Şimdi Ara

.::LOGITECH DRIVING FORCE GT KULLANANLAR KULÜBÜ ::. (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.415
Cevap
72
Favori
317.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar direksiyonu çevirince ses çıkıyor mu gece oynayınca çok ses yapar mı?
    bide her masaya uyumlu mu masa çok ince veya çok kalın olursa sıkıntı olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.elini arıyorum satan arkadaslar varsa bana pm ile ulaşabilirler
  • Arkadaşlar ebay de baya ucuz bu ürünler gümrüğe takılma sorunu olur mu ?
  • An itibari ile bende aldım.
  • 4 sorum var;

1) Gaz ve fren pedalı basınca duyarlı mı? Yani az basınca gaza az yükleniyor çok basınca çok yükleniyor gibi frene az basınca yavaşlıyor körükleyine kayıyor gibi.

2) Kırmızı döndürülen tuş ile kaç derece döndürebileceğimiz ayarını mı yapıyoruz? Yani istersek 240 dereceye sabitleyebilip istersek 900 dereceye açabiliyor muyuz?

3) Desteği olmayan oyunlarda dandik direksiyonlardaki gibi basit ayarlarla (force feedback eksik tuşlar çalışmıyor önemli değil gaz fren direksiyon vites yeterli) oynayabiliyor muyuz?

4) Direksiyon küçük çevirmeleri nasıl algılıyor

Bu sorulara acil cevap vermeniz halinde acil satın alacağım gören ve ilgilen ne kadar çabuk yazabilirse o kadar makbule geçer şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brk13c -- 19 Mayıs 2014; 19:50:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

fiyatı 125 liraya düşmüş

bu direksiyonun 2. eline 200+ tl isteyen arkadşalar var
  • 125 Lirami :) Saçmalamayın beyler 0ı bide iyi güldüm buna :) Dolandırıcı yan sanayi sitelerle alışveriş yapmayıp dümenden koydukları fiyatlara inanmayın lütfen :) Doğru düzgün sitelerde veya mağazalarda 125Liraya Görürseniz lütfen fotoğrafını çekin ben alacağım :)

1Ay kullandığım Logitech Driving Force GT Direksiyonumu satıyorum arkadaşlar fiyatı 210TL dir. Almaya niyeti olan arkadaşlar mesaj atabilirler ürün videosu resimi ne isterseniz gönderilir.

NOT : ÜSTTE YAZAN ARKADAŞIN LAFINA BAKIPTA ARAMAYIN 125E DEĞİL SIFIRI 5. ELİNİ BULAMAZSINIZ.
  • 125 liralık fiyat doğrudur ancak bu fiyat 2010 yılı için geçerliydi.

http://forum.donanimhaber.com/m_42525713/tm.htm

29 Nisan 2010 tarihinde yazmış olduğum bir mesajdan alıntı yapayım:

quote:

Driving Force GT, 15 Nisan tarihinde Vatan'da 50 adet stoklu olarak yaklaşık %55'e denk gelen bir indirimle 139TL'den satılmıştı. O günden sonra eski fiyatına göre daha ucuz satılmaya başlandı ama 139'u görmedi bir daha. Sonraki hafta KDV indirimi vardı ve 149TL'ye alınabiliyordu. 23-24-25 Nisan tarihlerinde tüm ürünlerde %20 indirim vardı ve fiyat 141TL'ye geliyordu.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=39431748

2010 yılında Türkiye'de DFGT stokları tükendikten sonra bir süre gelmedi, geldiğinde ise 300 küsur liralık fiyatlardan satılmaya başlandı.

