Şimdi Ara

Lisede yaptığınız en büyük çılgınlık?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • doğum günü vardı birisinin, öğle arasında kutlayacaktık. vodka falan almıştı arkadaşlar. beden hocası sınıf hocamız, bizim kafadan bir adamdı. kolasına vodka koyup vermiştik, çakmıştı tabi:)))

• yazın yazın yazınnnn
  • Ders saati geldiği halde parka gidip bira içmek. bira kokan ağızlarla sınıfa gelmek bahane olarak bahçede top oynuyorduk dememiz ve hocanın buna inanması :D
    Olay Fen Lisesinde yaşandı :D
  • 20 kişinin arasina girip kim arkadaşjma tokat salladi demem ve ardindan gözümü açtigimda hocanin yaninda iyi vurdular hocam,anneme söylemeseniz kavga ettigimi ,ayrica temiz vurdular hakkini vermek lazim deyisim

Kim dedi kavga et diye..aklima geldikçe spor yapan brolar gibi adamin kafa sallayisi gözümün önünde gitmiyor

Ayu başmmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brohakkındırxd -- 22 Temmuz 2017; 3:22:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğle tatilinde sahilde gezerken ölü bir martıya rastlamıştık. Cenaze namazını kıldırıp, gömmüştük. Derse geç kalmamıza sebep oldu ama gururluyduk.
  • okulun arka kapısından at sokmuştuk binanın içine

• arkadaşın kurusıkı silah alması ve denemek için arka bahçede (ağaçlarla kaplı ıssız bi yer) sıkmamız. tabi 1 dk ya kalmadan tüm okul bahçedeydi allahtan oraya bakan kamera yoktu da kimse kim yaptığını bulamadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Agonize kullanıcısına yanıt
    hhahhahhahah lan ne alaka hahhhahaha
  • Tam yazdım sonra utanıp sildim , yazarsam kimsenin yüzüne bakamam

• fourleafclover25 kullanıcısına yanıt
    yaz hocam yaz kim tanıyıcak seni
  • Mavi gozlu hatunu reddetmem

• Haklısızlığa tahammül edemem.Okulda biriyle küçük bir kavgam olmuştu.Daha sonra müdür yardımcısı odasına çağırdı.Bizim müdür yardımcısına da kimse karşı gelemez çok sert biridir.O zamana kadar kimsenin ona karşı geldiğini görmedim.Neyse kavga ettiğim kişi 11 ben 10'um.Bu benden bir yaş büyük ve okulda adı sanı duyulan çevresi olan birisi.Benimde çevrem yok diyebilirim.Kavga ettiğim konuda da ben haklıyım tabiki.Neyse müdür yardımcısının odasında müdür yardımcısı kavga konusunda bu 11 olan çocuğa hak vermeye başladı onu savunuyor falan.Neyse ben hocanın sözünü kestim.Yüksek ses tonuyla(bağırma seviyesinde)kendimi savundum.Bu arada benden beklemiyordu.Çünkü kavgacı bir tıp değilim.Kim ne yaparsa yapsın ne derse desin pek umrumda değildir.Herkesin sabrı olduğu gibi benimde sabrım taşmıştı yoksa uğraşmak istemezdim yine.Neyse hoca baya şaşırdı tabi.Neyse bu sefer tabi sende haklısın falan demeye başladı.Neyse dedi bidaha kavga etmeyin sarılın barışın bidaha olmasın dedi.Neyse bana hava hoş.Zaten kavga gürültü istemeyen biriyim.Neyse elimi uzattım oda uzattı görüşecez dedi.Bende tamam görüşürüz dedim.Neyse ilk çılgınlığım buydu.Hoca sesimi yükseltmem.Herkes o hocadan çekinir normalde.Neyse odadan çıktık benim arkadaşlarda şaşırmış tabi böyle bir olaya.Onlarda beklemiyordu benden böyle bişi.Bu arada benden beklenmeyen ney derseniz çocuk bana sataştı bende ona tokat attım sert bir şekilde.Oda bana atmaya yeltenirken ben geri çekildim sonra ordakiler ayırdı.Neyse arkadaşlarım da beni hocanın kapısında bekliyorlarmış.8-10 kişi bunlar omuzuna aldılar sen çok yaşa,helal olsun,sen kavga eder miydin bee demeye falan havaya atmaya başladılar.Eee tabi dayak yiyen çocuk iyice dellenmedi mi?Neyse ben çıktım okulda oturuyorum yanımda 2-3 kişi var.Yarım saat geçti geçmedi 6-7 kişi etrafımı sardı.Haklı olduğum için dayak bile yesem en azından haklı olarak dayak yerim diye bunlar bana laf attıkça sert ve dik bir şekilde cevap vermye başladım.Biri de izbandud gibi bişi.Baya kalıplı ama nedense hiçbiri yumruk veya tokat atmay yeltenmiyor.Biraz da imanlı biriyim tabiki Allah'a da güvenim var içimden de Allah'ım yardım et.Haklı olan benim bunlara karşı beni ezdirtme falan gibisinden dualar ediyorum.Neyse iyice kızışmaya başladı ortalık.Birisi tokat salladı ama geri çekildim tutmadı ordan da sınıf arkadaşım geldi oturduklarımdan hariç.Onunda beni dövmek isteyenlerin kadar olmasa da arkası yine sağlam tabi.Benim gıcık olduğum kadar oda o oğlana gıcık oluyordu.Geldi işte beni kenara çekti bekle kanka dedi 2 dakika dedi bende oturdum bekliyorum bunlar 10 dakika falan konuştular neyse beni çağırdılar çocuk benden özür diledi ve barıştık.O an hayret ettim.O çocuktan öyle bişi beklemezdim.Bizim arkadaşa teşekkür ettim.Allah razı olsun falan dedim.Oda ne demek kanka ne zaman bir sıkıntın bir derdin olursa yanındayım dedi.Neyse işte olay böyle kapandı.İkinci en büyük çılgınlığım da buydu.6-7 kişiye karşı tek başıma karşı gelmekti.

• muzy1463 kullanıcısına yanıt
    Bazıları cidden yazılmaz buraya da insani düzeydeki mallıklarımdan biri , ilk alkol aldığım zaman ,sarhoş oldum tabi , gidip okulun yurdundan döşek yastık battaniye taşıyıp okul bahçesine yatak yapıp yatmıştım.Hala nasıl sağ kurtuldum bilmiyorum hocalar felan görmeden.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.