Şimdi Ara

Liseye geçmeme 4.5 ay var tavsiyeler verirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben şuan 8.sınıfım ve 1 sene daha anaokulu gittiğim için 8 im ve 4.5 ay sonra liseye geçicem lisede nasıl zorbalanmam ve nasıl adapte olurum arkadaşlarım olur benim sınavlara son 20 gün kaldı ve 6 7 ortalamam 80 79 küsüratı bilmiyorum sırt iyi meslek ve kıl p olmayan insanları görmemek için bu seneki ortalamamı 91 yaptım ama 1.5 2 puan daha arttırmalıyım geçen sene en düşük anadolu lisesi 78 puandı sonraki 82 benim 3 sene ortalamam 83 ve bu iki liseden birine gitsem oraya nasıl adapte olup arkadaş edinirim ve zorbalanmam ben 11 yaşımdan bu yaşa kadar hep uzadım sınıfta en uzun benim 180 boyunda sıskayım ve bazıları alay etmediği halde sırık diyorlar en çok 5 ler 6 lar ve bazı yediler gülüyor bana uzunum diye ve bundan 5 ay önce size çok saçma gelebilir 6 lardan iki kişi ayağım büyük diye dalga geçtiler birkaç ay boyunca bana sen gerçekten bu kadar zavallımısın diyiceğiniz kadar değilim sırf ceza almamak için tepki vermiyorum yada dövmüyorum ve sicile kınama işlenirse mesleğim olamaz o yüzden birşey yapmıyorum tırstığımı sanarsanız tırsmıyorum ve geçen hocaya dedim yapmayı bayağı azalttılar sadece o arkadaşı varsa yada biri yanında varsa biri etrafına getirirse dalga geçebilen bir tip ve geçen seneki 5 ler çok gülerdi boyuma şimdi daha az gülüyorlar ama şimdiki 5 ler gülüyor sınavlarda başlayacak anadolu lisesi hedefledim puanım inşallah yeter ve bugün mesleki teknik anadolu lisesine gittik dışarda durduk camdan izleyen biri alay eder şekilde gülüp birileri ni işaret ediyordu ben ve arkadaşımıda işaret etti bunu arkadaşım dedi gezdik bölüm yerlerini birkaç erkek oturup bana dönüp alay eder gibi bakıyor boy farkı olduğundanmı diğerlerinden başkalarınada öyle yapıyorlardı fısıldıyordu bide hoca bağırdımı susuyorlar ve lise 2 yada 3 ler ona rağmen olgun değiller beyinleri ters orantılı ben hayatta o liseye gitmek istemem mühendislik+ oyun yapımcısı olmak istiyorum ve o gezideki lise sakin ortam olsada bazı serseri tipler var umarım Anadoluya giderim ne tavsiye verirsiniz lisede alay etmemeleri ve için boyuma tekrar alay ederlermi çok önemsemiyorum boyumu eleştirenleri liseye nasıl uyum sağlarım sporada gidicem yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurzorhan55 -- 8 Mayıs 2025; 18:31:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Olm 180 uzun mu niye dalga geçsinler 190 olan 9lar var

• Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt
    Bacak boyum uzun olduğu için biraz daha uzun gösteriyor

• Gurzorhan55 G kullanıcısına yanıt
    Sanmam ya dalga geçilmez çok takiyon knk uzun boy avantaj ilerde görürsün avantajını

Ya aslında böyle takma maya çalışıyorum çünkü boy alayı okulda oluyor ve lise gezisinde alay eder gibi bakanlar oluyor tek bana değil ama okuldakilerin çoğusu kısa

Çevrende 185-195 insanlar yok mu hiç

• Gene basladin mi orhan diger hesaba noldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Yok maks 165 170 akrabalar haricinde avm de arada 190 görüyorum kocaeli minyon biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurzorhan55 -- 8 Mayıs 2025; 19:56:52 >
  • n201 kullanıcısına yanıt
    Yanlışlıkla sildim ben bu takıntıya son vermek için son kez yazdımtavsiye verirler mi vermezler mi bilemem

Boyun uzun olmasi avantajdir kimse dalga gecmez sana simdi sirik diyenler 170 falan kalinca gorursun onlari,sen boyuna gore kilo almaya bak zargana olma yeter.
    Tabi sana bunu 50. Deyisimiz gene herkes sana bakiyor sanar konus acarsin goren gormeyende boyun 2.10-2.20 sanacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 8 Mayıs 2025; 20:3:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.