Bildirim
Logitech G25 Alma Vakti

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
www.teknofiyat.com
-
dusundugun kadar zevk almayabilirsin
baslarda iyi hos ama 1 ay sonrası cok nadir kullanılmaya baslıyor
momo satabilirim sana istersen sırf bu yuzden -
Sürekli GT tipi oyunlar oynuyorsan almalısın yoksa pek bir işe yaramıyor. Zamanında büyük bir hevesle bende PS1/PS2/PC uyumlu bir direksiyon seti almıştım en sonunda bir arkadaşıma hediye ettim. -
hizlial.com da g27 var ama biraz tuzlu
KDV Dahil: 1,264.45 TL -
En ucuz 699 TL ye bulabildim.
G27 nin fiyatı ilginçmiş bu arada :) -
Vatanda vatacard+havale gönderimiyle 636 liraya geliyor
http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-oe.01.10696-logitech-g25-direksiyon-963416-0914/productdetails.aspx?I_ID=28629 -
Nedir bu dövizden çektiğimiz ya bi ara 400 e kadar inmişti ne güzel fırladı sonra deli gibi lanet olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: blackdreamss
Nedir bu dövizden çektiğimiz ya bi ara 400 e kadar inmişti ne güzel fırladı sonra deli gibi lanet olsun
Sorma hocam.
Geçen senelerde 500 TL ye Z-5500, 400 TL civarınada G25 bulunabiliyordu. O zaman almalıydık
(Şu an Z-5500 900 TL, G25 700 TL civarında)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 22 Aralık 2009; 20:01:25 > -
Peki g27 mi g25 mi iyi?? Ben hala en iyisi g25 biliyorum yanılıyormuyum?Farkları neler bilen var mı?
Bu arada adamlar yıllarca zirvede duran ürünler yapıyor....z5500 g25 kimin hayali değil??? (olanların)
-
Ben G25 in tipini daha cok begeniyorum G27 ye göre. Özellikle G25 in direksiyonu daha guzel bence.
Bu arada Newegg.com da G27 nin fiyatı 299$, G25 in fiyatıda 274$
Bizim burada G27 1200 TL, G25 650-700 TL... -
led göstergeler dışında bir yenilik yok diye biliyorum ama g27 nin çıkması g25 için avantaj olur diye düşünüyorum onun fiyatı düştükçe diğeride düşer ve biraz daha alınabilir seviyeye gelir diye aklımdan geçiyor tabi ne olur zaman gösterecek -
quote:
Orijinalden alıntı: yımah
KDV Dahil: 1,264.45 TL
Oha Ps3 + Monitör parası. -
tam zamanlama yapanlardanım herhalde 2 sene once z-5500 ü yılbaşı ındırımı ıle bımeksten 506 tl 6 taksıte almıstım..1 sene sonra ıse hızlıal'dan g25'i taksitle 380 tl ye almıştım yatıyor bır koşede gt5 i bekliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xavi06 -- 22 Aralık 2009; 23:50:48 > -
aynen bende kutusuz ürenlerden almıştım 360 ytl'ye gt5'i beklior bi ara shiftte de kullandım inanılmaz zevkli tavsiye ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: yımah
KDV Dahil: 1,264.45 TL
g27 harbi araba parası olmuş -
En yakın dolar düşüşünde abanıyoruz arkadaşlar en yakın mağazalara -
quote:
Orijinalden alıntı: dIsAstEr
En yakın dolar düşüşünde abanıyoruz arkadaşlar en yakın mağazalara
Al benden de o kadarValla bu gidişle dolar düşüşünü de beklemicem öyle gözüküyor.. Şeytan diyor yurtdışından bir tane Logitech G27 siparişi ver ama gümrükte acaba nasıl olur ne kadar öderim onu kestiremiyorum
Astarı yüzünden pahalıya gelmesinde..
-
vay be fiyatlara bak uçmuş resmen geçen sene g25 i 300 e almıştım 2. el ama 3 gün sonra sıkıldım ikincisi yer sorunu oluyor ve g25 kullanmak için play gear koltuklardan da olmalıki zevk alabilesin bence o kadar para vermeye değmez bi arkadaşında dediği gibi ilk zamanlar çok güzel gelicek ama sonra bi köşeye atıcaksın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harmonyoa -- 23 Aralık 2009; 9:07:38 > -
quote:
Orijinalden alıntı: xavi06
tam zamanlama yapanlardanım herhalde 2 sene once z-5500 ü yılbaşı ındırımı ıle bımeksten 506 tl 6 taksıte almıstım..1 sene sonra ıse hızlıal'dan g25'i taksitle 380 tl ye almıştım yatıyor bır koşede gt5 i bekliyor
quote:
Orijinalden alıntı: crazytown_
aynen bende kutusuz ürenlerden almıştım 360 ytl'ye gt5'i beklior bi ara shiftte de kullandım inanılmaz zevkli tavsiye ederim
Çok iyi fiyatlara almışsınız gerçekten.
Benzer içerikler
- ps5 ssd
- ps4 nasıl kapatılır
- get changed into a smart outfit at your wardrobe or a high end clothes shop to begin the mission
- ps5 mi ps5 pro mu
- ps5 cd' li mi dijital mi daha iyi
- ps5 pro yurtdışı fiyatı
- ücretsiz araba oyunları
- the witcher 4. sezon ne zaman
- ghost of tsushima 2
- fc 25 indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X