Şimdi Ara

Lisenin ilk senesi gidiyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
2
Favori
14.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Varsayımlar üzerinden mi gidiyoruz?
  • haklısın kardeşim lisede vakit geçirdiğim en iyi zamanım lise 1'di. Diğer 3 sene bok gibi geçti orası ayrı. Umarım şubatta açılır da herkes hayatına normal şekilde devam eder.
  • Ya sen ne anlayışsız bir insanmışsın. Çocuklar burada hayatlarının en hareketli yaşlarını eve kapalı, arkadaş ortamından uzak geçinmekten yakınıyor, sen de gelmiş burada aşağılıyorsun. Ezik bir çocukluk geçirmiş bile olsan bu sana başkalarını aşağılama hakkı vermez.
  • Ya sen ne yıkık bir insansın,hiç arkadaşın felan olmadı mı lisede,arkadaş ortamın olmadı mı,eğlendiğin birileri yokmu lise hayatından zevk almak için illa kızlarla havuz partisi mi yapman lazım yıkık oğlu yıkık.Ne kadar ezik bir hayatın var belliki burda ağlıyosun ahahahaha.
  • Çocuğu niye lincliyorsunuz ki sonuna kadar haklı. Lise hayatınız muhtemelen hayattaki en önemli 4 senelerden, onun temeli de Lise 1 de atiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konudan bağımsız konuşuyorum, bir insan bir derdini dile getirdiğinde yüz yüze olsun veya internet ortamında olsun ona 'derdini ...yim' ve türevleri şeklinde tepki veren herkes kendisini ne zannediyor? Bir de konuyu açan kişinin üstünden 'abilik' taslayan çok görmüş geçirmiş arkadaşlara hiç laf anlatmak istemiyorum ama bu ilk bahsettiğim durum patolojik.

  • hayatimin en berbat yillari liseydi sen cok sanslisin keske benim gittigim yillarda ciksaydi su virus ah ah hersey cok farkli olabilirdi benim icin

  • Sizinki kötü geçti diye benimki de geçmek zorunda değil. Ama sizin adınıza üzüldüm.
  • Senin 9. sınıfın gittiyse benim sınav senemin tamamı karantinada geçmiş olacak. İnsanlar 2 yılllık üniversiteyi yüzde 75 onlinela tamamlayacak. Hazırlık sınıfı karantinada geçenler var bu insanlar ne yapsın? İşsiz kalıp meteliğe kurşun atanlar var. Kısacası herkes zor durumda. Boşuna ağlama. En az üzülmesi gereken sensin belki de. Kimseye şikayetlenmenin anlamı yok illa şikayetleneceksen o yarasayı yiyen çinliye söyle derdini.

  • kardeşim yanlış yere konuyu açmışsın, bu forumdaki insanların çoğu asosyal ve liseleri zehir gibi geçti. o yüzden liseyi çok önemli bir dönem olarak görmüyorlar ve empati kuramıyorlar. hatta üniversite olsa neyse demişler, sanırım daha üniversiteye geçmemişler ve "lise çok kötüydü ama üniversite belki eğlenceli olur he." kafasındalar(lisedeki halinizle devam ederseniz üniversitede hiçbir şey değişmeyecek arkadaşlar). üzülmekte ve sitem etmekte haklısın ama fazla da kafaya takma, bütün türkiye hatta neredeyse bütün dünya seninle aynı kaderi paylaşıyor.

  • huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt
    Lisere giriş sınavına karantinada hazırlandım. Kendi derdini büyük görmek sana zevk mi veriyor acaba? Onun dışında işsiz kalanların olması benim suçum değil, onlarınki dert değil demiyorum neyin peşindesiniz siz?
  • Astrian kullanıcısına yanıt

    senin 9. sınıfı yaşayamaman da benim suçum değil. sadece derdinin gerçekten boş olduğunu söylüyorum bu karantina zamanını harika şekilde değerlendirebilirsin yabancı dil öğrenebilirsin kitaplar okuyarak bilgini arttırabilirsin. Daha bir sürü şey yapabilirsin. Okulda olsan boş muhabbet yapacaktın. Bu fırsatları değerlendirmen lazım.

  • huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt
    Yanlış çıkarımlar üzerinden düşünceni savunuyorsun. Şu safsatalardan cidden gına geldi. Okulda olsam boş muhabbet yapacağım ön kabulüyle kendinin haklı olduğuna karar verdin. Ama okulda olsam yapabilip şuan yapamayacağım pek çok önemli etkinlik var. En basitinden grup halinde yapılan Tübitak projeleri veya FLL gibi.
    Ayrıca 9. sınıfı yaşayamamın senin suçun olduğunu da iddia etmedim.
  • Astrian kullanıcısına yanıt

    Of ne taktın be. Git hocalarına danış Tübitak için ne yapabilirm diye. Liseyi görmedin diye aşırı derecede bilim aşığı insanların olduğunu falan mı sanıyorsun? O tübitak projelerine de şimdi katılmazsan seneye katılırsın ne bu bittim gittim havaları? Lise hakkında gram bilgin yok ki. 9. sınıfta yapıp da 10. sınıfta yapamayacağın bir şey yok. Şimdi en azından seneye ön hazırlığını yaparsın. Durumdan şikayet etmek mantıksız durumun neyse ona bağlı olarak ne yapabileceğine bakman lazım

  • Lol, keşke hafıza sıfırlama imkanım olsada lise bir anılarımı silip atsam kafamdan. Hayatımın en rezil dönemleriydi tüm lise ve üniversite hazırlık sınıfı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt
    Okulumuzdan geçen sene (veya 2019) Tübitak Türkiye birinciliği çıktı. Yani bilim aşığılardir değillerdir bilmiyorum ancak okulda buna yönelik bir destek var. Şikayet ettim hadi okullar açılsın da demiyorum, forumda paylasmak istedim sadece. 10 sınıfta yapabilmem 9. Sınıftaki şansımın gidiyor olduğu gerçeğini değiştirmez, belki 10. Sınıfı başka bir şekilde değerlendirecektim. Kullandığınız argümanlarda mantık hataları var mesela lise hakkında bir şey bilmiyor o zaman onun düşünüldüğü gibi değildir. 1.si ön kabule dair bir kanıtnız olduğunu sanmıyorum ki olsa dahi sonucu ispatlamaz.
  • Astrian kullanıcısına yanıt

    İyi ne diyeyim o zaman umarım 10. sınıfta istediklerini yaparsın bu kadar kafana takma bazı şeyleri tübitak yarışmasına hazırlanamıyorsan farklı şeylere yoğunlaş

  • En büyük dert ne torun ? Doğru söyle :) dersine evde çalışman gerek yapacak bişey yok :D bak ünililerde de üzgün çok. Ders çalışmak isteyen yani..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lan eğitim alamadım doğru düzgün uzaktan eğitimle olmuyor dese neyse nedir lan olimpiyatla anılar karılar kızlar  

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.