Şimdi Ara

Logitech MX1100 71 tl (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
0
Favori
16.507
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Middle Button'u kullanmayan mouse kullanıyorum demesin!
    Middle Button ne diyenlerse gözüme gözükmesin.




  • middle button delikanlıyı bozar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rentts

    evet an itibariyle 2 3 dk da bir taklmaya da başlamştr bu nadide mouse. en kısa zamanda logitech i arayıp hakkımı sonuna kadar arayacağım. yok öyle 70 milyona dandik mouse kakalamak insanlara. sokaktan toplamıyo kimse parayı.


    hocam alıcıyı yakın bir yere takın hub a takın veya uzatıcı kullanın sorununuz geçecektir.Eğer 2-3 dakikada kopuyorsa bağlantınız o ayrı oda olabiliyor direk yenisini verirler

    Logitech in hiçbir mouse unda orta buton sorunu olmadı herzaman g5 de g7 de bile ki en az butonu olandır fazlası ile buton mevcuttu dpi butonlarının birini orta buton atardınız en kötü hatta nano da bile scroll tıklanmadığı halde hemen üstündeki dosya butonu orta buton olarak atanabiliyor.Mx 1100 de ise böyle bir sorun kesinlikle yok.

    Bu cihazların trackingi normal cihazlardan farklıdır ilk elinize aldığınızda biraz garip hissetmeniz normaldir 10 dk sonra alışıyorsunuz.

    Şimdi kimse bahsetmemiş bu yeni cihazlar penta garantili eskileri mersa idi, ayrıca dikkat ettim her kutu açılmış ve yaniden aynı yuvarlak şeffaf bantla kapanmış, herhangi bir fikrim yok neden yapılmış ürün sağlam gibi belki refurbished ürünleri ülkemize yollamışlardır olmuyacak şey değil.

    Logitech garantisi iyidir yurtdışı garantisi efsanedir, Mersa ise genelde iyi iş yapar orda Ayhan adlı arkadaş ise biraz yeteneksizdir mouse ları o tamir eder her gelen arızalı tamirde onun imzasını görürsünüz, Bu arkadaş yeni alınmış cihazınızın lithium pilini eski bir taneyle değiştirebilir sizin yeni çiziksiz docking station cizikler içinde gelebilir, Eğer çok mouse kullanan biriyseniz kesin omron micro switchleri bozarsınız arkadaş butonun yanında diğer alakasız parçalarada el atar mesela scroll ün sensörlerini çıkarır cihaz daha sorunlu şekilde gelir.Logitech aslında Türkiyede kendi servis açmalı.




  • bin pişman oldum aldığıma. aim almakta zorlanıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rentts

    illa tartşma çıkarmaya çalşıp benm adımı neden kullanıyosunuz anlamş değilim. yazdklarımı anlamamşsanız sorun bende diil. logitech babanızın firması gbi yemeden içmeden savunun, kolay gelsn.



    ben anladım ve senin ne yaptığını yazdım asıl sen anlamadıysan çık oku yukarı neler yazılmış.. sorun sizin kelamlarınızda.. babamın firması da değil savunmuyorum da sadece yaptıkları şeyi takdir ediyorum.. elmayla armutu ayırmayı bilmeden gelip burada babanın firması gibi savun vs. gibi "düşük seviye" laflarla bir yere varamazsınız.. ayrıca ortaya bu mouse tab kapatmıyor diye atlayıp şimdi mouse un bilmediğiniz bu kabiliyetine vakıf olunca asıl sorunum hassasiyet vs. gibi sırf dikkat çekici söylemlerinize son vermeniz ve gerçekten samimi bir şekilde sorunlarınıza çözüm aramanız gerekiyor.. zira sizin yaptığınız gibi bir sürü laf ederek soruna çözüm aranmaz çözümsüzlükte istediğinizi söyleyin logitech e bana veya bi başkasına ama yaklaşım tarzınız hiç hoş değil..

    quote:

    Orijinalden alıntı:mavim205

    Kendi yazdıkların ile beni doğrulamışşın!! birde pişkin pişkin mesaj atıyon..

    Senin yazdığını yazdık bizde orta tuşu sık kullanıyorsanız almayın, orta tuşun ben zaten üstüne basmıyorum diyosanız alın diye....

    Neyse sana ve o çok sevdiğin mouse na mutlu mesut bir hayat dilerim...



    sen de yazdıklarımı anlamak yerine kendi dediğinin doğru olduğunu kanıtlama peşindesin.. ben varsayımlarla konuştum yani diyelim ki senin dediğin gibi sorunlu bi mouse olsun dediğin gibi "orta tuş yok" olsun.. bu varsayımlar dahilinde bile senin dediklerinin bi anlam ifade etmediğini söylemeye çalıştım pişkinliği kimin yaptığı da açık.. ben yapmış olayım hiç sorun değil ben yanlış söyleyim kabul.. ama hiç birisi değil üzgünüm

    quote:

    Orijinalden alıntı:Nevi şahsına münhasır

    Ben sorunumun ne olduğunu bile yazmadım beni mahkemelik yapan mevzudan bihabersiniz. Allaha şükür derdimi anlatmakta bir özrüm olmadığını düşünüyorum. Ayrıca çok uç noktalarda çözümler sunuyorsunuz. Bben öncelikle satın aldığım firmayı akabinde de ithalatçıyı muhattab alırım.

