem gerekiyor. Hani fevrirlikten bahsediyoruz ya. Hatta aynı ithalatçı ile farklı ürünlerde farklı sorun yaşayanları da biliyorum. Yani fevrilikten bahsetmeyelim. Gerçi bilmiyorum aynı ithalatçıdan mı bahsediyoruz.

    Lümpen sözcüğünü de yanlış kullanıyorsunuz. Lümpen laf diye bir şey olmaz. Lümpen, belli bir sınıf, topluluk ya da birey için kullanılır.


    eğer sorunu logitech le halledemediyseniz ben inanmam buna o kadar şey yaşayan var ben de yukarıda yaşadığımı yazdım müşteri hizmetleri iyi bir firma.. sorun yaşayan da olur ama gördüğüme - yaşadığıma mı inanıcam sana mı ?? anlattım işte yukarda iki resim arasındaki farkı neden bahsediyorsun hala anlamadım ?? aynı durum senin için de geçerli.. inanmayabilirsin ve almayabilirsin ürünü.. zira sana zorla al valla billa al diye yalvaran da yok

    dediğiniz gibi "lümpen laf" olmaz ancak orada bir yanlışlık yok eksiklik var "lümpence laf" olacak yanlış yazılmış sadece.. o hararetle olur o kadar

    ama yani bunu algılama sorununuz yoksa demek istediğimi de anladığına göre bir yanlış yok sonucuna çok kolay varabilirdiniz.. ya da doğrusunu önerebilirdiniz kökünden yanlış kullanıyosun bunu dersen OLMAZ logitech le neden mahkemelik olduğunuzu az çok anlıyorum işin şakası tabi.. neyse herkes istediğini almakta özgür tekrar söylüyorum size zorla bişeyi aldıramayız hele ki size bu saatten sonra aldırsak üründe hata çıksa rentts gibi mazallah gelip bize de kızarsınız logitech e kızdığınız gibi.. technics in dediği gibi atladığınız diğer konu da logitech le mahkemelik olmuşsunuz ama ürünü size satan logitech değil yani 1. derecede suçu yok 1. derecede muhattabınız logitech değil.. adamları aradınız da biz o ürünü tanımıyoruz mu dediler ?? sorun her yerde olur ama çözmeye yatkın bi firmaya da durup dururken logitech in kazıklı voyvodası vs. şeklinde çıkışmam ben.. tavır ve laflar çok lümpen yani napıyım ? ayrıca fevrilikten neden bahsetmiyor muşuz ?? gerek yok bence.. görüşümü söyledim ve doğru olan da bu her mantıklı insanın yapacağı gibi.. no fevrilik.. iyi bırakalım sövün doğrusu oysa !! siz ne dediğinizi / ne yazdığınızı biliyor musunuz ??

    her neyse sonuç itibarı ile size zorla mal satan yok hakkınız olan bi durumda da herkesten önce logitech işinizi halleder hiç merak etmeyin.. sorun yaşayan tabiki olur ancak ben yaşadığım tecrübeme dayanarak ve pek çok emsalini görerek logitech e güveniyorum.. güvenmeyen de olacak ama ben sorun yaşayanların daha sorunlarını tam olarak anlatma yetilerinin olmadığı düşüncesindeyim.. yani logi ile sorun yaşayıp da bunu sağda solda dillendiren ve sorununu somut şekilde anlatan birine rastlamadım o yüzden yaşadığım olayın da ışığında bu markadan çekinecek bir nokta ben göremiyorum.. açtım şikayetvar ı okudum adam şans kutusu almış içinden vx nano çıkmadı diye logitech e güvenim kalmadı demiş teki de logitech v320 nin pili çabuk bitiyor bu modelin pil ömrü iki gün haberiniz ola gibisinden bi yargıya varıvermiş.. ben şu an v320 kullanıyorum ve alalı yaklaşık 4 ay oldu hala kutudan çıkan pilleri var üzerinde 1 kere bile açıp pil takmadım mouse a.. yani münferit olayları genellemenin ne gereği var ne de başka bişeyi.. bu size bişey kazandırmaz ancak böyle iyi bi kampanyaya önargıyla yaklaşmış ve yararlanamamış olursunuz..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mavim205


