Şimdi Ara

Battlefield 3 Mouse Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar driver kurmadan önce oyunum hiç açılmıyordu. Şimdi de oyun içindeyken mouse sürekli sağa doğru dönüyor. Consolu açıp kapayınca birkaç saniye kendine geliyor ama sonra aynen devam. Ayrıca shift ve control tuşlarını kullandıktan hemen sonra mouse garanti dönmeye başlıyor.

Sistemim;
    HP Dv7 6001st
    i7-2630QM
    8 GB DDR3
    HD 6770M

• BaranGunduz kullanıcısına yanıt
    Bende laptopta ayni sorunu yasamistim.orjinal degildi oyun.konsolla sorun gidiyodu.laptobun dokunmatik kismini kapat,klavyedeki tuslara tek tek bas,cunku belli bazi tuslarla saga donme oluyor.o tuslari tespit ettikten sonra gerekeni yaparsiniz.bende hatirlamiyorum ama pek lazim olmayan tuslarda oluyordu.ayarlardan o tuslari degistirebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BaranGunduz kullanıcısına yanıt
    Bende laptopta ayni sorunu yasamistim.orjinal degildi oyun.konsolla sorun gidiyodu.laptobun dokunmatik kismini kapat,klavyedeki tuslara tek tek bas,cunku belli bazi tuslarla saga donme oluyor.o tuslari tespit ettikten sonra gerekeni yaparsiniz.bende hatirlamiyorum ama pek lazim olmayan tuslarda oluyordu.ayarlardan o tuslari degistirebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrebdt kullanıcısına yanıt
    Öncelikle benim oyunum orjinal. Touchpad kapadım, Origin in game kapadım ama hala aynı. Koşarken zıpladığımda ve çökerek etrafıma baktığımda oluyor bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS/2 Klavye Sorunu
    14 yıl önce açıldı
    bf1 mouse sorunu
    8 yıl önce açıldı
    MAX PAYNE MOUSE SORUNU
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.