    Hakikaten de çok uzadı konu ve artık inceden inceye tartışmanın dozu kaçıyor. Derdini anlatamıyor, bunu izah etme yeteneğinden yoksun gibi cümleleri sarf etmenin lüzümu yok.



    bakınız sevgili forum üyesi ; laflarımı çarpıtmaktan vazgeçin uzatan sizsiniz.. ben mouse u alana kadar sizin mahkemelik olduğunuzu ben biliyor muyum? hayır.. ben ciddi anlamda markayla distribütörle ürünle sorun yaşayan gördüm mü ? hayır.. siz neden alındınız ki ? bahsettiğim şey şu ; ben ürünü alana kadar ortada sorun yaşayan görmemişim en büyük rakip firmadan ağzım yanmış bu markayı seçmişim sorun yaşamayan ya da yaşasa da verdiğim örnekler gibi gülünç nedenlerle sorun yaşıyorum ben bu firmayla şeklinde argümanlarla karşılaştığım içindir o lafı ettim size ne gibi bi kasıtım olabilir olsa sizi kastederek söylerim derim direk siz daha sorununuzu dile getiremiyorsunuz diye.. öyle bişey demiş miyim ? ona da hayır dememişim.. siz kalkmış yok bunu bunu dedin bana diyorsunuz..

    ayrıca madem çok iyi biliyorsunuz bu işi ve çözümler uç geliyor siz başta neden "ben logitech le mahkemelik oldum" gibi bir şey yazdınız ?? bu ahkama ne dememizi bekliyordunuz ? biz de dedik ki logitech satmadı size o ürünü.. logitech e de söyleseniz onlar çözerlerdi / çözüyorlar dedik.. bundan daha doğal bi cevap beklemeyin..

    yanlış anlamaktan vazgeçin bence.. direk olarak size söylenmemiş ve birebir siz kasıt alınmadığınız halde yok sen bana bunu mu demek istedin ?? hmmm al sana cevap şeklinde yaklaşmayın lütfen..

    quote:

    Orijinalden alıntı: kerem_usta

    yav arkadaş ben bu orta tuşu kullanmıyorum şimdi kendimde bir eksliklik hissetmeye başladım neymiş bu orta tuş fantazisi bea

    logitech milyonların sesini duy saçmalığa son ver.... millet yakında toplu intiharlara başlıyacak bu orta tuş yüzünden...

    ben de dertliyim benim mouse pırtladığım zaman atlama yapıyor...

    devletten saldığım zaman atlama yapmayan mouse istiyoz...


    kerem_usta olayı çok güzel karikatürize etmişsin klavyene sağlık umarım bu hava bazılarının anlayışsızlığı yüzünden dağılmaz..

    NOT ; anlayışsız olmak bir suç değildir.. düzeltilebilir bir hatadır.. alınmayınız darılmayınız..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 3 Ocak 2010; 0:30:34 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: rentts


    quote:

    Orijinalden alıntı: ebehram

    Beyler ben de mx1100 mouse mu sanalmarketimden aldım.Setpoint yazılımı ile tekerlegin ustune basılarak yapılan hamleye middle mouse atadım.Hem internet explorer da hemde operada tam olarak bekledigim sekilde yeni sekme acıp kapamak icin kullanabildim.Bunun icin goruldugu uzere yazılımı yuklemek sart.


    allah razı olsun hocam ben auto scroll a ayarlamşım ondan sekmeleri seçip kapatyomş şu anda sekme seçmeden çat çat tab leri kapatyo ama benm asıl sorunum olan hassasyet sorunu deam edio.

    Rice ederim benim hassasiyetten yana hicbir sıkıntım yok ama imzamdaki Creative fatalty ye daha hicbiri yaklasamadı.Adamlar bir mouse yaptı pir yaptı sonrada devamını getirmediler.Ne denediysem onun yerini tutmuyor maalesef.O kadar begendimki kampanyada gorunce 30 tl ye iki tane sıfır aldım.Hazırda bekliyor digerine birsey olur diye

    Kutuların uzerinde yazan bilmem kac mp ler hikaye kullanıp oyle alacaksın.Sozde optik fatalty yi elime gecen nice lazer mouse ne hassaslık nede isabet konusunda gecemedi daha.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebehram -- 3 Ocak 2010; 0:56:12 >




  • Setpoint falan yuklemedim,opera kullanıyorum rahatlıkla orta tuş ile tab açıp kapatıyorum...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.