Şimdi Ara

Saçım dökülür mü bu durumda ? (Aile bireylerine göre durum)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şimdi size bir sorum var. Saç dökülmesi ile ilgili.

Ailemde ;
    _________
    Babamın saçları kel (Yaş 55)
    3 tane abimin saçları seyrek. Daha doğrusu önü açılmış ama arka taraflar duruyor ama kel gibi gözüküyor.
    1 tane abimin de saçları normal. Yaş 35.

Ablalarımın saçları ise seyrek ve döküldüğünden şikayetçiler. Saçlarından memnun değiller.

Sanırım amcamlar , dayılar falan da saçları seyrek.

Arkadaşlar bu durumda saçlarımın dökülme olasılığı nedir ?

Lütfen bir şey söyleyin. Zaten saçlarımdan memnum değilim.

1-)Saçlarım ince
    2-)Daha şimdiden bir kaç arkadaş bana saçlarımın seyrek olduğunu , saç dibinin gözüktüğünü söyledi.(Tabi saç kısayken dibi gözüküyor , uzunken gözükmez.
    3-)Hiç şekil almıyor.

Sizce durum ne olur ? İlerde kel kalır mıyım , yoksa bir ihtimal saçlarım dökülmez mi?
    Lütfen yorum yazın bu duruma .

• Saç tamamen piyango 4 asir onceki dedene de cekebilirsin bnm dayim var 40 inda saclar baris manco gibi masallah diger dayim kel ama senin soyledigine gorw yuzde 80 sendede seyreklesme olcak ozelden msj atarsan forum oneririm baya tedavi var korkma kaygi stres yapma sakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zlatan.İbrahimovic Z kullanıcısına yanıt
    Genelde bilinenin aksine bu işlerde dayıya çekiliyor.Dayının durumuna bak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aile hikayene göre gelecekte kel olma ihtimalin yüksek. Eğer bu gerçeği değiştirmek istiyorsan seyrelme başlar başlamaz finasterid 1 miligram tablet kullanmaya başlaman gerek. Potansiyel yan etkileri var seksüel disfonksiyon gibi, bu riski alıp almamak dış görünüşüne ne kadar önem verdiğine kalmış.
  • Her şey hikaye %99 kel kalacaksın kalmasan da evlatlıksın demektir.
  • Babam kel dayılarda seyreklik var. 20 yaşında dökülme başladı 25 yaşında saç ektirmek zorunda kaldım. Kardeşim de benimle aynı durumda. Kısacası kellikten korkma bekle dökülsün sonra ektirirsin. Sakın piyasadaki şu saç dökülmesi engelleyici losyon şampuan gibi şeylere paranı harcama,biriktir çünkü mutlaka ektireceksin onlar sadece geçici çözüm. Kalıcı tek çözüm ektirmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

Babam kel dayılarda seyreklik var. 20 yaşında dökülme başladı 25 yaşında saç ektirmek zorunda kaldım. Kardeşim de benimle aynı durumda. Kısacası kellikten korkma bekle dökülsün sonra ektirirsin. Sakın piyasadaki şu saç dökülmesi engelleyici losyon şampuan gibi şeylere paranı harcama,biriktir çünkü mutlaka ektireceksin onlar sadece geçici çözüm. Kalıcı tek çözüm ektirmek.

5-10 yıl sonra ekilen bölgenin etrafındaki doğal saçlar döküldüğünde ne yapmayı planlıyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mèrt

quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

Babam kel dayılarda seyreklik var. 20 yaşında dökülme başladı 25 yaşında saç ektirmek zorunda kaldım. Kardeşim de benimle aynı durumda. Kısacası kellikten korkma bekle dökülsün sonra ektirirsin. Sakın piyasadaki şu saç dökülmesi engelleyici losyon şampuan gibi şeylere paranı harcama,biriktir çünkü mutlaka ektireceksin onlar sadece geçici çözüm. Kalıcı tek çözüm ektirmek.

5-10 yıl sonra ekilen bölgenin etrafındaki doğal saçlar döküldüğünde ne yapmayı planlıyorsun?

Saç ekimi işlemi sadece dökülen bölgeye değil, dökülmesi muhtemel olan bölgeye de uygulanıyor.Dolayısıyla ileride dökülecek olan yerlerin de önlemi alınıyor. Tabi işini iyi yapan bir hekime ektirirseniz. Ayrıca prp tedavisiyle henüz dökülmeyen ama dökülmesi muhtemel olan bölgelerin kökleri güçlendiriliyor. Hadi diyelim yine tutturamadın ve ilerde hiç hesapta olmayan bir bölgeden dökülme oldu, sadece bölgesel bir ekim yaptırıyorsun bir küçük seansta ve ömürlük saç tedavisine veda ediyorsun. İlaçlarla şampuanlarla olsaydı dünyanın parasını ve zamanını ben harcamazdim zamanında. Tek çare ekim arkadaşlar beş yıldır bu işin içindeyim ben.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.