kurulum yapmıyorsun direk takıp oynuyosun ayarları oyun içinde yapıyosun onun için gt5 prologue başlığında yardımcı olurlar bende net bilmiyorum ama orada yazı vardı
valla dostum ben hıc bır ayar yapmadım...f1 vıtesı gt5 te kullanamadıgımızı bılıyorum...vıtes ustundekı tus kombınasyonları degısıyormu bılmıyorum ama ben cozdum ne işe yaradıgını sende cozeceksındır hemen...debrıyaj olayını ucgene falan basmak gerekıyormus ben ugrasmadım debtrıyaj kullanmıyorum sımdılık..
xavi f1 vitesini kullanamıorsak kotu anladıgım kadarı ıle sende benım gıbı standart halıyle oynuyorsun debrıyajı ayarlarsam guzel olur, tam havaya gırmıs olcam:) saolasın bılgıler ıcın
dombili sanada teşekkür ederim.
valla kardesım dıreksıyon benı fena bagladı kendıne hıcbır ayara gerek duymuyorum...ıddıalı yarıslar yaptıgım ıcın aslında duz vıtesıde pek kullanmıyorum...su anda gt5 ve gt4 takılıyorum...sende keyfını cıkar dıreksıyonun ıncelıklerıne sonra bakarsın herbıseyını bulursun zaten..
direksiyonun arkasındaki vites atma tuşunu kullanamıyorsanız gt5 te f1 arabasını nasıl 7.vitese atıyorsunuz?
quote:
Spirit_of_sLy: direksiyonun arkasındaki vites atma tuşunu kullanamıyorsanız gt5 te f1 arabasını nasıl 7.vitese atıyorsunuz?
Vites kolunu sadece ileri ve geri oynatarak kullanabildiğin ve 6 ileri olarak gerçek şekilde kullanabildiğin iki tarz mevcut. Normal tarzı secersen istersen kullandıgın arac 18 vites olsun yine atabiliyorsun.
arkadaslar yeni g25 aldım bu akşam...ps3 e bağladım ama debriyajı we dier fonksyonları kullanamıorm direksyon çok sertleşti bunu nası düzelticem?
direksiyonu triptronik yapınca o kulakçıklar aktif olur gt5 de
debriyajı aktif etmek içinde vites aparının en üstündeki tuşa basman yeterli yani üçgen olması gerekn tuşa..
ayrıca gt5p de tuş kombinasyonlarının herhangi bi ayarı yok yani tuşların yerlerini değiştiremezsin. alayı hazır yani
@frei direksiyon sertleşme olayını hiç anlamadım yaw..
LOGITECH G25 yha müthiş bi alet.. İnşallah ilerde G25'le şöyle ağız tadıyla bi GT5 oynamak nasip olur..
quote:
Orjinalden alıntı: cemsnt
LOGITECH G25 yha müthiş bi alet.. İnşallah ilerde G25'le şöyle ağız tadıyla bi GT5 oynamak nasip olur..
amin
Ps3'te g25'in hakkını layığı verebilecek bir yarış oyunu henüz maalesef yok.Şu an fantezi kuranlar çok da birşey beklemeyin,hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Dirt'ten F355'e,Nascar'dan Carbon'a,Gt5'den Gride kadar nerdeyse bütün yarış oyunlarını oynadım.F1 C.Edition ve Grid bu hususta en başarılıları kanımca...
quote:
Orjinalden alıntı: faho
Ps3'te g25'in hakkını layığı verebilecek bir yarış oyunu henüz maalesef yok.Şu an fantezi kuranlar çok da birşey beklemeyin,hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Dirt'ten F355'e,Nascar'dan Carbon'a,Gt5'den Gride kadar nerdeyse bütün yarış oyunlarını oynadım.F1 C.Edition ve Grid bu hususta en başarılıları kanımca...
Bunu öğrendiğim iyi oldu yoksa hayal görüyodum gerçek araba da ki vites atma gibi hhahaha
dostum ben g25 alıcam ancak sony nin ps3 için yaptığı f1 oyunu için alıcam sadece vites kulakçıkları filan çalışıyor deilmi vitesi manual oynamak istiyorum???
quote:
Orjinalden alıntı: faho
oyunun options bölümünde kontrolleri ayarlayabildiğiniz tüm oyunlarda o "kolcak" dediğiniz L1 ve L2 tuslarını vites olarak atayabilirsiniz. Gt5 ve F1 dahil. Gt5 de ister o şekil, isterseniz de debriyaj ile oynayabilirsiniz. yarış başlarken 3-2-1 diye geriye sayarken veya yarıs esnasında "üçgen" tusu debriyaj on/off vazifesi görür. Bunun dışında bence G25 den, en hoş en zevkli tepkileri alabileceğiniz oyun F1 CE. dir. Start anında bile(kalkmak için kırmızı ışıkların sönmesini beklerken) gaz verip çektiğinizde direksiyonun titreşimlerini daha o an hissettiriyor.
arkadaslar bende de g25 var ve ben need for speed shift oynamak istiyorum fakat bir turlu ayar yapamadim yardimci olur musunuz lutfen
ben bütün yarış oyunlarını oynadım direksiyonla hiç bi ayar yapmama gerek yoktu sertlik olayı oyunun içinden yapıcaksınız ayrıca f1 vites olayını bütün oyunlarda hiç bi ayar yapmama gerek klamadan kullanabiliodum prologueda dahi
quote:
Orijinalden alıntı: Ertug-TR
direksiyonu triptronik yapınca o kulakçıklar aktif olur gt5 de
debriyajı aktif etmek içinde vites aparının en üstündeki tuşa basman yeterli yani üçgen olması gerekn tuşa..
ayrıca gt5p de tuş kombinasyonlarının herhangi bi ayarı yok yani tuşların yerlerini değiştiremezsin. alayı hazır yani
@frei direksiyon sertleşme olayını hiç anlamadım yaw..
bu dedğiniz debriyajı aktif etme olayı pc için de oluyor mu yani denedim olmadı ama pc için başka bir şey mi yapmak gerekiyor acaba?
pc de cd den programı yükledikten sonra yüklenen programdan yapıosun ayarları.....vay be en son 3 sene önce mesaj yazmışım bu konuya
driving force gt mi alıyım yoksa ikinci el g25 mi ?