|
Liseden 11 sene önce mezun oldum geçmişi düşünürken aklıma geldi. Lisede bir tane kadın öğretmen vardi ama bizim sınıfın hocası değil başka sınıfın öğretmeniydi.Sabahlari tören oluyorya hani saçı uzun olanları kenara çekiyorlar bizim sınıftan bir çocuğun saci uzundu bu kadın ogretmende nobetci görevli sanirim çocuğun saçından tutup kenara itti kaçmasın diye sanırım. Sonra çocuk kadına dedi ki hocam beni niye çektiniz saçım uzun değil diye biraz hocaya diklendi gibi diklenme sayılmaz aslında hocada herkesin içinde buna tokat attı.Nedense bu olay aklima geldi ve travma yaşamış gibi sanki benim başıma gelmiş gibi korku geliyor.Bu kadın öğretmenlerin özellikle erkek öğrencilere tokat atması normal mi?SAYGISIZ SERSERİ ISE çocuk. Bi de okul müdürü bütün hocalar oradayken o kadın onların yanında tokat attı.Ve kadin çok ozguvenliydi hani böyle otoriter korkusuz tipide böyle değişik kadınlar olurya sinirli oyle bir kadindi sanki kadini bir veli uyarsa veliyi takmayacak gibi bu ozguven nerden geliyor?Ama diğer günler kadın hoca nöbetçiyim teneffüste kendi öğrencileriyle gayet sohbet muhabbet ediyor keyfi yerindeydi yani öyle kötü bir insan olsa oğrenciler basina toplanıp muhabbet etmezdi diye düşünüyorum. O KAdin ogretmenin tokat atmasi cesareti nereden geliyor ve bu serserilere yapılmalı mi.Bence yapılamaz şok oldum Kadın desigin merhametli olur kıyamaz ama erkek gibi kadın nasıl ellerin çocuğuna tokat atar bu nasil kafa ruh hali anlayamiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt