Şimdi Ara

Logitch Wireless Speaker Music Adapter (Vatan)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.670
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynısının unifying olanını yapsınlar gözü kapalı alırım kaç paraysa. ama bluetooth sıkıntı. geçen incelemiştim, eğer yanlış anlamadıysam her açılışta bağlamak gerekiyor. telefon ipad vs için iyi ama bilgisayarda sürekli kullanım için iyi değil.

bu arada fiyat çok iyi, ben baktığımda 85 falandı, almayı düşünen kaçırmasın.
  • super fiyat 2ay önce %25 indirimle 67ye almıştım vatandan. unifying olsa sizce iyi olabilirdi tabi sadece logitech unf. Fare kullananlar için aksi halde boşa giden bir usb port ile daha kötü. Birde bt sayesinde direk cep tlf.dan hiç bilgisayarı açmadan kablo söküp takmadan müzik dinliyebiliyorsunuz. Unifying fare kullanmama rağmen bence bt daha kullanışlı heleki laptopınız bt ile aynı anda birden fazla cihaz bağlanabiliyorsa çok iyi oluyor. Benim alırken tek endişem laptopta btyi meşgul edince tlf.u laptopa bağlama sıkıntısıydı oda olmadı.
  • Cok iyi fiyat,ben aynisin vatandan 70kusure almistim.
  • tüm hoparlörler sorunsuz baglanıyormu
    sesde tahrip oluşurmu
    her seferinde yeniden tanıtmak mı gerekir
  • arabanin aux girisine takip muzik caldirip telefonla konusabilir miyim uzerinde mic yok galiba...elektrik isini nasil hallederim cakmaktan alsam donusturucu falan kolay bulunur mu keske pilli olsaymis.fiyat gayet uygun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omurkadir

arabanin aux girisine takip muzik caldirip telefonla konusabilir miyim uzerinde mic yok galiba...elektrik isini nasil hallederim cakmaktan alsam donusturucu falan kolay bulunur mu keske pilli olsaymis.fiyat gayet uygun.

Müzik çaldıracaksanız bilemem ama, onunla uğraşop para yatırana kadar ve arabanın içinde dağınıklık yapana kadar araçlar için satılan Bt kitlerden almanız daha mantıklı olur bu cihaz 220V girişi ile çalışıyordönüştürücü almanız gerekli. Ayrıca telefonu bir BT cihaz ile eşleştirince telefonun kendi mikrofonuda iptal olmazmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ===Logitech Media Keyboard 600===
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozantaküs

tüm hoparlörler sorunsuz baglanıyormu
    sesde tahrip oluşurmu
    her seferinde yeniden tanıtmak mı gerekir

sorunuzu tam analamadım ama her seferinde tekrar tanıtmak gibi bir durumu yok. Eşleştirme yaptıktan sonra bağlana basıyosun bitiyor. 1 adet stereo çıkışı var, hoparlörünüz tek çıkışı destekliyorsa veya çoklayıcı kullanırsanız sesi dağıtırsınız.
  • 80 tl civarında iken, almayı düşünüyordum - bir türlü fırsat olmamıştı.. İyi de olmuş, 40 tl'ye kaçırmamak lazım
  • iPhone için kullanmak mümkün mü acaba? Yani sadece "aç, bağlantıyı kur, dinle" diyebilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omara

iPhone için kullanmak mümkün mü acaba? Yani sadece "aç, bağlantıyı kur, dinle" diyebilir miyiz?

iphone ile kullaniyorum cok rahat kullanisli sorunsuz.
    bu arada 80 e almistim 2 hafta once kismetsizlik oldu bu fiyata kacirmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

quote:

Orijinalden alıntı: Omara

iPhone için kullanmak mümkün mü acaba? Yani sadece "aç, bağlantıyı kur, dinle" diyebilir miyiz?

iphone ile kullaniyorum cok rahat kullanisli sorunsuz.
    bu arada 80 e almistim 2 hafta once kismetsizlik oldu bu fiyata kacirmayin.

Peki güç kablosu mu kullanıyoruz yoksa şarj veya pil gibi seçenekler var mı?
  • kendisi çalmıyor sanırım ? sesi bi alete aktarıyor, doğru mu ?

Ses Sistemi Yok
    Hoparlör Gücü 6 W

bu nsı bi açıklama çözemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 23 Nisan 2012; 1:45:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

kendisi çalmıyor sanırım ? sesi bi alete aktarıyor, doğru mu ?

Ses Sistemi Yok
    Hoparlör Gücü 6 W

bu nsı bi açıklama çözemedim

evet kendisi çalmıyor bluetooth ile bağlı olan cihazın sesini ses sistemine aktarıyor, daha önce bende almayı düşünmüştüm ama 80 lira etmeyeceğini düşündüğüm için almamıştım ama şimdi dayanamadım aldım haber veren arkadaşa teşekkür ediyorum

• Bir tane de ben aldım bakalım.. :)
  • bunu tv de kullanabilirmiyiz?var mı böyle bir imkanı en azından odada bir sürü kablo olmaz.
  • merhaba arkadaşlar güzel bir ürün acaba 10mt kadar bir uzaklıktanda sorunsuz çalışırmı sizce ?
  • arkadaşlar bu alete usb bağlayıp müzik dinleyemezmiyiz
  • Şu an piyasa fiyatı 80 TL değil, akakce'de 45-50 TL arası fiyatlar yaygın.

Bu cihazı, sadece ses kablosu ile pasif hoparlöre bağlayıp ses alabiliyor muyum ? Cihazın kendi elektrik adaptörü var galiba, olması lazım da yine bir sorayım istedim.
  • Ses sistemine bağlayıp, ipad tanıttığınızda sesi ses sisteminizden alıyorsunuz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.