tamda ben bunun stresini yaşıyordum nöbetçi sırası geliyor bende olmak istemiyorum ne yapcam bilmiyorum durduk yere stres oldum yaa
:(
hadi sizinki iyi ben listenin ilk sırasındayım bu cuma ''aaaa öteki sınıf bitmiş şurdan biri gelsin'' ve sonra kapının orda hep kapı aç geç kalanlara hocalara bide müdür yokmu bu kapı açık kalmıcak diye bağaran sonra bide arabalar için aç kapıyı sonra telefon gelir ''yan okulun topu kaçmış git onu ver çocuklara'' diye söyleyen müdür yardımcısı filan derken oldu bitti
ben 4 sene okudum lisede toplam 8 kere nöbetçilik yaptım rekor bendeydi.bizim kulube vardı.ben tam mezun oldum.Kulubeyi yıkıp, orayı oda yaptılar. baktım giren çıkan olmuyor basket oynardım, dönerdim beden dersi olanlarla futbol maçı yapardım.1 keresinde müdür beni anaons etti odasına çıktım sen napıyon dedi.Ben nbetçiyim hocam dedim :D ortada yoksun dedi.kusura bakmayın hocam bidaha olmaz dedim.tamam git dedi.tekrar maça devam ettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Gene geldi beyler oncekinde gitmemiştim o gün ertesi gün sessizce gittim sınıfa oturdum sıraya bir iki arkadaş dedi git yap felan diye yapmadım
bir defa nöbetçilik yaptıydım lisede, bütün gün girişte danışma masasına benzer bir masada oturup, gelenden geçenden kimlik alıp deftere yazıyordum.
quote:
Orijinalden alıntı: Byfe
bir defa nöbetçilik yaptıydım lisede, bütün gün girişte danışma masasına benzer bir masada oturup, gelenden geçenden kimlik alıp deftere yazıyordum.
Onu ilk okulda yaptım defalarcaki sorun değil lisede oyle bişey yok sınıflardan oğrenci topla,evinsiz işlerle uğras vs. bana ters devamsızlık 16
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme