Şimdi Ara

OKULDA ÖĞRETMEN BENİ TÖRENE 'KOVDU' KENDİSİ ÇAY İÇTİ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün sabah tören vardı törenden önce gittim kantine kahvaltı yaptım tam tören başlangıcına ayarladım kendimi kahvem var üflüyorum soğusun diye falan. Neyse dersimize girmeyen bir hoca geldi oo xx bey hep de telefon var elinde dedi. Bende evet hocam dedim. (Bu yıl geldim okula, Kastamonudan Adıyamana) Her neyse hadi zil çaldı dedi tören var dedi ama nasıl bir tafrayla söylüyor bunları.

Hocam daha üç dakika var gideceğim zaten dedim. Yürü yürü hadi çabuk iç dedi, neyse aldı çayını ben hızlı hızlı kahvemi içiyorum falan hadisene lan dedi bu. Ben kalktım çantamı falan topladım ayaktayken dedim ki; hocam ne kadar benim o törene gitmem zorunluysa sizin de gitmeniz zorunlu burda oturup çay içemezsiniz dedim, yüzüme bakmadan hadi hadi naş der gibi hareketler yaptı.

Kantindeki amca teyze falan pür dikkat bize kesildiler, neyse çıktım kantinden. Kantin bodrum katında, merdivenlerde bekledim çok sinirlendim onunla tartışırken vakit de geçti artık çıkamazdım mecbur durduğum yerde okuyacaktım İstiklal Marşını. Neyse bekledim. O ara sınıf arkadaşım geldi indi çay aldı geri gitti, ona da hiçbir şey dememiş çünkü arkadaşıma vurunca arkadaşım yumruk atmış hocaya. Neyse ben bitmesini bekliyorum törenin bu çıktı kantinden durdu böyle baktı bana.

Senin de dilin pek uzamış xx bey dedi, yürrrüü dedi kolumdan falan tuttu. Hayatta gelemem öyle şeylere, çektim kolumu birden. Hocam bana emir veremezsiniz insan gibi söyleseydiniz gidecektim zaten dedim. Yürü yürüü diyor hala ağzına patlatıcam bir tane kamera da yokken hazır o olacak. Neyse Ben ne kadar zorundaysam törene gitmeye (ki zorunluluk olarak görmüyorum kendisinin ideolojik görüşü vatanımıza ters bir yapıda) siz de gitmeye mecbursunuz öyle çay içemezsiniz dedim. Kes benim canımı sıkma sabah sabah dedi. Banane hocam dedim, disipline veririm bak seni dedi. Sonra verin yiyosa dedim tamam dedi yukarı giriş kata çıkıyordu bende arkasından gittim müdüre şikayet edeceğim.

Neyse o önden gitti ben bir hışımla orda en yakın müdür yardımcısı vardı son sınıfların müdür yardımcısı. Gittim yanına hocaya baktı bana baktı hayırdır dedi, o ara anlatmaya başlayınca sen yukarı odama çık ben tören bitince geliyorum merak etme sen dedi. Neyse çıktım bekliyorum geldi anlattım bütün olanı biteni. Ben baş müdür yardımcısıyla konuşurum öğretmeninle konuşuruz biz dedi sen sınavına odaklan boşver bunları dedi.

Şimdi asıl sorum. Bu adam beni disipline hangi hakla verebilir, verdi diyelim?
    Bir diğeri onun yaptığı suç değil mi?
    Ve son sorum 147 yi arayıp şikayet etme gibi bir hakkım var mı?

• bana gelecek ki o ogretmen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer durum banada oldu . Her gun sira basinda selam verip mal mal iceri giriyoruz. Bende okula geleli 3 gun oldu sacim uzun neymis kescekmisim 3 gun oldu kesmedim sonra iceri girdim yuruyodum bi el bi anda yakamdan tuttu sana o saçlarını kes demedim mi dedi . Bende tamam haftasonu kescem dedim. Sonra yakamdan tuttu bende elini tutup indirdim oda gel sene sen bi odama dedi geldim . YuUmu tuttu eliyle bende elini aldim indirdim o eline koluna hakim ol dedim. Oda artis arris sana evde terbiye ogretilmedi mi dedi. Ve hani kizla opusecek kadar dibine girersin ya oda o yakinliga gelip dik dik bakiyo bende dik dik baktim ne bakiyon dedi . Bende konusma adabi goz goze iletisim kuruyorum dedim . Sonra derse almadilar gittim sacimi kesip geldim ve tatli dille konustum oyle tatliya baglandi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Formula 1 tarihinde bir sezonda yapılan 16 yarışın 15 ini kazanan,10 unda da duble yapan,o sezon içerisinde 27 tur dışında tüm yarışlarda lider giden,halen bu rekorun tek sahibi,f1 tarihinin en mukemmel ikilisi alain prost ve ayrton senna ya sahip olan tek takım.McLAREN
  • Sinir oluyorum öyle öğretmenlere

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi ara arkadas derste oturuyo cocuk sinirlendimi herkesi dover iste ders bos ilkokul hocasi geldi bizimkine olum niye konusuyosun cik disari dedi ( normalde kim kime desede cikmaz kimse) cocuk kalkti kosa kosa cikarken hoca dur dedi bizimki de cik dedin layn dedi ve cikti 45 dk sonra zar zor bahcede bulmuslar. Cocugun raporu oldugu icin hoca bisey yapamadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende m.yardımcısıyla çok tartıştım. hatta 2 tane var ikisiylede tartıştım. bunlar benim her dediğim olur sanıyorlar galiba banada öyle yapmaya çalıştılar savcılığa kadar gitti olay. hatta bir keresinde hocam gözlük kırıldı izin verir misiniz diye sordum o da hayır dedi. dedim hocam gözlük okulda kırıldı iyi düşünün. tamam yaptır gel dedi gittim gelmedim.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.