Şimdi Ara

Logitech MK220 Kablosuz 2.4 GHz Set 30 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
3.100
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • piyasa fiyatının epey altında ilgilenenlere duyurulur

http://www.bimeks.com.tr/urun/120541/logitech-mk220-kablosuz-2-4-ghz-set-920-003163-.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkcald -- 17 Eylül 2013; 15:39:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: darkcald

piyasa fiyatının epey altında ilgilenenlere duyurulur

http://www.bimeks.com.tr/urun/120541/logitech-mk220-kablosuz-2-4-ghz-set-920-003163-.aspx

+5,95 kargo bedeli

space tuşu küçük çok sorun olamayabilir belki ama ok tuşları özelliklede yukarı ok tuşu çok küçük alırken bunu gözardı etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingibi -- 17 Eylül 2013; 15:45:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cingibi

quote:

piyasa fiyatının epey altında ilgilenenlere duyurulur

+5,95 kargo bedeli

space tuşu küçük çok sorun olamayabilir belki ama ok tuşları özelliklede yukarı ok tuşu çok küçük alırken bunu gözardı etmeyin
    fare fiyatına sonuçta kaliteli bir marka

• quote:

fare fiyatına sonuçta kaliteli bir marka

Alıntıları Göster
    bi ara bim in 25 mi 30 tl ye verdiği set modelimi bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAKACI

bi ara bim in 25 mi 30 tl ye verdiği set modelimi bu ?

Alıntıları Göster
    40tl

http://www.bim-aktuel.com/2013/01/bim-aktuel-logitech-mk-220-kablosuz.html

• quote:

40tl

http://www.bim-aktuel.com/2013/01/bim-aktuel-logitech-mk-220-kablosuz.html

Alıntıları Göster
    yön tuşlarını çok kullananlara önermem,

aşağı yukarı yön tuşları miniciktir, dikktinize

• quote:

Orijinalden alıntı: sellimist

yön tuşlarını çok kullananlara önermem,

aşağı yukarı yön tuşları miniciktir, dikktinize

Alıntıları Göster
    avansas 75+KDV'lik alışverişe bedava vermişti,aynı ürün sanırım

http://indirimistiyoruz.biz/e-ticaret-siteleri/avansastan-tanisma-hediyesi-logitech-kablosuz-klavye-ve-mouse/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sê7êN SKY

avansas 75+KDV'lik alışverişe bedava vermişti,aynı ürün sanırım

http://indirimistiyoruz.biz/e-ticaret-siteleri/avansastan-tanisma-hediyesi-logitech-kablosuz-klavye-ve-mouse/

Alıntıları Göster
    ürünün tuş dizilimi alışması bence zor bir dizilim.. Shift tuşları yön tuşları enter felan ufak tefek.
    mouse düzgün. kablosuzu da düzgün çalışıyor..

• ipad,ps3 ya da tv uyumluluğu var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu setten var bende bime ilk geldigindr almistim tavsiye ederim mouse isigi gozle gorunmuyor ve ikisindede kapatma tusu yok mouse pili aldigimdan beri 1 defa degisti klavyeninki hala duruyor tus dizilinmi garip degil fakat biraz kucuk oyun oynarken yon tuslarini numpade ayarladim pek sorun cekmedim ayrica aletlerin unifying uyumu var bizzat logitechi arayip sordugumda yok demislerdi ama kendim denedim sorunsuz kullaniyorum tavsiye ederim 30 tl ye kacirmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bender B. Rodriquez

bu setten var bende bime ilk geldigindr almistim tavsiye ederim mouse isigi gozle gorunmuyor ve ikisindede kapatma tusu yok mouse pili aldigimdan beri 1 defa degisti klavyeninki hala duruyor tus dizilinmi garip degil fakat biraz kucuk oyun oynarken yon tuslarini numpade ayarladim pek sorun cekmedim ayrica aletlerin unifying uyumu var bizzat logitechi arayip sordugumda yok demislerdi ama kendim denedim sorunsuz kullaniyorum tavsiye ederim 30 tl ye kacirmayin
    Geçen sene veya ondan önceki sene 39 liraya Bim'den almıştım. Her gün kullanmadım ama sadece 1 kere klavyenin pillerini değiştirdim. Fareyi kullanmıyorum. Tavsiye ederim, güzel ürün. Sadece yukarı ok tuşu fazla küçük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Geçen sene veya ondan önceki sene 39 liraya Bim'den almıştım. Her gün kullanmadım ama sadece 1 kere klavyenin pillerini değiştirdim. Fareyi kullanmıyorum. Tavsiye ederim, güzel ürün. Sadece yukarı ok tuşu fazla küçük.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar smart tv için önerir misiniz? alacağım hemen
  • Qbert1903 kullanıcısına yanıt
    al kardeş bende bim'den almiştim 40 tl smart tv için fare tuşları biraz sesli ama klavyenin tüşları sessiz o parayı eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: riz50

al kardeş bende bim'den almiştim 40 tl smart tv için fare tuşları biraz sesli ama klavyenin tüşları sessiz o parayı eder
    Bende Lg 42LM660S için almayı düşünüyorum. Umarım uygundur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox1453

Bende Lg 42LM660S için almayı düşünüyorum. Umarım uygundur..

Alıntıları Göster
    Teknosa da inceledım klavye iyi degıl küçük ve malzemesıde özellikle göze batıyor dandık olmuş yön tuşları da çok kullanışsız
  • o ne dandik bir tus dizilimi oyle....

bend buna benzer bir klavye vardi 3gun dayanabildim ancak.

ara sira kullanirim derseniz belki markanin hatirina alinir.

ama surekli / yogun kullanirim derseniz 2-3 kere dusunmek .(bence almamak lazim)

• quote:

Orijinalden alıntı: rfve

o ne dandik bir tus dizilimi oyle....

bend buna benzer bir klavye vardi 3gun dayanabildim ancak.

ara sira kullanirim derseniz belki markanin hatirina alinir.

ama surekli / yogun kullanirim derseniz 2-3 kere dusunmek .(bence almamak lazim)
    mağazada da geçerli aynı fiyat kargo parası ödemek istemeyenler için . Ben aldım 1 tane daha deneme fırsatım olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan70

mağazada da geçerli aynı fiyat kargo parası ödemek istemeyenler için . Ben aldım 1 tane daha deneme fırsatım olmadı

Alıntıları Göster
    salondaki multimedya pc ime kablosuz erişim için kullanıyorum. ufak ergonomik ve kaliteli bir set. ihtiyacı olanlar için bu fiyata kaçırılmaması gereken bir fırsat.

ipad altına usb çıkışı olan şu çin malı kart okuyuculardan takarsanız alıcısını da kart okuyucuya takın, klavyeyi kablosuz ipadde kullanabilirsiniz.

• mağazada da aynı fiyat okul kampanyası

• quote:

Orijinalden alıntı: SelimErkan

mağazada da aynı fiyat okul kampanyası
    Ürünü aldım fakat iade için form doldurdum. Masaüstü pcde kullanmak için hiç uygun değil. Hızlı yazı yazdığınız zaman takıntılar oluyor. Tepki süresi geç oluyor. Aynı harfi 5-6 kere basıyor kendi kendine..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.