Şimdi Ara

Logitech G25 Alma Vakti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
0
Favori
6.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vay adamlar 360 a almış şimdi satsa 2. elinden bile kar ediyor 2. el fiyatları bile 360 dan pahalı
  • yaw bn zamanında G25 i bimeks ten 618 tl ye almıştım yaw kazıklanmışım dicem ama bazı şimdi bimeks 700 lere çıkmış galiba...
  • g25 çok güzel bi set ama gerçekten oyun gözünüzden düşünce doğal olarak g25de bi kenarda bekliyor.geliri iyi olanlar zevk olsun diye alabilir sadece.orta ve düşük gelirliler için momo biçilmiş kaftan.
  • Bn bayramda topladigim parayla almistim XD
  • Banada ilk başlarda rüya gibi gelmişti ama söküp takması filan bir noktadan sonra zahmet olmaya başladı.Geçen satıcaktım gönlüm razı gelmedi.2 aydır rafta.Arada vitesi çıkartıp zevkine vites atıyorum.İstanbul'da G25 barındıran kafe var diye hatırlıyorum.Orada dene bir kaç gün üst üste.Sonra kararını ver bence....
  • Çok geç. Aldım sayılır

Pişman olacağımı sanmıyorum. En kötü ihtimal yarış oyunları manyağı kardeşim kullanır

Şimdi bana oyun tavsiyesi lazım PC ve PS3 için.
  • Ben de fiyatı ucuzlamışken alanlardanım ve bende yarış hastasıyım. G25 in hakkını veren 2 oyun söylüyorum sana. Direksiyonu bu oyunlarda kullandıktan sonra, diğer oyunlara girince (gt5 dahil) "Bu ne ya" diyeceksin. Bu direksiyona en iyi tepkileri veren, oyunun içindeymişsin gibi hissettiren iki oyun:
    PS3 :Formula One CE
    Pc: CM Dirt2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa982 -- 24 Aralık 2009; 11:36:11 >
  • Ben sadece PS3'te oyun oynadığım için sana PS3 oyunlarını söyleyebilirim..

Midnight Club L.A
    GT5P (İstersen Mart sonunda çıkacak olan GT5 full sürümüde bekleyebilirsin)
    NFS Shift
    Dirt ve Dirt2 (Yalnız direksiyonla rally oyunlarını oynamak normal yarış oyunlarına göre biraz daha zordur ama alışınca bir o kadar da eğlenceli oluyor )
    SuperCar Challenge
    F1
    Burnout Paradise (Direksiyonla oynanıyorsa eğer çok eğlenceli olacağını düşünüyorum )

Şimdilik aklıma PS3 için bunlar geldi..
  • Burnout Paradise direksiyonla oynanmıyor diye bir yerde okudum sanırım bu forumda , bende gittim Midnight Club L.A aldım Direksiyona hazırlık yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yımah

Burnout Paradise direksiyonla oynanmıyor diye bir yerde okudum sanırım bu forumda , bende gittim Midnight Club L.A aldım Direksiyona hazırlık yapıyorum

ben catır catır oynuyorum dostumsadece kokpıt kamera olmadıgı ıcın bıraz rahatsız edıcı oluyor ama yınede cok zevklı..bu arada denemeyenler ıcın dırt ve mıdnıght onerıyorum kesınlıkle bu alet ıcın

• Yani Burnout Paradise'ın G25 ile tam desteği var mıdır bilmiyorum ama ben oynayan bir vatandaş buldum Demekki iyi kötü destekliyor.. Tabi Burnout Paradise'da kokpit kamera yok, dışardan oynayınca da direksiyon hem garip kaçar hemde anlamsız olur.. O yüzden ön kameradan oynamak lazım..

Hayırlı olsun dostum Midnight Club L.A iyi seçim direksiyon için Özellikle direksiyonla oynandığı zaman insan kendini gerçekten caddelerde zannediyor ve gaza geliyorsun Hele otobana çıkıp makasa falan girince aman da aman.. Bende vardı bir arkadaşa vermiştim, o yüzden ShopTo'dan Complete Edition versiyonunu alacağım Midnight Club L.A'nın bende direksiyona hazırlık olarak Complete Edition versiyonunda bu PSN'de paralı olarak satılan ek harita ve araç paketleri mevcutmuş.. Hemde ShopTo fiyatı çok iyi şuanda..

