Şimdi Ara

LOGITECH F310 KABLOLU GAMEPAD 39 tl bitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.054
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.teknosa.com/urunler/125082596/logitech-f310-kablolu-gamepad

çok sıcak olmasada kalitesiz markalara alternatif düşünülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 31 Ekim 2013; 12:44:28 >

• fiyat sıcak piyasaya göre %20 ucuz. ancak bu kolu alacaklara tavsiyem koşma tuşu olarak r2 veya l2 kullanın. r1 veya l1 tuşu çok kaliteli değil, koşma tuşu olarak kullandığınızda 1 senede içine göçüyor. 1 senede f310 eskitip f710 aldım, onu da 1 sene de eskittim.

f310, f510, f710 3ü de kalitesiz r1 ve l1 tuşları. bu tuşla koşmayacaksınız, gaza basmayacaksınız demişler resmen yaparken.
  • Alıyorum.
  • Tam elımde kı f310 bozuldugu gune dnek geldı hemen alıcam eve donunce. F710 mu ne almıstım ama alısamayıp eskıye donmustum. En az 7-8 senedır kullandım bı kez tık etmemıstı yıne alıcam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablosuzu çok pahalı. Kontorland marka hafiften uyduruk kol almıştım zamanında, o işimi görüyor kablolu olarak. Kablosuz 50TL civarında bulunsa harika olur.
  • mağazalar da da aynı fiyat mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tükenmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOGITECH M175 MOUSE -- 17,90 TL --
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

fiyat sıcak piyasaya göre %20 ucuz. ancak bu kolu alacaklara tavsiyem koşma tuşu olarak r2 veya l2 kullanın. r1 veya l1 tuşu çok kaliteli değil, koşma tuşu olarak kullandığınızda 1 senede içine göçüyor. 1 senede f310 eskitip f710 aldım, onu da 1 sene de eskittim.

f310, f510, f710 3ü de kalitesiz r1 ve l1 tuşları. bu tuşla koşmayacaksınız, gaza basmayacaksınız demişler resmen yaparken.

Aynen 1 sene bile degil ben f310 aldim fifa oynarken 2 haftada rb tusu icine goctu.

• Ulen 2 sene oluyor Gold'da forumca bir vurgun yapmıştık. F510'ları 35 ₺ e almıştık. Yeğenler sağa sola vura vura bozdular açtım yine yaptım. Hala çatır çatır çalışıyorlar.
  • Hem teknosalarda hem internet sitesinde tükenmiş. Herhalde stok yok denecek kadar azdı.
  • ben magazada gordum fakat fiyat 59 tl idi acaba fıyatı guncellemedilermi ki birine sordum ama bakmadan internete ozel olabilir dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hhd82 -- 29 Ekim 2013; 23:12:57 >
  • demekki 2 sene önce gold dan bedavaya almışız f510'u
  • Uzun zamandır bekliyorum ama hiç kampanya olmuyor aksine fiyatları artıyor. Yatırım için alınıp kenara konulabilir bi iki parça logitech.

Gamepadler öyle, z5500 ve dfgt de bu şekilde.

• bende de kablosuz rumplepad var, garantisi bitti ertesi ay sol analog bozuldu..sanki zamanlamışlar aleti garanti bitmeden bozulma diye..90 lira vermiştim zamanında, tamir ettiriliyor mu acaba bunlar?
  • peki xbox kablolu controller mı bu mu desek hangisi dersiniz?
  • 29 ekimde sipariş verdim hala siparişiniz hazırlanıyor diyor, sizlerde durum nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

peki xbox kablolu controller mı bu mu desek hangisi dersiniz?

Xbox kolu piyasada ki belki de en iyi koldur. Paran yetiyorsa (90-120 tl civarı adaptörlü) pc adaptörlü xbox kolu al.
  • laider kullanıcısına yanıt
    quote:

peki xbox kablolu controller mı bu mu desek hangisi dersiniz?

Yaklaşık 5-6 senedir kullanıyorum. Kaç kere düştü, kablosu sandalye altında kaldı vs vs. Hala sapasağlam duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi_master -- 31 Ekim 2013; 12:57:15 >
  • cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar,
    bütçem kablosuz xbox controller'a yetmiyor maalesef.

onun yerine n11'den şu ürünü almayı düşünüyorum:
    http://www.n11.com/microsoft-xbox-360-kablolu-controller-hemen-kargo-P13259390

normal fiyatı 56,90TL,
    enparayla 45,52TL'ye geliyor.

bugüne kadar saitek olsun ps2 controller, ps3 controller denedim,
    oyunlarda hep uyum sorunu yaşadım.

kablo boyu uzunsa bu ürünü almak istiyorum,
    yine de fiyatı çok geliyor, kararsız kaldım açıkcası.

• quote:

cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar,
    bütçem kablosuz xbox controller'a yetmiyor maalesef.

onun yerine n11'den şu ürünü almayı düşünüyorum:
    http://www.n11.com/microsoft-xbox-360-kablolu-controller-hemen-kargo-P13259390

normal fiyatı 56,90TL,
    enparayla 45,52TL'ye geliyor.

bugüne kadar saitek olsun ps2 controller, ps3 controller denedim,
    oyunlarda hep uyum sorunu yaşadım.

kablo boyu uzunsa bu ürünü almak istiyorum,
    yine de fiyatı çok geliyor, kararsız kaldım açıkcası.

Sakın o ürünü alma. %90 Çin'de satılan çakma xbox kollarından oluyor bunlar. Bunu alacağına başlıkta ki ürünü al çok daha iyi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.