Şimdi Ara

Lisede kadın öğretmen tokat atması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Liseden 11 sene önce mezun oldum geçmişi düşünürken aklıma geldi. Lisede bir tane kadın öğretmen vardi ama bizim sınıfın hocası değil başka sınıfın öğretmeniydi.Sabahlari tören oluyorya hani saçı uzun olanları kenara çekiyorlar bizim sınıftan bir çocuğun saci uzundu bu kadın ogretmende nobetci görevli sanirim çocuğun saçından tutup kenara itti kaçmasın diye sanırım. Sonra çocuk kadına dedi ki hocam beni niye çektiniz saçım uzun değil diye biraz hocaya diklendi gibi diklenme sayılmaz aslında hocada herkesin içinde buna tokat attı.Nedense bu olay aklima geldi ve travma yaşamış gibi sanki benim başıma gelmiş gibi korku geliyor.Bu kadın öğretmenlerin özellikle erkek öğrencilere tokat atması normal mi?SAYGISIZ SERSERİ ISE çocuk. Bi de okul müdürü bütün hocalar oradayken o kadın onların yanında tokat attı.Ve kadin çok ozguvenliydi hani böyle otoriter korkusuz tipide böyle değişik kadınlar olurya sinirli oyle bir kadindi sanki kadini bir veli uyarsa veliyi takmayacak gibi bu ozguven nerden geliyor?Ama diğer günler kadın hoca nöbetçiyim teneffüste kendi öğrencileriyle gayet sohbet muhabbet ediyor keyfi yerindeydi yani öyle kötü bir insan olsa oğrenciler basina toplanıp muhabbet etmezdi diye düşünüyorum. O KAdin ogretmenin tokat atmasi cesareti nereden geliyor ve bu serserilere yapılmalı mi.Bence yapılamaz şok oldum Kadın desigin merhametli olur kıyamaz ama erkek gibi kadın nasıl ellerin çocuğuna tokat atar bu nasil kafa ruh hali anlayamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kadın olunca en güçlü şekilde de vursa acımaz diye düşünüyor olabilir

Ben askerdeyken mesela bir uzman vardı böyle senin anlattıgın gibi tokat mokat sonra askerin biri kafasında kürek sapı kırdı.. Sonucta hem kafasında kürek sapı kırılmış oldu, hem de ikisini de mahkemeye sevk ettik.. Özgüveni düştü yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 12 Mart 2026; 8:3:59 >

Ders niteliğinde bir fiziksel müdahale ise ben karşı çıkmam. Günümüzde çoğu veli çocuklarını prenses merve modunda yetiştirdiği için okullar leş gibi. Çocuğum olsa okul'a göndereceğime özel hoca tutturur. (veya bir alanda uzun süre eğitim veririm)

sen de ona yumruk atsaydin karsilikli yumruklasirdiniz bare knuckle boks yapardiniz, ruslar iyi bare knuckle yapiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 12 Mart 2026; 13:28:56 >

komutana ckmak kadar tehlikeli degil. en fazla okuldan atilirdin, madem yumruk atmayi seviyor, yemeyi de seviyordur o, gozune gecirseydin bir tane istedigini verseydin hahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 12 Mart 2026; 13:41:24 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bana vuracak adamin hayatini bitiririm o kadar soyleyeyim.. Cocuga siddet kolay disine gore adama gelsin. En azindan yogun bakima gider. Aynisi kendi cocugum icin de gecerli, vuracak olanin elini kirarim.. O eli bir daha kullanamaz.. Egitim amacli dayak vs ben bska birine boyle bir yetki vermedim cunku vermeyi de dusunmuyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 12 Mart 2026; 13:56:11 >

@AREryilmaz

Alamanca ürgetmeninin tahtaya kaldırıp suratının ortasına çakmış olduğu bu yumyuk, hayatına bakıldığında etkisini hala göstermeye devam edeyyo...

Böyle yumruk falan yazmayın canım boks cekiyor

Madem dövemiyoruz r*sları izleyelim

mannered chimpanzeeyoutube
    I am essentially a big fan of bare knuckle boxing and underground fighting. I just want to share and make bare knuckle fight to be more familiar. The footages belong to TOP DOG Fighting Championship. I really encourage you guys to subscribe TOP DOG channel to make their channel much bigger and grow bare knuckle boxing in general. Please subscribe to TOP DOG Channel @TopDogFC
    https://www.youtube.com/watch?v=vRB4JssHTvs

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.