Şimdi Ara

Lisede Fransızca okuyorum lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar ben İzmirde bir anadolu lisesinde okuyorum.Ben dil olarak fransızca seçtmiştim yanlış anlaşılmasın sayısal(fen) okuyorum sadece haftada 4 saat fransızca 2 saat ingilizce okuyorum.
    Şimdi dilerseniz problemime gelelim çok sevgili milli eğitim bakanlığının yayın işleriyle ilgilenen kurumu bize fransızca kitap yollamadığı için maaşlarından şikayetçi olan bolkör öğretmenlerimiz bize (Hem Fransızca Hem ingilizce) bir takım kitaplar aldırcaklar yanlış anlaşılmasın sakın bu kitapları almanızda zorunlu peki problem nerde ? problem şurda değerli arkadaşlarım bu kitaplardan ilki Amical A2(Fransızca kitabı) diğeri ise SolutionA1(İngilizce kitabı) siz hala sorunu bulamadınızmı? ben en iyisi devam edeyim
    Şimdi bu kitapların fiyatlarını yazacağım ilk bahsettiğim kitabın fiyatı 180 lira ingilizce kitabının değeri ise 60 lira
    İkisi etti 240 yani bu para çok sevgili öğretmenlerimizden çıkıyormuş gibi çok rahat söylüyorlar bu fiyatları ben açıkçası babama söylemeye utanıyorum bu fiyatları üstelik ingilizceyide haftada 2 saat görüyorum ne yapmalıyım bu kitapları satıldığını bildiğiniz yer varmı ikinci el kitapçılardan felan bahsediyorum.bildiğiniz yer varsa lütfen burdan ve ya özel mesaj aracığıyla belirtin dayanıp okuyan arkadaşlarımın hepsine teşekkür ediyorum

İyi Forumlar

• İstanbulda kadıköyde akmar pasajı var orada bulabileceğinizi düşünüyorum. Bende ünv. hazırlıkta 300-400 liralık kitapları akmardan 150 liraya bulmuştum. Eğer İstanbulda bir yakınınız varsa rica edip sordurabilirsiniz.
  • fotokobi çektir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: banoz

İstanbulda kadıköyde akmar pasajı var orada bulabileceğinizi düşünüyorum. Bende ünv. hazırlıkta 300-400 liralık kitapları akmardan 150 liraya bulmuştum. Eğer İstanbulda bir yakınınız varsa rica edip sordurabilirsiniz.

malesef yok mecbur buralardan alıcaz 240 lira azmı ya yazarken bile içim titriyo bu arada fotokopide istemiyorum dedi öğretmenlerimiz yasak felan uğraşamam diolar ayıp gerçekten hiç bir şey söylemek istemiyorum
  • Kardeş, 2. el satan kitapçılar yok mu? Gayet iyi kullanılmış 2. el kitaplar oluyor. Öğretmenlerin de hiçbir halt diyemez. O kitapları almak zorunda değilsin sen. İngilizce kitabının seviyesi de çok düşük zaten. Git 2. el bul ya da bir yerle anlaşıp fotokopi çektir. 1-2 arkadaşını da topla daha da ucuz gelir. Adamlara bak ya! Kaç liralık kitabı almaya zorluyorlar...
  • Git korsanını al lisede 3 sene boyunca 120 liralık kitapları 15 liraya aldım tek eksiği internet kodu olmuyodu onu da hocalar hiç kullanması zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreePartisan

Kardeş, 2. el satan kitapçılar yok mu? Gayet iyi kullanılmış 2. el kitaplar oluyor. Öğretmenlerin de hiçbir halt diyemez. O kitapları almak zorunda değilsin sen. İngilizce kitabının seviyesi de çok düşük zaten. Git 2. el bul ya da bir yerle anlaşıp fotokopi çektir. 1-2 arkadaşını da topla daha da ucuz gelir. Adamlara bak ya! Kaç liralık kitabı almaya zorluyorlar...

Kardeşim haklısında zorunlu değilimde ama arkadaşlarım ders ypaarken ben sınıfta kuru kuru oturup son sınav akşamımı çalışcağım :(((
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DERSTEN YAZIYORUM YARDIM :)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 10.sınıfta ispanyolca kitabı aldırmışlardı 100 küsüre içime oturdu diğer yıllarda fotokopi çektirdim arkadaşlardan 5 liraya mal oldu 100 liralık kitaplar
  • Fotokopi çektirmek yasak istemiyorum diyo bu öğretmenler valla ne desem anlamadımki parada bizden çıkıcak.Annelerimiz babamız o paraları kazanmak için neler sarfediyor ben şimdi belkide uygun bulamassam 240 liraya kitap alıcam ayıp !
  • ulan efecan seni burda gorcegim hic aklima gelmezdi ha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anadolu Meslek Lisesi okumama rağmen Oxford kitaplariyla eğitim gorduk biz de. Her sene 80 lira kitaplara bayılıyoduk.. Orijinal alman sart degil. Korsan baskisini 20 liraya bile bulursun..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: levot

ulan efecan seni burda gorcegim hic aklima gelmezdi ha

zaten burdaydım kardeşim genelde ps 3 oyun takası için burdaydım sounum olduğundada yazıyorum yine şu kitabıda bulamadık gitti ya korsanıda yok şu amicalin artık bıktım gidip alcaz artık napalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 26 Eylül 2012; 17:03:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FelipesDeMelo

