Şimdi Ara

Liselerde Saç Yasağı Devam Etsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İsyankar ruhluyumdur, sonuçta kaç kere bu yaşlarda olacağız. Gençlerin bu konuda serbest olması gerekli ama;

böyle tipler göreceğimiz için destekliyorum yasağı. Yasak falan kalkmadı liseliler, gidin traş olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eden Hoover -- 15 Eylül 2012; 21:28:07 >

• erkek mi kız mı bu
  • Benim saclarim daha guzel bundan daha cok benziyorum bieber e benim resmimi koy!
  • Ne gibi tipler göreceğimizi gayette iyi biliyoruz zaten. Önemli olan onları görmemek, görmezden gelmez. İlgi çekilecek bir tarafları olmadıklarını göstermek, saçları hakkında hiçbir şey söylememek. Mide bulandırıcı olduklarını, saçlarını popüler kültürün moda anlayışına göre kestirdiklerini ve idol aldıkları kişiler gibi olamayacakları, idol aldıkları kişilerin düşürdüğü kızları asla düşüremeyeceklerini onlara söylememeliyiz. Kendi kafalarından bulsunlar. Dünyanın zeki insana olduğu kadar aptal insana da ihtiyacı var. O yüzden hiç ikaz etmeyelim, dalga geçebileceğimiz bir şeyler çıkıyor ne güzel
  • Yasak kalkmasa bile okul buna önlem alacaktır, bu kadar uzatıp berbat bir şekilde okula girmelerine izin vermezler.
  • Sakal serbest olsun.
  • Zaten bu sene son senem. Böyle bir tip görsem iyi bir dayak atarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç Uzatmak Serbest mi Oldu ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen kaygılanma kardeşim. Müdürler filan o açıklamayı iplemiyor. Yasağa devam yani

• Böyle bir hükümetin okullarda serbestlikten bahsetmesi çok acaibime gidiyor doğrusu. Muhafazakar bir anlayışın serbestliğin tam aksine şekilciliği savunması gerekirken sol cenah sırf muhalefet olsun diye serbestliğe karşı cephe almış durumda. Ne ilginç ne yaman çelişki. Sözlerim sizi bağlamıyor arkadaşlar.
  • ne alıp veremediğiniz var yasakla anlamıyorum? bu tipler daha normal bile, eşek tıraşı yapmış adamlar görmek istemiyorum bende, hele bi insanları rahat bırakın zaten eninde sonunda kendilerine yakışanı bulurlar, hem okullarda bazı şeyleri sınırlayacaktır yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIYAMETT

ne alıp veremediğiniz var yasakla anlamıyorum? bu tipler daha normal bile, eşek tıraşı yapmış adamlar görmek istemiyorum bende, hele bi insanları rahat bırakın zaten eninde sonunda kendilerine yakışanı bulurlar, hem okullarda bazı şeyleri sınırlayacaktır yine.

Taraflar birbirlerini baltalamak için ellerinden geleni ardına komuyorlar.
  • İbretlik tespitimi yapiyorum ve gidiyorum castin biber terk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 15 Eylül 2012; 21:52:09 >
  • öyle birşey olursa göreceğiniz tipler şekil1.a.
  • Bu zamana kadar saç konusunda dayatma yapıldığından dolayı millet azıtacaktır diye düşünüyorum. En başından beri saçla ilgili bir dayatma olmasaydı sorun olucağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: In My Place

öyle birşey olursa göreceğiniz tipler şekil1.a.

• quote:

Orijinalden alıntı: KingofEvil

Zaten bu sene son senem. Böyle bir tip görsem iyi bir dayak atarım.

saçım ondanlardan bayaa uzun 3 4 parmakta sakalım var birader, bende son sınıfım
  • quote:

Orijinalden alıntı: onz

quote:

saçım ondanlardan bayaa uzun 3 4 parmakta sakalım var birader, bende son sınıfım

Adres ver, geleyim

• quote:

quote:

quote:

Adres ver, geleyim

Samsuna gel otogardan alayım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Adres ver, geleyim

Samsuna gel otogardan alayım

Yola çıktım. Sabah 8'de ordayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

quote:

Orijinalden alıntı: In My Place

öyle birşey olursa göreceğiniz tipler şekil1.a.

Abartmayın sizde ya böyle almazlar tabikide ama bizim okulda favori kulağın ortasını 1 milim geçti mi izin yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sunset Sarsaparilla -- 15 Eylül 2012; 22:11:12 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.