    ben de ne zaman konunun uzmanı gelip millete yanlış bilgiler verecek diyorduuuum vodafone ingiliz sömürgeciliği diyorduuuuuumm sen geldin öyle bi tablo çizmişsin ki sanki orta tuş yok mouse da.. orta tuş da var pek çok mikrozort faresine kalite nedir öğretecek bir malzeme kalitesi de var..

    dolayısıyla ortada yanlış yönlendirme yok.. az biraz önce yazdık sana güzel gelmeyen bana şahane gelir diye.. saygı göster biraz ve şunu algılamaya çalışın lütfen 70 tl ya bundan iyi mouse yok piyasada bi süre de olacağını sanmam.. eksiği yok fazlası var yazın baştan aşağı yanlış bilgi senden önce biz dedik ayrıca en pahalı mouse mx revo dakinden farklı bi sistem vırt zırt diye gelip de bilgiçlik taslayınca sanırım rahatlamışsınızdır benim de size tavsiyem yazılanları bir okuyun önce

    not 1 : Nevi şahsına münhasır dan önce davranıyım felan diye bişey yoktur "falan" diye bişey vardır..

    not 2 : o orta tuş hep öyle kalmalı bence de.. dediğin gibi sekme açmaya değil sekme kapatmaya yarıyor.. varsın kapatmasın ki kapatıyor.. varsın kolay basılmasın ki sonuçta basılıyor..




  • yav arkadaş ben bu orta tuşu kullanmıyorum şimdi kendimde bir eksliklik hissetmeye başladım neymiş bu orta tuş fantazisi bea

    logitech milyonların sesini duy saçmalığa son ver.... millet yakında toplu intiharlara başlıyacak bu orta tuş yüzünden...

    ben de dertliyim benim mouse pırtladığım zaman atlama yapıyor...

    devletten saldığım zaman atlama yapmayan mouse istiyoz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: illker84


    quote:

    Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

    illker84 Daha önce logitech ile mahkemelik olmuş biri olarak servisini beğenmediğimi söylemem gerekiyor. Hani fevrirlikten bahsediyoruz ya. Hatta aynı ithalatçı ile farklı ürünlerde farklı sorun yaşayanları da biliyorum. Yani fevrilikten bahsetmeyelim. Gerçi bilmiyorum aynı ithalatçıdan mı bahsediyoruz.

    Lümpen sözcüğünü de yanlış kullanıyorsunuz. Lümpen laf diye bir şey olmaz. Lümpen, belli bir sınıf, topluluk ya da birey için kullanılır.


    eğer sorunu logitech le halledemediyseniz ben inanmam buna o kadar şey yaşayan var ben de yukarıda yaşadığımı yazdım müşteri hizmetleri iyi bir firma.. sorun yaşayan da olur ama gördüğüme - yaşadığıma mı inanıcam sana mı ?? anlattım işte yukarda iki resim arasındaki farkı neden bahsediyorsun hala anlamadım ?? aynı durum senin için de geçerli.. inanmayabilirsin ve almayabilirsin ürünü.. zira sana zorla al valla billa al diye yalvaran da yok

    dediğiniz gibi "lümpen laf" olmaz ancak orada bir yanlışlık yok eksiklik var "lümpence laf" olacak yanlış yazılmış sadece.. o hararetle olur o kadar

