Şimdi Ara

Lisenin ilk senesi gidiyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
2
Favori
14.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Millet ne boş yapmış, çocuk zaten tek sıkıntı çeken benim başkasının derdi yok dememişki, herkesin bi derdi var o da kendininkini söylemiş ki bence de bayağı kötü bir durum yeni başlanılan okulun uzaktan okunuyor olması, niye çocuğun derdini küçük görüyorsunuz? :D
  • konuyu acan oglan 2006 li yani benim foruma uye oldugum tarihte dogmus.. vay be ne denir ki..


    bak cocugum, yanlis dusunuyorsun. bu durum sana ozel degil herkes online basladi. 10. sinifta herkes yeni girisli gibi olacak tanisip kaynasacak. bir sey kaybetmedin yani. kaldi ki 9 ve 10. sinif ortaokulun etkilerinin surdugu gecis yillaridir. asil lise hayati 11 den itibaren yasanir.

    hepsini bi kenara birak lise dedigin nedir ki uni olsa aglamakta haklisin. uni 1 hazirlik falan bambaska dunyalar hayatini yasiyorsun. ama lisede yapacagin en fazla köhne publarda sulu bira icmek olur. ergen muhabbetleri yani. can sikmaya degmez.

    vaktim oldugunda daha detayli yazacagim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lev Tolstoy -- 4 Ocak 2021; 20:47:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En önemli dersi alıyorsun işte şuan, hayat senin isteklerine göre ilerlemez. Bunu bu yaşta anlamış olmaya bak.

  • Çocuk haklı. Liseyi arkadaş edinemeden bitirmişlerin lafını dinleme sen. Lise önemli ve keyifli bir dönemdir. Lisenin dörtte birini kaçırdığın için üzülmekte haklısın yani.

  • Lev Tolstoy L kullanıcısına yanıt
    Kaç yaşındaydaydınız? Suan düşünüyorum da foruma üye olduğunuz zaman doğan çocuklar liseye başlamış, insan garip hisseder.
  • Sen lise 1'sin şuan ,yaşın galiba 15, doğrumu bildim ?


    Keşke benimde yaşım 15 olsa, ulan en azından evden atabilme gibi bi imkanı olmazdı ailemin...  


    Benim yaş 21, ne işe girip çalışıyorum, ne de okuyorum, gelecekte ayvayı yicem gibime geliyor. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 4 Ocak 2021; 21:13:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 ayım var 15e (doldurma hesabı) . Gün almaysa 15 evet.
  • Lise 1 zevkli değil.
  • gençliğiniz gitti lise 1 en güzel sene olur yeni kızlar vs son seneler ders vs stresi artmaya başlar

    malesef gençliğinizi kaçırdınız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de iyi bir okulda yurtta kalarak okudum, bizim hazırlık da vardı çok güzel yıllardı. Gerçekten lisesi kötü geçen insanların sana dediklerine aldırma. Lise bence kişiliğinde büyük bir yere sahip. Şu an yapabileceğin tek şey önüne bakıp derslerini iyice halletmen. Onun dışında şu an belki farkında olmayabilirsin ama ilerde bu boş zamanın ne kadar kıymetli olduğunu anlayacaksın. Keşke daha çok kitap okusaydım/hobimle ilgilenseydim diyeceksin. Benim sana tavsiyem biraz da kendi çabalarınla ingilizceni geliştirmen olabilir. İngilizce altyazılı dizi izlemek yapabileceğin en etkili ve aynı zamanda eğlenceli aktivite bence ingilizce öğrenmek için. Bir de benim bizim okuldaki hazırlıklardan gördüğüm kadarıyla zaten biraz tanışmışlardı zoomdan da olsa. Şöyle düşün, rastgele birileriyle aynı odada kalacaktın şimdi az da olsa tanıdığın birilerini kendin seçip onlarla kalacaksın. Oda arkadaşlarınla kafan uyuşmuyorsa çok da güzel bir yer olmayabilir lise. Ben 5 yıldır aynı arkadaşlarımla kalıyorum ama sanırım dönemde hiç oda değiştirmeyen bir biz varız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Derdini ###
  • düşünüyorumda 9. ve 10.sınıf muazzamdı çocuktuk ama hayat çok güzeldi bence baya haklısın üzülmekte umarım okullar açılırda en azından 1,1.5 sene hayatını yaşarsın sonra ünide dahil sınav stresi bitmez zaten şu an 12yim ve bi an 9,10daki halim gibi hissettim agaaa gitti güzelim yıllar int kafelere kaçamakmı dersin güzel ortamlarmı dersin(aklıma yaptıgım aptal hatalarda geliyor ama olsun gende güzel yıllardı) bu sene açılmazsa birçogu hayal olur artık senin için seni daha çok yıkmış olabilirm ama öyle .d . lise 1 pok gibi diyenleri takma ergenliginin zirvesi 9,10u hatırladıkça çogu insanın aklına yaptıgı hatalar gelir düşünmeden yapılan saçma sapan hatalar ama biraz daha bilinçi olursan 9,10 muazzam oluyor

