Şimdi Ara

LOGİTECH EX110 İLE PES2009 OYNAMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR.KABLOSUZ KLAVYE ALDIM SIRF PES2009 U RAHAT OYNAYAYIM DİYE.AMA BAZEN BASMADIĞIM HALDE AYNI YÖNDE GİTMEYE FALAN DEVAM EDİYOR ADAM.MESELA TOPU BİR YÖNE DOĞRU SÜRERKEN,BAŞKA YÖNE GEÇMEK İSTEDİĞİMDE DİĞER TUŞA BASIYORUM AMA HALA AYNI YÖNE GİDİYOR.AYAR FALAN MI YAPMAK LAZIM.KAFAYI YİCEM YA

• wireless çok güzel birşeydir ama bir o kadar da baş ağrısıdır bazı durumlarda büyük ihtimal sen fazla uzaklaştırıyorsun dedektöründen o da tutukluk yapıyor benim microsoft mausun usb dedektörünü sırf o yüzden kasanın arkadaki usb portundan çıkarıp öndeki usb portuna taktım
  • VALLA BENDE ÖN USB YE TAKTIM.VE ARADA 50 CM VAR.SANKİ İLK BASTIĞIN TUŞU,BİRAZ BASILI TUTUNCA HAFIZASINA ALIP,DİĞER TUŞLARI TINLAMADAN DEVAM EDİYOR:)
  • aradaki uzaklıktan geçişler geç olabilir kutusuna falan baktın mı en çok metreyi destekliyormuş?
  • herşeyin ilki en iyi ve en güzel olanıdır yaşasın kablolu mause klavye
  • quote:

Orjinalden alıntı: altunok74

VALLA BENDE ÖN USB YE TAKTIM.VE ARADA 50 CM VAR.SANKİ İLK BASTIĞIN TUŞU,BİRAZ BASILI TUTUNCA HAFIZASINA ALIP,DİĞER TUŞLARI TINLAMADAN DEVAM EDİYOR:)

Evet bu input teknolojisi maalesef tıpkı senin dediğin gibi. Sen ilk bastığında onu hafızaya alıyor. Ama basılı beklediğinde çok hızlı bir şekilde belleği dolduruyorsun, teorik olarak yetişmesi lazım o frekansla ama bi sonraki bastığın tuşa yetişemiyor demek ki... bu hata da kendini zamanın kritik olduğu uygulamalarda, en çok da oyunlarda belli ediyor tabi ki...
  • en ideal logitech precision bence ayrıca piyasada usb uzatmalar da falan var git odanın diğer köşesinde oyna hiç sorun çıkmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 3 Mouse Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bendekablosuz ex100 var yön tuşlarında sorun yok. 2 yön tuşuna basınca bide pasa basıncada sorun yok ama bunların üstüne bide depara veya arapasına basınca basamıyoor. ama buda uyetiyor. gayet rahat oynuyorum.
    tabi kılavye ile oynamıyorum şu an kablosuz ve kablolu logitech gamepad var onla oynuyorum mesela kablosuz logitech ile kablosuz kalvye arasında seçim yap dersen ufak bi farkla gamepadı i seçerim yani logitech gamepad olmassada olur olur çünki çok oynadım ex100 ileü

ufak bi hatırlatma ex100 ex110 dan daha ufak tasarımı daha güzel oldugu ve forumda önerdikleri için aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 25 Mart 2009; 8:09:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.