http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3MI04-Midnight%20Club%20LA%20Complete%20Platinum.html

• quote:

Orijinalden alıntı: xavi06

quote:

Burnout Paradise direksiyonla oynanmıyor diye bir yerde okudum sanırım bu forumda , bende gittim Midnight Club L.A aldım Direksiyona hazırlık yapıyorum

ben catır catır oynuyorum dostumsadece kokpıt kamera olmadıgı ıcın bıraz rahatsız edıcı oluyor ama yınede cok zevklı..bu arada denemeyenler ıcın dırt ve mıdnıght onerıyorum kesınlıkle bu alet ıcın
    olabilir , ben yanlış anlamışımdır

@underworldfb

ben bunu aldım daha ucuza geldi
    http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3MI00-Midnight%20Club%20Los%20Angeles.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yımah -- 24 Aralık 2009; 12:24:35 >

• quote:

@underworldfb

http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3MI00-Midnight%20Club%20Los%20Angeles.html

Arasında 3 pound fark var ve PSN'ye girip Midnight Club için olan araba paketlerini ve harita paketini hesapla bakalım Complete Edition'ın ne kadar ucuza geldiğini daha iyi anlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi underworldfb -- 24 Aralık 2009; 12:27:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: underworldfb

quote:

@underworldfb

Arasında 3 pound fark var ve PSN'ye girip Midnight Club için olan araba paketlerini ve harita paketini hesapla bakalım Complete Edition'ın ne kadar ucuza geldiğini daha iyi anlarsın

PSN den eklenti indirmediğim için ucuza geldi.. Uğraşamam elentilerle

• quote:

quote:

quote:

@underworldfb

PSN den eklenti indirmediğim için ucuza geldi.. Uğraşamam elentilerle

ahahahaha ne alemsin ya bende işte PSN'den eklenti indirmekle uğraşmiyim diye bu bütün Complete Edition paketini alıyorum Gerçi sen tahmin ediyorum normal versiyonunu aldığında bunun olduğunu bilmiyordun değil mi? Yoksa insan ne bileyim sadece toplam 15-20 poundluk PSN eklentilerini bir oyunda hemde 15.85 pound gibi bir rakama almak istemez mi Ayrıca bu fiyata birde oyunda dahil :)

Neyse ama hadi güle güle kullan tekrardan, direksiyon için iyi bir seçim oldu Bakalım bende G25 alıcam yılbaşından hemen sonra ama bu aralar Amerika'dan birisini ayarlayabilirsem G27 aldırtabilirim çok ucuza gelecek çünkü Amazon fiyatı $276.98 yani 420 liraya falan geliyor şaka gibi, burada ikinci el satılan G25'leri belki o fiyata bulamazsın tam bilmiyorum ama.. İşte o yüzden bu aralar deli gibi Amerika'dan tanıdıklarımla irtibat içindeyim Türkiye'ye gelecek olan var mı diye, birini buraya gelirken yakalarsam hiç affetmicem alıcam 1 tane Logitech G27

• Oyun tavsiyeleri ve yorumlar teşekkürler.

G25 yarın elimde.

PS3 den önce PC de Dirt 2 ve Grid ile deniyecem aleti.

PS3 de Formula 1 CE oyununu merak ettim. Direksiyonla zevkli olur gibi geliyor. Ama satan bir yer bulamadım
  • pcde denıceksenız tabıkı live for speed oyununda deneyın ozaman anlarsınız gerçek sürüş keyfini
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicksiz20

pcde denıceksenız tabıkı live for speed oyununda deneyın ozaman anlarsınız gerçek sürüş keyfini

Ve tabii ki rFactor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nicksiz20

pcde denıceksenız tabıkı live for speed oyununda deneyın ozaman anlarsınız gerçek sürüş keyfini

Ve tabii ki rFactor

Live for Speed ve rFactor listeye alındı.

NFS Shift nasıldır? Yukarıda bir arkadaş tavsiye etmiş onuda deniyim bari

• Ben tavsiye ettim Yani ben PS3'te normal joystick ile oynuyorum ve oynarken zevk alıyorum.. Serinin bundan önceki oyunları gibi fiyasko değil, iyi yere doğru gidiyorlar.. Çok araba ve yol seçeneği var, ayrıca araba sesleride tahrik edici Bence G25 ile de çok zevkli olur diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi underworldfb -- 24 Aralık 2009; 16:05:42 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.