Şimdi Ara

.::LOGITECH DRIVING FORCE GT KULLANANLAR KULÜBÜ ::. (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.415
Cevap
72
Favori
317.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2. ve 3. seçeneği direk atın kafadan. Direksiyon çok güçlü bir force feedback'e sahip. Bazen ciddi anlamda zorluyo, o masalarda ufak tefek hafif şeyler olduğu için yerinden oynar. Sabit kalması lazım zevk vermesi açısından, 1. seçenekteki çok güzel bence.
    Ben de, bilgisayar masasına sabitlemiştim. En güzel öyle oluyor.
  • cvp için teşekkürler, sanırım bende 1 seçenekteki gibi bir stand yaptıracağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aegnorluinwe

Direksiyonun adaptörünü takmadan önce yamuk haldeyken takıyorsan ve ona göre eksenliyorsa yamulması ondan olabilir. Tam ortalayıp fişe takmayı dene.

Eğer sorun çözülmezse, Logitech'in programından kurcala derim. Bazen orada da yamuk görünebiliyor. Yazılımsal olduğunu düşünüyorum ben.

dimdik tutupta yapıyorum aynı ben anakartında problem olduğunu düşünüyorum gönderdik artık bakım yapıldı kalibrasyon yapıldı diyip geri gönderdiler kaldık böyle ne yapıcaz bilmiyorum
  • arkadaslar dfgt var elimde yaklasik 3-4 hafta önce aldim..ilk aldigim zaman hicbi sıkıntı yoktu driverini kurdum hem win 7 hem win 8 pc de calistirdim..ayarlar kısmıyla ilgili baya bi arastırma yaptim ve onu da kurcaladim dogru ayarlari bulana kadar(sahsen f1 icin cok iyi bi ayar tutturdum kendim icin) ama sıkıntılarm var..

sorun 1) direksiyonun sanki otomatik uyku modu zamanlamasi varmis gibi 1-2 dk kımıldatmayinca bazen kendi kendine offline oluyor yani oyunda hicbi tepki vermiyor..pc le baglantisini kesince(kabloyu cikarip takinca) geri geliyor ama bu sefer benm ayarlarim gidiyor direksiyon kazik gibi oluyor(default settings)

sorun 2) bu da benzer bi sorun yine oyunun tam icindeyken direksiyon kilitleniyor..mesela sola bi viraj var siz de sola kırdınız bi anda direksiyon öyle kalıyor gaza basiyosaniz gaza basili kaliyor direksiyon o saatten sonra hicbi tepki vermiyor o an nasilsa öyle kaliyor..saga döndürseniz de sanki orta noktasi orasiymis gibi tekrar sola kaldigi yere dönüyor..cok ciddi bi sorun..sanki elektrik baglantisinda saniyelik bi gidip gelme ya da kacak oluyor ve direksiyon kafayi yiyor daha acik anlatamam bunu

sorun 3) belki de bu sorunlarin sebebidir bilemiyorum ama durup dururken oldu..malum bu direksiyon 900 derece dönebiliyor bi f1 aracini 900 dereceyle sürmek imkansiz ve sacma dogal olarak her oyun icin ayarlarimi ona göre yapiyorum..uzun ama aciklayici bi sekilde yazicam smdi..su an sadece f1 oynadigim icin bi tek onun specific game settings ayarlari var zatn baska oyun da yok(karisma ihtimali yok) hani bu direksiyon ilk geldiginde driveri kurduktan sonra kendini senkronize etmek icin bi saga bi sola gidiyor ortaliyor sonra tuslara bastikca tepkiler veriyordu ya..ben o ayar kısmına geliyorum tuslara basiyorm ama bana garip gelen su mesela herhangi bi tusa bastim direksiyon ilk basta biraz sola dönüyor sonra allah ne verdiyse saga kapatiyor ve limite ulasinca da hala saga dönmeye calisiyor 1-2 saniye daha..hangi tusa basarsam basayim durum bu..bi senkronize sorunu var gibi geldim..hatta bugn driveri silip bastan yükledim ama fayda etmedi..

sorun 4) basit bi sorun mesela steam gibi arkada calisan programlardan msj atan arkadaslarim olursa(steam rahatsiz etmiyor malum shift+tab calisiyor oyun icinde)..msj atan olursa oyundaki direksiyon ayarim defaulta dönüyor yani yine kazik gibi oluyor sanki direksiyon kendini arkaplana atiyormus gibi..bunu da baslarda yapmiyordu simdi yapmaya basladi..400 tl para verip aldigimiz aletten de bu kadr sorun cikinca insan sinirleniyor tabiki..misal f1 turnuvasinda sezonun en önemli yarisi lidersin yarisin sonunda direksiyon yüzünden yaris disi kaliyorsun

sadede gelirsek sorunun yazilimsal oldgnu yani driverla veya senkronizasyonla ilgili oldgnu düsünüyorum ama nasıl cözerim ve sorun tam olarak nedir emin degilim..yardımlarınızı bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemikade -- 2 Haziran 2014; 1:04:08 >

• Arkadaşlar bu ürün satılıp g27 alınır mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

arkadaşlar bende bu setten almayı düşünüyorum stand ile kullanan arkadaşlar varsa eğer:

1-forumdan bir arkadaşın mobilyacıya 50 tl'ye yaptırmış olduğuhttp://forum.donanimhaber.com/m_47122604/tm.htm linkteki son mesajdaki gibi bir stand mı önerirsiniz?