    ama yani bunu algılama sorununuz yoksa demek istediğimi de anladığına göre bir yanlış yok sonucuna çok kolay varabilirdiniz.. ya da doğrusunu önerebilirdiniz kökünden yanlış kullanıyosun bunu dersen OLMAZ logitech le neden mahkemelik olduğunuzu az çok anlıyorum işin şakası tabi.. neyse herkes istediğini almakta özgür tekrar söylüyorum size zorla bişeyi aldıramayız hele ki size bu saatten sonra aldırsak üründe hata çıksa rentts gibi mazallah gelip bize de kızarsınız logitech e kızdığınız gibi.. technics in dediği gibi atladığınız diğer konu da logitech le mahkemelik olmuşsunuz ama ürünü size satan logitech değil yani 1. derecede suçu yok 1. derecede muhattabınız logitech değil.. adamları aradınız da biz o ürünü tanımıyoruz mu dediler ?? sorun her yerde olur ama çözmeye yatkın bi firmaya da durup dururken logitech in kazıklı voyvodası vs. şeklinde çıkışmam ben.. tavır ve laflar çok lümpen yani napıyım ? ayrıca fevrilikten neden bahsetmiyor muşuz ?? gerek yok bence.. görüşümü söyledim ve doğru olan da bu her mantıklı insanın yapacağı gibi.. no fevrilik.. iyi bırakalım sövün doğrusu oysa !! siz ne dediğinizi / ne yazdığınızı biliyor musunuz ??

    her neyse sonuç itibarı ile size zorla mal satan yok hakkınız olan bi durumda da herkesten önce logitech işinizi halleder hiç merak etmeyin.. sorun yaşayan tabiki olur ancak ben yaşadığım tecrübeme dayanarak ve pek çok emsalini görerek logitech e güveniyorum.. güvenmeyen de olacak ama ben sorun yaşayanların daha sorunlarını tam olarak anlatma yetilerinin olmadığı düşüncesindeyim.. yani logi ile sorun yaşayıp da bunu sağda solda dillendiren ve sorununu somut şekilde anlatan birine rastlamadım o yüzden yaşadığım olayın da ışığında bu markadan çekinecek bir nokta ben göremiyorum.. açtım şikayetvar ı okudum adam şans kutusu almış içinden vx nano çıkmadı diye logitech e güvenim kalmadı demiş teki de logitech v320 nin pili çabuk bitiyor bu modelin pil ömrü iki gün haberiniz ola gibisinden bi yargıya varıvermiş.. ben şu an v320 kullanıyorum ve alalı yaklaşık 4 ay oldu hala kutudan çıkan pilleri var üzerinde 1 kere bile açıp pil takmadım mouse a.. yani münferit olayları genellemenin ne gereği var ne de başka bişeyi.. bu size bişey kazandırmaz ancak böyle iyi bi kampanyaya önargıyla yaklaşmış ve yararlanamamış olursunuz..


    illa tartşma çıkarmaya çalşıp benm adımı neden kullanıyosunuz anlamş değilim. yazdklarımı anlamamşsanız sorun bende diil. logitech babanızın firması gbi yemeden içmeden savunun, kolay gelsn.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: illker84


    quote:

    Orijinalden alıntı: mavim205


    ben de ne zaman konunun uzmanı gelip millete yanlış bilgiler verecek diyorduuuum vodafone ingiliz sömürgeciliği diyorduuuuuumm sen geldin öyle bi tablo çizmişsin ki sanki orta tuş yok mouse da.. orta tuş da var pek çok mikrozort faresine kalite nedir öğretecek bir malzeme kalitesi de var..

    dolayısıyla ortada yanlış yönlendirme yok.. az biraz önce yazdık sana güzel gelmeyen bana şahane gelir diye.. saygı göster biraz ve şunu algılamaya çalışın lütfen 70 tl ya bundan iyi mouse yok piyasada bi süre de olacağını sanmam.. eksiği yok fazlası var yazın baştan aşağı yanlış bilgi senden önce biz dedik ayrıca en pahalı mouse mx revo dakinden farklı bi sistem vırt zırt diye gelip de bilgiçlik taslayınca sanırım rahatlamışsınızdır benim de size tavsiyem yazılanları bir okuyun önce

    not 1 : Nevi şahsına münhasır dan önce davranıyım felan diye bişey yoktur "falan" diye bişey vardır..

    not 2 : o orta tuş hep öyle kalmalı bence de.. dediğin gibi sekme açmaya değil sekme kapatmaya yarıyor.. varsın kapatmasın ki kapatıyor.. varsın kolay basılmasın ki sonuçta basılıyor..


