< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetfx -- 27 Nisan 2019; 19:14:47 > |
Logitech G810 Orion Spectrum RGB Gaming Mekanik Türkçe Q Klavye - 499TL

-
-
Bursa Yalova yolu ozdilekte tum subelerden kalan elektronik eyalari toplamislardi. bu klavyeden vardi. turkce diye hatirliyorum ama 300- 350tl ye satiliyordu bir aydan fazla durdu. suan redragon klavyeler var. en pahalisi 249tl bileklikli bir modeldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şahane bir klavye bende kullanıyorum, kesinlikle tavsiye ederim. g710+ gibi cocuk oyuncagı değil. -
Yaklaşık 2 yıl önce teknosadan yine burada gördüğüm bir kampanya ile aldım. Klavye çok iyi sadece gamer değil iş amaçlı da kullanılabilir. -
Site dolandırıcı 2.el ürün yolluyor ulaşmanız imkansız fatura yok
Bilek desteği var mı bu klavyenin yoksa fotoğrataki gibi mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Adigevune
Bu mesaj silindi.sadece ctrl alt tuşu satan dükkanım bile olsa, şu konuyu hortlattığın için yardım etmem.
-
Ben de senden almam merak etme. -
hortlatacağınız konuyu bi an elim kredi kartına gitti
-
quote:
Orijinalden alıntı: aydinsukruhortlatacağınız konuyu bi an elim kredi kartına gitti
itopya'dan da olsa bile alacaktım valla, elim direkt cüzdana gitti benim de :)
hortlatan üye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 22 Nisan 2021; 18:41:36 > -
Saatte 30 km/h hızla yan odadan cüzdanı aldım. Yapacağın işeee.
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtolgae -- 22 Nisan 2021; 20:11:41 > -
Forum üyelerinin sevgi dolu teveccühlerine mazhar olmak nasıl bir duygudur yiğidim?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hey Jude.itopya'dan da olsa bile alacaktım valla, elim direkt cüzdana gitti benim de :)
hortlatan üye
Alıntıları GösterBen itopya olunca kargo ücreti taksit yapmaya ek masraf onları düşünüp erkenden vazgeçtim :)
Bu saatte likit fonumu bozdum klavyeyi almak için. Zararımı kim karşılayacak?
-
Haydaaaaaaa
-
Nasıl kaçırdım tertemiz fırsatmış
-
ctrl + shift + d tuşları lazım banada...
Logitech destek ile iletişime geçtin mi?
-
Konuyu biten fırsatlara almayanların suçu bu...
En Beğenilen Yanıtlar

sadece ctrl alt tuşu satan dükkanım bile olsa, şu konuyu hortlattığın için yardım etmem. |
hortlatacağınız konuyu bi an elim kredi kartına gitti |
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X