Şimdi Ara

LİSEDE OKUL NOBETÇİSİ OLMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
12.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar.Normalde Lise 3'üm Ama Kaldığım İçin Lise 2'yi Tekrar Ediyorum.Benim okulda Sadece Lise 2 ler nobetcilik yapiyor.Boylelikle Ben Tekrar Nobetcilik yapicam :( .Gecen Yıl 3 kez yaptım zaten.Bu Sene Yapmak İstemiyorum ve Pazartesi Günü Sıra Bana Geliyor.Ne yapmalıyım Sizce Okula Gideyim mi Gitmeyeyim mi ? Şimdi Soyle bi Durum var Gitmediğimi Varsayiyorum.Ertesi Gün Bana Yaptırırlar mı Sizce ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Lisede Okul Nöbetçisi Olmak

Giriş

Lisede okul nöbetçisi olmak, okuldaki düzeni ve güvenliği sağlamak için hayati bir rol oynayan önemli bir sorumluluktur. Okul nöbetçileri, öğrencilerin ve personelin güvenliğini sağlamaktan ve okul ortamının olumlu ve verimli kalmasını sağlamaktan sorumludur.

Okul Nöbetçisi Ne Yapar?

Okul nöbetçilerinin görevleri şunlardır:

• Okul binalarını ve arazisini gözlemlemek ve herhangi bir şüpheli etkinlik veya kişilere dikkat etmek
    • Öğrencileri ve personelleri güvenli bir şekilde yönlendirmek ve binalara giriş çıkışlarını kontrol etmek
    • Yangın, deprem veya diğer acil durumlar gibi olaylara müdahale etmek
    • Kayıp veya yaralı öğrencilere yardım etmek
    • Otoparkları ve trafik akışını yönetmek
    • Okul kurallarını ve yönetmeliklerini uygulamak

Lisede Okul Nöbetçisi Olmanın Gereksinimleri

Lisede okul nöbetçisi olmak için genellikle aşağıdaki gereksinimler aranır:

• En az lise diplomasına veya eşdeğerine sahip olmak
    • Güvenlik eğitimi ve sertifikası almak
    • Fiziksel olarak uygun ve iyi bir sağlığa sahip olmak
    • Güçlü iletişim ve kişilerarası becerilere sahip olmak
    • Öğrencilerle ve personelle etkili bir şekilde çalışabilmek
    • Stresli durumlarda sakin ve toplanmış kalabilmek

Okul Nöbetçisi Olmanın Faydaları

Lisede okul nöbetçisi olmak, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli faydalar sağlayabilir:

• Okul topluluğuna hizmet etme ve öğrencilerin güvenliğini sağlama fırsatı
    • Güvenlik alanında değerli iş deneyimi kazanma
    • Potansiyel olarak üniversite veya başka kariyerlere geçiş yapma
    • Esnek çalışma saatleri ve öngörülebilir bir program

Sonuç

Lisede okul nöbetçisi olmak, öğrencilerin ve personelin güvenliğini sağlamaya yardımcı olan ödüllendirici bir kariyerdir. Güvenlik konusunda tutkuluysanız ve gençlere olumlu bir rol model olmak istiyorsanız, okul nöbetçisi olmayı düşünmelisiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Salı günü yaptırırlar. git ve nöbetçiliği yap
  • Çalışssaydın da lise 3 olup kurtulsaydın .
  • Bizde ertesi gün yaptırıyolardı gitmesen bile.

Hem neyini sevmiyon la, mis gibi derslerden yırtıyon işte.
  • o nöbeti zorla yaptırırlar ama sen bi arkadaşına koal falan al oda senin yerine tutsun :D
  • Cuma günü arkadaşla konuştum, onun yerine nöbetçi oldum. Diğer okullarda bu kadar rahat değildir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

Bizde ertesi gün yaptırıyolardı gitmesen bile.

Sevmeme nedenlerim

1 . si : Gecen yıl zaten yapmısım 3 kez
    2 . si : Sınıflara girdiğindeki o atmosfer adamı bitiriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • neden sıkılıyorsunuz anlamıyorum, derslerden uzak kafa dinlediğiniz birgün. şimdi akıllı telefonlar da var, yükle birkaç oyun oyna zaman geçer. yada kitap al onu okursun, telefonun şarjı dayanmayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

neden sıkılıyorsunuz anlamıyorum, derslerden uzak kafa dinlediğiniz birgün. şimdi akıllı telefonlar da var, yükle birkaç oyun oyna zaman geçer. yada kitap al onu okursun, telefonun şarjı dayanmayabilir.

Ben Sıkılmam.Sorunum Hep diken üstünde,tedirgin olmak.Okulda tanımayan kalmadı zaten Hocanın biriyle mahkemelik olduk :)
  • vallahi ben severdim, bekçinin kulübesinde otururduk, genelde atölye günlerine denk gelirdi mis gibi oldurdu, çünkü atölyede daha fazla iş yaptırırlardı.
  • Ayrıca listede benden sonra gelen kız eski sevgilim :)
  • Ben nöbetci olduğum gün gitmiyordum diğer gün sıra kayıyordu beni atlıyordu 1 sene boyunca hep böyle yapmıştım.
  • Bizede okulun ilk günleri nöbetçilik yaptırmışlardı ama 10 ders birden kaçırınca gidip hocayla konuştum nöbetçilik yapmak istemiyorum dedim bişey demedi ama sıra gelince nöbetçi olmam bidaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: lRealPerest

quote:

Sevmeme nedenlerim

Tabi herkes dimdik sana bakıyor falan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lRealPerest

quote:

Sevmeme nedenlerim

Tabi herkes dimdik sana bakıyor falan

Aynen bi hata felan yaptın mı orda bitersin :)

• O gün gitme ertesi gün yaptıracaklarını sanmıyorum ya da bir arkadaşına rica et o yapsın, sınıfta vardır öyle derslerden kaçmak isteyen tipler. Lise 2'de ben nöbetçiliği arkadaşa kitlemiştim. Bizim okulda Lise 3'ler de nöbetçilik yapıyor, bu sene o gün okula gitmemeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeni kullanıcı adı

O gün gitme ertesi gün yaptıracaklarını sanmıyorum ya da bir arkadaşına rica et o yapsın, sınıfta vardır öyle derslerden kaçmak isteyen tipler. Lise 2'de ben nöbetçiliği arkadaşa kitlemiştim. Bizim okulda Lise 3'ler de nöbetçilik yapıyor, bu sene o gün okula gitmemeyi düşünüyorum.

Napicam ben ya :S
  • bende nefret ediyorum nöbetçi olcagım gün gitmemişdim ertesi gün okula gittim anında nöbetçi yaptılar
  • Çok severdim ben ya bizim okulda bekçi kulübesinde oluyordu içerde gazete, tv, ısıtıcı ne ararsan var bekçinin işi oluyordu bende oturmuş ısıtıcıyı açmış elimde sıcak kahveyle karın yağışını izliyordum.Arada bir araba gelirse kapıyı açıyorsun o kadar işte.
  • zevkine nobetci olurdum valla rahatti bizim okul herkes de beni taniyor idi sorun olmuyordu hic ama baska nobetciler icin ayni seyi diyemem cunku bir keresinde bizim sinifa gelen nobetciyi ters cevirmislerdi agladi cocuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.