Öncelikle merhaba arkadaşlar ben İzmirde bir anadolu lisesinde okuyorum.Ben dil olarak fransızca seçtmiştim yanlış anlaşılmasın sayısal(fen) okuyorum sadece haftada 4 saat fransızca 2 saat ingilizce okuyorum.
    Şimdi dilerseniz problemime gelelim çok sevgili milli eğitim bakanlığının yayın işleriyle ilgilenen kurumu bize fransızca kitap yollamadığı için maaşlarından şikayetçi olan bolkör öğretmenlerimiz bize (Hem Fransızca Hem ingilizce) bir takım kitaplar aldırcaklar yanlış anlaşılmasın sakın bu kitapları almanızda zorunlu peki problem nerde ? problem şurda değerli arkadaşlarım bu kitaplardan ilki Amical A2(Fransızca kitabı) diğeri ise SolutionA1(İngilizce kitabı) siz hala sorunu bulamadınızmı? ben en iyisi devam edeyim
    Şimdi bu kitapların fiyatlarını yazacağım ilk bahsettiğim kitabın fiyatı 180 lira ingilizce kitabının değeri ise 60 lira
    İkisi etti 240 yani bu para çok sevgili öğretmenlerimizden çıkıyormuş gibi çok rahat söylüyorlar bu fiyatları ben açıkçası babama söylemeye utanıyorum bu fiyatları üstelik ingilizceyide haftada 2 saat görüyorum ne yapmalıyım bu kitapları satıldığını bildiğiniz yer varmı ikinci el kitapçılardan felan bahsediyorum.bildiğiniz yer varsa lütfen burdan ve ya özel mesaj aracığıyla belirtin dayanıp okuyan arkadaşlarımın hepsine teşekkür ediyorum

İyi Forumlar

izmirde hangi okul

• quote:

Orijinalden alıntı: babun69

quote:

Orijinalden alıntı: FelipesDeMelo

Öncelikle merhaba arkadaşlar ben İzmirde bir anadolu lisesinde okuyorum.Ben dil olarak fransızca seçtmiştim yanlış anlaşılmasın sayısal(fen) okuyorum sadece haftada 4 saat fransızca 2 saat ingilizce okuyorum.

İyi Forumlar

izmirde hangi okul

buca anadolu lisesi

• İzmirde yaşamıyorum ama müfettişim ve 1-2 ay iş için izmirde kalıyorum. Bu senin sorunun yüzünden bir çok öğrenci korsan kitaplara başvuruyor. Bunun için araştırmaya başlayacağız. Sizin okulda da amical a2 lerin matbaa'dan basıldığını öğrendik bunuda inceliycez. Solutions'ları dediğin gibi 60 lira yerine 30 liraya satan yeri de bulduk zaten.
  • Sonra da vay efendim bu millet niye herşeyin çakmasına, korsanına başvuruyor... Ben de anadolu lisesi mezunuyum. 4 yıl boyunca her yıl 120 liralık set istediler bizden. 4x120= 480 TL... İlk sene gittim orijinalini aldım setin. Ama baktım her sene 120 TL vermek adama koyuyor, gittim bir kitapçı buldum kendime. 120 liralık kitabı 10 liraya alıp kalan 3 senemi de o şekilde geçirdim Şimdi üniversitedeyim. Burada bile istemiyorlar öyle 120 liralık kitap falan. En baba kitap 40 lira... Kaldı ki başlangıç seviyesinde bir İngilizce kitabı için hiç verilmez o paralar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuruncumsuBeyaz

İzmirde yaşamıyorum ama müfettişim ve 1-2 ay iş için izmirde kalıyorum. Bu senin sorunun yüzünden bir çok öğrenci korsan kitaplara başvuruyor. Bunun için araştırmaya başlayacağız. Sizin okulda da amical a2 lerin matbaa'dan basıldığını öğrendik bunuda inceliycez. Solutions'ları dediğin gibi 60 lira yerine 30 liraya satan yeri de bulduk zaten.

Dostum yan hesap açıp cevaplamana gerek yoktu yinede saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALONSO_06

Sonra da vay efendim bu millet niye herşeyin çakmasına, korsanına başvuruyor... Ben de anadolu lisesi mezunuyum. 4 yıl boyunca her yıl 120 liralık set istediler bizden. 4x120= 480 TL... İlk sene gittim orijinalini aldım setin. Ama baktım her sene 120 TL vermek adama koyuyor, gittim bir kitapçı buldum kendime. 120 liralık kitabı 10 liraya alıp kalan 3 senemi de o şekilde geçirdim Şimdi üniversitedeyim. Burada bile istemiyorlar öyle 120 liralık kitap falan. En baba kitap 40 lira... Kaldı ki başlangıç seviyesinde bir İngilizce kitabı için hiç verilmez o paralar...

Sana kesinlikle katılıyorum kardeşim bu kitapları devlet bize ücretsiz verse ben ne yapayım 2. el kitabı korsanı yani benim 8 senedir ingilizce kitabım vardı sırf bu okulu seçtiğim için fransızca denen veleti okuyorum bunuda geçtim ingilizce kitapıda vermedi fransızca kitabıda vermedi devlet yazık günah kardeşim ne yapıcam bende bilmiyorum

• Almak zorunda değilsin. Sınıfta birkaç kişi olarak baskı yaparsanız hocaya almak zorunda olmadığınızı, devlet kitabını işlemenin zorunlu olduğunu söylerseniz değişimi göreceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

Almak zorunda değilsin. Sınıfta birkaç kişi olarak baskı yaparsanız hocaya almak zorunda olmadığınızı, devlet kitabını işlemenin zorunlu olduğunu söylerseniz değişimi göreceksiniz

Arkadaşım cevabın için teşekkürler ama bize devlet zaten ne ingilizce nede fransızca kitabı vermedi benim asıl yandığımda budur oda olmadı ingilizce ve ya fransızca öğrenmek için böyle fahiş fiyatlara kitap aldırmak hoş değil
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.