Şimdi Ara

Logitech G810 Orion Spectrum RGB Gaming Mekanik Türkçe Q Klavye - 499TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.584
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Forum kullanmayı öğren önce...

• Logitech in Türkiyede garantisi yok. Herkez alıyor ama ben mağdur oldum. 1 Tane muhattab bulamadım. Logitech.com.tr bile amerika müşteri hizmetleri. Günlerdir ingilizce sorunumu mail yoluyla ingilizce olarak iletiyorum. Dünya kadar bilgi istedi. Fakat en sonunda aldığınız yere başvurun diyor. Aldığım yer garantisi biz değiliz diyor. Bla bla bla

• Neye dayanarak garanti yok diyorsunuz? Bu ilanı görüp ürünü aldım, berbat bir ürün olduğu için bozulmayan kırılmayan tuşu kalmadı. Hemen logitech sitesinden talep açtım yerine TÜRKÇE Q G815 geldi, eski klavyede bende kaldı.

• Ramazanda insanı günaha sokuyorsunuz...

• quote:

Orijinalden alıntı: oraffiti

Logitech in Türkiyede garantisi yok. Herkez alıyor ama ben mağdur oldum. 1 Tane muhattab bulamadım. Logitech.com.tr bile amerika müşteri hizmetleri. Günlerdir ingilizce sorunumu mail yoluyla ingilizce olarak iletiyorum. Dünya kadar bilgi istedi. Fakat en sonunda aldığınız yere başvurun diyor. Aldığım yer garantisi biz değiliz diyor. Bla bla bla

Şahsen yaşadığınız mağduriyeti meşrulaştırmak gibi bir derdim yok ama hem arkadaşlarımdan hem kendimden edindiğim tecrübelerle Logitech'in ciddi anlamda ilgili bir firma olduğunu düşünüyorum. Sadece Logitech markalı değil, bünyesine kattıkları Jaybird marka ürünlerde bile sorun yaşadığımda çok yardımcı oldular. Sizin durumunuz istisna diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu şikayet edip biten fırsatlara alınmasını istemiştim ama maşallah 3 gündür duruyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.