Şimdi Ara

Little Big Planet 3 [PS4 ANA KONU] Türkçe Olarak Geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
3
Favori
9.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki LBP'yi de aldıktan aylaar, hatta 2.yi yıllar sonra bitirdim. Bu sefer aynı hatayı yapmayacağım, ucuzlasın dlcleri de içeren versiyonunu alırım.
  • Ikisini de biraz çocuksu diye almamıştım. 3ü ne olcak bakarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Media Molecule on Tearaway, the Vita, their PS4 Game, LittleBigPlanet and Having Fun

http://www.playstationlifestyle.net/2013/07/19/media-molecule-on-tearway-the-vita-their-ps4-game-littlebigplanet-and-having-fun/
  • quote:

Orijinalden alıntı: QardeLs

Ikisini de biraz çocuksu diye almamıştım. 3ü ne olcak bakarım.

Aslinda PS3'un en zor , konsantre ve emek verilerek bitirilen oyunlarindan beri...

Ozellilkle 3-4 kuzeninle bir araya gelip kapilari acmak harika bir duygu

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Orijinalden alıntı: QardeLs

Ikisini de biraz çocuksu diye almamıştım. 3ü ne olcak bakarım.

Aslinda PS3'un en zor , konsantre ve emek verilerek bitirilen oyunlarindan beri...

Ozellilkle 3-4 kuzeninle bir araya gelip kapilari acmak harika bir duygu

Tamam kaptan bakayım

• LittleBigPlanet Serisinden Yeni Bir Duyuru Geliyor

Bu nesilde PlayStation konsollarında oldukça beğeni kazanan LittleBigPlanet serisi, oyunculara sunduğu özgürlükle birlikte oynanış ömrünü de uzatan oyunlara sahip olmuştu. PS4'ün duyurulmasından bu yana seriyle ilgili fazla haber alamasak da, Media Molecule'un heyecan verici yeni bir duyurusu bulunuyor.

Twitter üzerinden yapılan açıklamada, "Bu hafta için haftalık LBP güncellemelerini es geçiyoruz. Bunun yerine size yarın PlayStation Blog üzerinden heyecan verici bir duyuru paylaşacağız!" sözlerine yer verildi. Beklemedeyiz!

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-LittleBigPlanet_Serisinden_Yeni_Bir_Duyuru_Geliyor-40738.htm

• Little Big Planet Duyurusu Yarışma İle İlgili

Dün LittleBigPlanet'ın Twitter hesabı üzerinden heyecan verici bir duyurunun yapılacağı söylenmişti. Malesef bu duyurunun o kadar da heyecan verici olmadığı ortaya çıktı. Little Big Planet 3 bekleyenlere malesef hayalkırıklığına uğrayacak.

Bugün yapılan açıklamada yeni duyurunun bir çeşit yarışma ile ilgili olduğu söyleniyor. Yani söylentilerde olduğu gibi Sumo Digital'in Playstation 3 için Little Big Planet 3'ü duyurması söz konusu değil.

Yine de oyuncuların Playstation 4 için yeni bir Little Big Planet oyunu beklediklerini hatırlatalım. Kim bilir önümüzdeki dönemde Suma Digital veya Media Molecule'den yepyeni bir duyuru gelir.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Little_Big_Planet_Duyurusu_Yarisma_ile_ilgili-40752.htm

• Bakalım artık.
  • LBP2 bir LBP olamadı benim gözümde. İlk oyun bölümleri olsun müzikleri olsun bende yeri çok başkadır. Umarım üçüncü oyunla seri köklerine döner ve Creating yaparken makine kasım kasım kasılmaz.
  • PS3'e çıkacak ne PS4'ü
    SumoDİGİTAL Yapıyor bu arada
    v
  • LittleBigPlanet'le İlgili Yeni Bir Haber Yolda

PlayStation 3 ve PlayStation Vita'nın beğenilen serilerinden LittleBigPlanet adına yeni nesille ilgili bir duyuru dört gözle bekleniyor. PlayStation Avrupa'nın Twitter hesabında LittleBigPlanet serisiyle ilgili yeni bir haberle ilgili Tweet yayınlandı.

Yayınlanan Tweet'te, "Sack Boy bugünlerde süper görünüyor." yazısı yer alıyor. Bu, mevcut LittleBigPlanet oyunlarından birisi için çıkabilecek süper kahraman kostüm paketiyle ilgili olabilir. Ya da duyurusundan beri pek fazla haber alamadığımız LittleBigPlanet HUB, önümüzdeki günlerde yeniden karşımıza çıkabilir. Bekleyip görelim...

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-LittleBigPlanetle_ilgili_Yeni_Bir_Haber_Yolda-46781.htm

Little Big Planet 3 [PS4 ANA KONU] Türkçe Olarak Geliyor

• yeni nesile mutlaka gelmesi gereken oyunlardan.bekliyoruz

• Little Big Planet 3 Duyuruldu!

Sony, belki de PlayStation 3'ün en sevilen oyunlarından biri olan Little Big Planet serisinin yeni oyunu Little Big Planet 3'ü duyurdu. İlk iki oyundan farklı olarak Little Big Planet 3'de karakterimiz sackboy'a eşlik edecek 3 karakterimiz daha bulunuyor.

Her bir karakterin bambaşka özellikleri bulunduğundan Little Big Planet 3 bizi hiç olmadığı kadar birlikte hareket etmeye davet ediyor. Oyun Kasım ayında çıkışını  yapacak.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Little_Big_Planet_3_Duyuruldu-60457.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 10 Haziran 2014; 5:40:36 >

• Umarım senaryosu 1 gibi güzel olur, 2'ninki güzel değildi.
  • Su oyuna bir türlü isinamadim sevemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3D desteği olursa süper olur ki olmalı da artık zaten. İlk iki oyun gibi eğlenceli vakitler geçirtecek gibi görünüyor.
  • Türkiye içerisinde kumaştan yapılmış Sackboy oyuncağını nerede bulabilirim?
  • Göttingenli Ethem kullanıcısına yanıt
    Ben ebaydan almıştım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.