• 125 liraya sıfır , 200+ liraya da ikinci el olmaz beyler. Ben görüyorum 300 lira isteyen bile var. Yuh deyip geçiyorum.
  • 2010'da öyleydi ancak 2010daki fiyatı alıntı yaparak şuanki fiyat gibi yazan arkadaşıda tebrik ediyorum :)
    aegnor , şuanki piyasasını internette bakarak öğrenebilirsin teknosa fiyatı 500TL dir 200lira bu üründe 2. el için standarttır.
  • azazel4141 A kullanıcısına yanıt
    Standardı sen mi belirliyorsun? Sıfırı 500 lira olabilir, ben yaklaşık 3 adet sattım. Hepsi de kutulu garantiliydi. Öyle 500 lira edecek veya ikinci eli 200 lira edecek bir cihaz değil. Forumda bu konuda tecrübeli olanlar bilirler, 150-170 arasıdır bu cihazın ikinci eli.
    Ha 200 lira verip alana da niye aldın diyecek halim yok. Herkesin kendi tercihi.
  • Sakin ol adamim agresiflige gerek yok :) senin ne kadar sattiginda cihaz hakkindaki dusuncende beni ilgilendirmez. Neyin 2. Elinin ne kadar olacaginida sen belirleyemezsin ha diyosan kendi fikrim bunun 200lira gibi bi 2. El fiyatida benim fikrimdir su fiyata su olmaz bu fiyata 2. El olmaz gibi bilmisligede gerek yok :) bak keyfine fikrini kendine sakla

• alalı bayağı oluyor fakat konuyu geç gördüm ekleyebilirsiniz

• dostlar format attıktan sonra city car driving kurdum ancak ne yaptıysam güzel bi ayar tutturamadım. Formattan önceki ayarlarımı hatırlamıyorum, şu an direksiyon hız yavaşken aşırı sert, ikinci vitese attığınız anda da aşırı yumuşak oluyor. Eskiden de durunca sertleşiyordu direksiyon ama bu kadar rahatsız edici değildi. Şu an gerçekci değil 50le giderken bisiklet sürüyorsunuz gibi, park ederkende kamyon park eder gibi direksiyon
  • arkadaşlar bu üründen arıyorum çok pahalı uygun bir yer satan bilen var mı ?
  • 2.el alabilirim 170-190 arası fiyattan temiz
  • arkadaşlar yamukluk sorunu var hala bende 2 kere garantiye gönderdim aynı aynı aynı ne yapıcaz oyunlara girdikten sonra direksiyon yamuluyor 5-15 derece sola doğru.

steering wheel axis properties de deadzone var orda ayarlara bişeyler yapsak düzelir mi hiç ellemedim direksiyon ayarlarına
  • arkada%FElar+yamukluk+sorunu+var+hala+bende+2+kere+garantiye+g%F6nderdim+ayn%FD+ayn%FD+ayn%FD+ne+yap%FDcaz+oyunlara+girdikten+sonra+direksiyon+yamuluyor+5-15+derece+sola . . .

Time:
    Thursday, May 29, 2014, 8:10:44 PM

arkadaşlar yamukluk sorunu var hala bende 2 kere garantiye gönderdim aynı aynı aynı ne yapcaz oyunlara girdikten sonra direksiyon 5-15 derece sola yamuluyor

steering wheel axis properties dan ayarlardan felan çözülür mü hiç ellemedim ayarlarına
  • Direksiyonun adaptörünü takmadan önce yamuk haldeyken takıyorsan ve ona göre eksenliyorsa yamulması ondan olabilir. Tam ortalayıp fişe takmayı dene.

Eğer sorun çözülmezse, Logitech'in programından kurcala derim. Bazen orada da yamuk görünebiliyor. Yazılımsal olduğunu düşünüyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aegnorluinwe -- 29 Mayıs 2014; 20:36:40 >
  • arkadaşlar bende bu setten almayı düşünüyorum stand ile kullanan arkadaşlar varsa eğer:

1-forumdan bir arkadaşın mobilyacıya 50 tl'ye yaptırmış olduğuhttp://forum.donanimhaber.com/m_47122604/tm.htm linkteki son mesajdaki gibi bir stand mı önerirsiniz?

2-yoksahttp://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/en-kaliteli-en-sik-en-kullanisli-laptop-sehpasi-111711257 linkteki gibi yükseklik ayarlanabilir laptop masası daha mı uygun olur?

3-hatta linkteki gibi ucuz çözümlerde var, ancak alt kısmı boş, gaz fren konsolu için sıkıntı olur mu acaba? ayağımızdan falan kayar mı? http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/table-mate-ii-orjnal-portatif-masa-sehpa-103833728

acaba hangisi daha kullanışlı olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digi_boy2006 -- 31 Mayıs 2014; 0:08:29 >

• 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.