2-yoksahttp://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/en-kaliteli-en-sik-en-kullanisli-laptop-sehpasi-111711257 linkteki gibi yükseklik ayarlanabilir laptop masası daha mı uygun olur?

3-hatta linkteki gibi ucuz çözümlerde var, ancak alt kısmı boş, gaz fren konsolu için sıkıntı olur mu acaba? ayağımızdan falan kayar mı? http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/table-mate-ii-orjnal-portatif-masa-sehpa-103833728

acaba hangisi daha kullanışlı olur?

Bana kalırsa standın geniş olması lazım çünkü özellikle sert manevralarda dar stand yerinden rahatlıkla oynar. Ben şahsen şu şekilde kullanıyorum ve inanılmaz derecede rahat. Orta sehpa sanki Driving Force GT için üretilmiş.

.::LOGITECH DRIVING FORCE GT KULLANANLAR KULÜBÜ ::.

• Listeye ekleyin hocam
  • hocam stand iyiymiş, şu driveclup bi çıksın bende sizinki gibi sağlam birşeyler yaptıracağım
  • VoldroY kullanıcısına yanıt
    direksiyon bozuldu garantisi de yok. gaz pedalı ve direksiyon üzerindeki tuşlar çalışıyor fakat direksiyon oyunda dönmüyor. yaptırabileceğim bir yer var mı acillll.
  • Arkadaşlar dfgt mi satıyorum eskişehir elden teslim 300 tl 1 yıl daha garantisi var yeni seri detaylı bilgi isteyenler pm atsın

• beni de ekleyin

dün geldi alet ama oyundayken bazen logitech oyun kontrolleri yanıt vermiyor diyor dolayısıyla oyunda direksiyon pasif olmuyor

windows 7 kullanıyorum ondan mı acaba ?
  • Ürünün sıfırını alanlar ürünü uygun fiyata nereden alabilirim ? Ayrıca üründen memnunmusunuz ,yoksa 2 kere oynadıktan sonra hevesiniz kaçıyor mu ? Ben de almak istiyorum da.
  • arkadaşlar bu set ps4 ile uyumlu mu acaba?
  • quote:

arkadaşlar bu set ps4 ile uyumlu mu acaba?

Henüz değil ama güncelleme ile olacak diyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

quote:

arkadaşlar bu set ps4 ile uyumlu mu acaba?

Henüz değil ama güncelleme ile olacak diyorlar.

o zaman en güzeli driveclup'ın çıkmasını beklemek galiba
  • 2010 yilina isinlanabilsem kendime altin + dfgt al derdim

• Benide ekleyin bende dün akşam Apdeleyt'ten 160 Liraya Logitech Driving Force GT Direksiyonumu aldım çok mutluyum :)
  • 100 TL'ye Vatan'da satılıyordu almamıştım. Çok pişmanım
  • Arkadaşlar direksiyonumuz ps4 ile uyumlu mu. Şu sıralar Ps4 almayı düşünüyorum fakat Dfgt ile uyumlu mu makine Gt6 oynayacağım
    Teşekkürler
  • 4. El falandı ben aldığımda ürünü bu sitede bir admin arkadaş satmıştı çağrı diye birisiydi sanırım. Kendiside bu forumdan başka bir arkadaştan almış, o da başkasından almış Ama yinede hepsi çok temiz kullanmışlar, sıfır gibiydi aldığımda.. Kaç yıl oldu hala sıfır gibi O kadar sağlam yapmışlar ki yani insan gerçekten hayret ediyor.. Bir eskiden aldığım direksiyonları düşünüyorum (maximum 1 ay dayanırdı) birde Logitech'i.. Bazı anlar oldu 900 dereceyi döndürdükten sonra son gücümle kırmaya çalıştım banamısın demedi.. gaz pedalini tekmeledim, kornaya yumruk attım, direksiyonu ısırdım taş gibi hala

@Furkan 99; Aslında ben aşırı heves edip almıştım ama ayda bir-2 defa kurup oyun oynuyorum. Ama bana deseler ki aldığın fiyata tekrar bize satar mısın.. Hayır satmam derim yani.. Muhakkak insanın canı sıkılıyor, oynayası geliyor.. Zaten ömürlük ürün, al evde dursun bozulmuyor hiç bir şekilde ölene kadar kullanırsın

• 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.