  • Ya burda lise çöp moruk eğevevew yazanları takma.Lise zamanı belkide en rahat olabileceğimiz son yıllar.Ben 12.sınıfta bile arkaşalarla görusemiyoruz diye sıkıntıdan patlıyorum senin çok normal
  • Yine de sizin şansınız var be kardeşim. 11 im, 9.sınıf tamamı ve 10.sınıf ilk dönemi gittik okula. En eğlenceli zamanlardı bakıyorum da. Ama yine de güzel kardeşim, senin şansın var. Güzel bir lise kazanmışsın, düzenli çalışmaya alışıksın. Bundan dolayı düzenli günde 2 saat çalışırsan ilk 100 bile yapabilirsin. Mat,geo,fen. TYT Mat ve geoyu bırakma. Bırakmazsan, düzenli çözersen ilk 100 ün var.


    Kolay gelsin kardeşim, buradaki en yapıcı eleştiriyi ben yapayım sana: Biz 11 iz, YKS, online eğitim, önemli konular vs. diye çok derdimiz var. Sizin zamanınız var daha ve ağır konularınız yok şu anlık. Düzenli çalış evde. Lay lay lom gezme. Çok sıkmadan günde 2 saat düzenli çalış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leader of Birmingham. -- 5 Ocak 2021; 9:31:17 >
  • Leader of Birmingham. kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, dikkate alacağım.
  • Astrian kullanıcısına yanıt

    Umarım...

  • Boş yapmayın çocuk haklı. Lise güzel bir zaman dilimidir. Ki çocuk daha ergen. Bu tavırda olması normal. Ufo görmüş masum köylü gibi davranmayın.


    Tabi burası yıkıklar diyarı olduğu için çocuğa "derdin bu mu moruq" edebiyatı yapmanız normal.


    En büyük vasfı dh üyesi olmak olanların ahkamlarına bak 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 5 Ocak 2021; 11:3:7 >
  • lise 1 lisenin en kötü yılı olabilir


    çok kaybın yok bence ayrıca fen lisesinde tahmin ettiğin kadar güzel ortam olmuyor



    ama ben okulumdan memnun değildim hatta çoğu zaman bitsin die dua bile etmişimdir yine de insan özlüyormuş




    edit:muhtemelen liseden büyük beklentin var hayal kırıklığına uğrayacaksın (yaşamasam yazmazdım)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 5 Ocak 2021; 11:12:25 >
  • tipp T kullanıcısına yanıt

    imzamı atarım. 9. ve 10.sınıfta o kadar boş vaktim çöpe gitti ki köpek gibi pişmanım sanki hayatımdan 2 yıl çalmışlar gibi.



    ama o bilinç olmuyor işte ileride kafana dank ediyor , erken uyananları tebrik etmek lazım

  • Ya bu buradakilere bakma diyenler neyin kafasını yaşıyor, onlar sanki Instagram'dan yazıyor, biz konu dışından cevap atıyoruz Ruh hastaları, hepimiz aynı çukurdayiz. Lise 1 övüyor adamlar, bir insanın lise 1 övmesi için ya Amerika'da okuması lazım ya da sonraki hayatının b.k gibi geçmiş olması lazım. Ben lise 1'de kızın eteğini yırttım diye üstüme saldırıp, yüzümü gözümü çizmişti. Çocuk oluyorsun yani daha, hele kızlar tam adet, ergenlik zamanları olduğu için iyice içe kapanık oluyorlar sonra açılıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.