STRESTEN KAFAMI KOPARMAK İSTİYORUM

-
-
Affedersin kötü konuşmak istemiyorum ama bu ne saçmalık her konunun altına yığılma olacak yazıyosun. niye insanları geriyosun. olacaksa olacak bunu 4 ay sonra göreceğiz ki ilk 100 yine 100 kişi, ilk 1000 yine 1000 kişi alacak neyin yedirememezliği bu. yığılma dediğin 150k-40k bandında olur banane bundan. senin gibi çok fazla insan var böyle sağdaki soldaki şeyleri bahane ediyor ders çalışmıyor sonra sonuç tırt. yüksek hedefleri olan insanlarda hiç bunları görmedim. stres yapmamın sebebi de yığılma falan değil. biliyorum ki ilk 10k da yığılma falan da olmuyor içim rahat.
-
Adam troll olarak dünyaya gelmis bombos biri takma kafana
-
Öncelikle hocam özellikle sağlık olmak üzere her konuda daha iyisi için sigarayı azaltın-bırakın.
Bir gün çalışmadınız-az çalıştınız diye kaybınız olmaz. Kendinize zaman ayırın.
Bir "starbucks"a gidin keyf yapın
Spor yapıyorsanız 1-2 onunla vakit geçirin
Arkadaşlarınız varsa buluşma ayarlayın kafa dağıtın 7/24 yks cidden yoruyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPanda -- 14 Şubat 2022; 23:24:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ah bayım kendinizi kandırıyorsunuz maalesef :(
150k 40k bandında olur demek gayet yanlış çünkü yığılma genelde her yerde olur.Yigilma tanımı gereği homojendir.Bense tanımı gereği trollum maalesef.
İyi geceler kendinize iyi bakın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet yürüyen kara mizah olduğum doğrudur
Adamsın yaralı 🐼 hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok fazla ise psikiyatriye gidebilirsiniz baya rahatlatır
kanka ufak biseyle ugras kafan dagılsın yoksa cekilmiyor. benim dershane yakını bilardo var oraya gidiyoz her gün 30dk kafam dağılıyor. bu şekil bir şey bul kendine.
çok stres yapıyorum diye eğlenceyi abartmana gerek yok. stres her yerde var.
üniversitenin bu kadar önemli bişey olduğunu düşünüyorsan daha hayatla tanışmamışsın dostum Bu kadar ders çalışmak yerine vaktini böl. Git spor yap, ingilizceni geliştir, yazılım vesaire öğren. Bu kadar uğraştığın YKS nin değil günün sonunda sana geleceğini bunların vereceğini anlarsın.
-
Ayaklı ta$$ak
O nasıl tanımlama öyle ya sjennenenenndmsnsmsmmsms
Ayaklı kütüphane yok mu, ta$$ak niye olmasın
hocam sınava girmeden yığılma olup olmayacağını bilemezsiniz. geçen sene kimse bu kadar zor bir sınav beklemiyordu ve sonuçta ne oldu? çoğu insan beklediğinden daha iyi sıralamalara girdiler. o yüzden bunları kafaya takmayın. sadece ders calısın. olur veya olmazı bır kenara bırakın. elinizden geleni yapın ve kendinizi illa şuraya gireceğim diye şartlamayın.
-
Patlat bi osbir konu açmış bi de yaw
-
Kafanı koparma güzel insan
koparabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Affedersin kötü konuşmak istemiyorum ama bu ne saçmalık her konunun altına yığılma olacak yazıyosun. niye insanları geriyosun. olacaksa olacak bunu 4 ay sonra göreceğiz ki ilk 100 yine 100 kişi, ilk 1000 yine 1000 kişi alacak neyin yedirememezliği bu. yığılma dediğin 150k-40k bandında olur banane bundan. senin gibi çok fazla insan var böyle sağdaki soldaki şeyleri bahane ediyor ders çalışmıyor sonra sonuç tırt. yüksek hedefleri olan insanlarda hiç bunları görmedim. stres yapmamın sebebi de yığılma falan değil. biliyorum ki ilk 10k da yığılma falan da olmuyor içim rahat. |
kanka ufak biseyle ugras kafan dagılsın yoksa cekilmiyor. benim dershane yakını bilardo var oraya gidiyoz her gün 30dk kafam dağılıyor. bu şekil bir şey bul kendine.
çok stres yapıyorum diye eğlenceyi abartmana gerek yok. stres her yerde var. |
üniversitenin bu kadar önemli bişey olduğunu düşünüyorsan daha hayatla tanışmamışsın dostum Bu kadar ders çalışmak yerine vaktini böl. Git spor yap, ingilizceni geliştir, yazılım vesaire öğren. Bu kadar uğraştığın YKS nin değil günün sonunda sana geleceğini bunların vereceğini anlarsın. |
Benzer içerikler
- concerta sicile işler mi
- 21 yaşında üniversiteye başlamak
- film indirme sitesi
- itü yatay geçiş
- grammarly türkçe
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X