Şimdi Ara

SATILIK LOGİTECH F710 OYUN KOLU (GAMEPAD) KUTULU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILIK LOGİTECH F710 OYUN KOLU (GAMEPAD) KUTULU
    -Logitech F710 gamepad kablosuz modelidir.
    -USB ile akıllı televizyon, bilgisayar ve türevlerinde sorunsuz şekilde çalışır.
    -Sadece 2 kez kullanılmıştır sıfırdan farksızdır. Kutusu kullanım kılavuzu durmaktadır.
    -Mağazalarda en düşük 300 TL e satılmaktadır.

Elden alım daha iyi olur. İstanbul Beylikdüzü.

Fiyat : 140 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 140 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 14 Aralık 2019 Satıldığı Şehir : Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• BahadirAykt B kullanıcısına yanıt
    Satıldı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Hocam Merhaba mesaj atamıyorum size burdan yazmak istedim fiyatlar sürekli yükseliyor özellikle 500 ve 1000 mbps de daha da ekstra zam yapacaklar gibi görünüyor zira 100 ve 200 mbps fiyatlarına yakın oldu bu paket fiyatlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    İlk teklif cok iyiymiş keşke kabul etseydiniz şimdiki teklif de fena sayılmaz bekleyip kapatma yapıp daha sonra aramalarını bekleyebilirsiniz bu bir seçenek ya da yeni bir abonelik yaparsınız ay sonunda 1 Mayıs da ararsınız zira 1000 mbps su an reklamları donuyor 700 TL olmasi gerek sizin söylediğiniz rakam da o da fena sayılmaz ama en mantıklısı yeni abonelik açmak once bu aboneligi kapatıp ay sonunda elbette belki daha güzel bir teklif de verebilirler en son geçen hafta bir güncelleme yaptılar 1 y uzerinden geçmeden tekrar bir artış yapacaklarına cok ihtimal vermiyorum lakin belli de olmaz ben uğraşmak istemiyorum deyip en son yazdiginiz yuksek bedelden tamam deyip kabul da edebilirsiniz Hocam gerçekten Turkcell Superonline sağı solu belli olmuyor sakayla karışık ama gercek ytd gerçekten tek bildiğim ve emin olduğum 500 ve 1000 mbps paket fiyatları daha da artacak görünen o, takdir ce karar sizin kolay gelsin insallah daha az zararlı cikmaniz ve gonlunuzden gecenin olmasi dileğiyle hocam teşekkürler saygılarımla hoscakalin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILIK] Logitech F710
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.