    ''not 2 : o orta tuş hep öyle kalmalı bence de.. dediğin gibi sekme açmaya değil sekme kapatmaya yarıyor.. varsın kapatmasın ki kapatıyor.. varsın kolay basılmasın ki sonuçta basılıyor.. ''

    Kendi yazdıkların ile beni doğrulamışşın!! birde pişkin pişkin mesaj atıyon..

    Senin yazdığını yazdık bizde orta tuşu sık kullanıyorsanız almayın, orta tuşun ben zaten üstüne basmıyorum diyosanız alın diye....

    Neyse sana ve o çok sevdiğin mouse na mutlu mesut bir hayat dilerim...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerem_usta

    yav arkadaş ben bu orta tuşu kullanmıyorum şimdi kendimde bir eksliklik hissetmeye başladım neymiş bu orta tuş fantazisi bea

    logitech milyonların sesini duy saçmalığa son ver.... millet yakında toplu intiharlara başlıyacak bu orta tuş yüzünden...

    ben de dertliyim benim mouse pırtladığım zaman atlama yapıyor...

    devletten saldığım zaman atlama yapmayan mouse istiyoz...


    Sanırım ilk opera ya da firefox'da gelmişti yeni bir tab'de link açma olayı. İşte o günden beri çok popüler.
    Cad - Cam'de , hatta google map, earth'de filan olması lazım, PAN özelliği yine olmazsa olmazlardan çok yararlı.

    Sizde bir deneyin vazgeçemessiniz bir daha.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Technics
    Sizede geçmiş olsun..
    Logitech ile mi mahkemelik oldunuz ithalatçı firma ilemi ona bir açıklık getirelim öncelikle...

    İthalatçı ile yaşadım sorunu ama sonuçta bu adamlar getiriyor ve benim öncelikli muhattabım oluyorlar. Anakart ya da ekrran kartında problem çıkınca Tayvandaki üretici ile direkt uğraşmıyoruz Fare için 5 ay süründüğümü bilirim. Çok memnun olanda vardır servisten hizmetten ama memnun olmayan da var bunu izah etmek istedim.

    quote:

    Orijinalden alıntı: illker84
    ben sorun yaşayanların daha sorunlarını tam olarak anlatma yetilerinin olmadığı düşüncesindeyim..

    Ben sorunumun ne olduğunu bile yazmadım beni mahkemelik yapan mevzudan bihabersiniz. Allaha şükür derdimi anlatmakta bir özrüm olmadığını düşünüyorum. Ayrıca çok uç noktalarda çözümler sunuyorsunuz. Bben öncelikle satın aldığım firmayı akabinde de ithalatçıyı muhattab alırım.

    Hakikaten de çok uzadı konu ve artık inceden inceye tartışmanın dozu kaçıyor. Derdini anlatamıyor, bunu izah etme yeteneğinden yoksun gibi cümleleri sarf etmenin lüzümu yok.

    Technics, mavim205, rentts teşekkür ederim




  • Beyler ben de mx1100 mouse mu sanalmarketimden aldım.Setpoint yazılımı ile tekerlegin ustune basılarak yapılan hamleye middle mouse atadım.Hem internet explorer da hemde operada tam olarak bekledigim sekilde yeni sekme acıp kapamak icin kullanabildim.Bunun icin goruldugu uzere yazılımı yuklemek sart.
  • ben 2 seneyi aşan bir süre boyudur vx nano kullanıyorum bu mousetanda aldırdım bir adet daha elime geçmedi ama dışarda gördüm ele oturuşu güzel büyükte değil okadar.. bu 4sayfadır konuşulan orta tuşla sayfa açıp kapatma muhabbeti nedir anlayamadm? nedir o bahsettiğiniz şey? vx nano kullandığımdan sanırım bnim hayatıma giremedi hiç ben orta tuşu scrool tekerini ateşlemek için kullanıyorum uzun sayfalarda dolaşırken bayada alıştım başka mouseta bulamayınca baya arıyorum? normali ne o tuş sekmemi açıyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ebehram

    Beyler ben de mx1100 mouse mu sanalmarketimden aldım.Setpoint yazılımı ile tekerlegin ustune basılarak yapılan hamleye middle mouse atadım.Hem internet explorer da hemde operada tam olarak bekledigim sekilde yeni sekme acıp kapamak icin kullanabildim.Bunun icin goruldugu uzere yazılımı yuklemek sart.


    allah razı olsun hocam ben auto scroll a ayarlamşım ondan sekmeleri seçip kapatyomş şu anda sekme seçmeden çat çat tab leri kapatyo ama benm asıl sorunum olan hassasyet sorunu deam edio.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerem_usta

    yav arkadaş ben bu orta tuşu kullanmıyorum şimdi kendimde bir eksliklik hissetmeye başladım neymiş bu orta tuş fantazisi bea

    logitech milyonların sesini duy saçmalığa son ver.... millet yakında toplu intiharlara başlıyacak bu orta tuş yüzünden...

    ben de dertliyim benim mouse pırtladığım zaman atlama yapıyor...

    devletten saldığım zaman atlama yapmayan mouse istiyoz...
  • mutlahaki haklısınız muhatap almanız gereken öncelikli firma konusunda, ama demeye çalıştığım şey şuydu..işi mahkemeye vsye taşıyıp canınızı sıkacağınıza logitechin ücretsiz hattını arasaydınız onlar da bu sıkıntıya değmeceğini anlatırlar ve sorununuzu giderirlerdi muhtemelen...
    saygılar dostum..

    quote:

    Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır
    Ben sorunumun ne olduğunu bile yazmadım beni mahkemelik yapan mevzudan bihabersiniz. Allaha şükür derdimi anlatmakta bir özrüm olmadığını düşünüyorum. Ayrıca çok uç noktalarda çözümler sunuyorsunuz. Bben öncelikle satın aldığım firmayı akabinde de ithalatçıyı muhattab alırım.

    Hakikaten de çok uzadı konu ve artık inceden inceye tartışmanın dozu kaçıyor. Derdini anlatamıyor, bunu izah etme yeteneğinden yoksun gibi cümleleri sarf etmenin lüzümu yok.

    Technics, mavim205, rentts teşekkür ederim




  • işte orta mousesuzluğu bilen bir logitech kullanıcısı
    yok bişey dostum geçicek

    şaka bir yana Logitech sonunda middle butona hayat verdi.. ama onuda herkese beğendiremedi şuan için :)
    quote:

    Orijinalden alıntı: pSyCo

    ben 2 seneyi aşan bir süre boyudur vx nano kullanıyorum bu mousetanda aldırdım bir adet daha elime geçmedi ama dışarda gördüm ele oturuşu güzel büyükte değil okadar.. bu 4sayfadır konuşulan orta tuşla sayfa açıp kapatma muhabbeti nedir anlayamadm? nedir o bahsettiğiniz şey? vx nano kullandığımdan sanırım bnim hayatıma giremedi hiç ben orta tuşu scrool tekerini ateşlemek için kullanıyorum uzun sayfalarda dolaşırken bayada alıştım başka mouseta bulamayınca baya arıyorum? normali ne o tuş sekmemi açıyor?




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.