Şimdi Ara

Lisede Belge [Takdir,Teşekkür] Almak Zor Mudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
18.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar soru açık lütfen düz liseye gre dürüst cevaplar veriniz tabikide oturana hiçbişi vermezler düzenli olarak çalışacağımı düşünürseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuksel824 -- 15 Ağustos 2009; 22:58:54 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Lisede Belge Almak Zor Mudur?

Lisede belge almak, öğrencilerin akademik başarılarını ve çabalarını takdir etmenin bir yoludur. Belge türleri arasında takdir ve teşekkür belgeleri yer alır.

Lisede Belge Alma Şartları 2021

2021 yılında geçerli olan lisede belge alma şartları şu şekildedir:

• Takdir Belgesi: Bir önceki yarıyılda genel not ortalaması 85 ve üzeri olan öğrencilere verilir.
    • Teşekkür Belgesi: Bir önceki yarıyılda genel not ortalaması 70 ve üzeri olan öğrencilere verilir.

Lisede Belge Almak Zor Mudur?

Lisede belge almak, öğrencilerin derslerinde başarılı olmasını ve düzenli çalışmasını gerektirir. Yüksek not ortalaması elde etmek zaman, çaba ve özveri gerektiren bir süreçtir.

Öğrenciler, belge almak için şu adımları izleyebilir:

• Derslerine düzenli olarak çalışmak
    • Ödevlerini zamanında yapmak
    • Sınavlara iyi hazırlanmak
    • Öğretmenlerinden yardım almak gerektiğinde
    • Motivasyonlarını yüksek tutmak

Belge almak zorlu bir hedef olsa da, çalışkanlık ve kararlılık ile öğrenciler bu hedefe ulaşabilirler. Lisede belge almak, öğrencilerin akademik yolculuklarında önemli bir başarıdır ve gelecekteki eğitim ve kariyer fırsatları için faydalı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • En kolay lise.

Eğer gerçekten herhangi bir belge alabilecek kadar kapasiteye sahipsen (yanlış anlama herhangi bir kötüleme yapmıyorum) çok rahat bir şekilde belge alırsın. Heleki çalışan olduğunu sınıfta belli edersen.. (düz liselerde sınıfların yarsından çoğu boş) kesin alırsın belgeni.

He alamazsan, aslında almanın çok kolay olduğunu bir üst sınıfa geçtiğinde anlarsın.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bell-mere -- 27 Eylül 2021; 19:37:37 >
  • bence zor değil her gün oturup o gün öğrendiğiniz konuları tekrar edip o konu hakkında bol soru çözersen çok basit
  • gerçekden çok teşekkürler yüreğime su serptiniz arkadaşlar özellikle jant! arkadaşım :)

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bell-mere -- 27 Eylül 2021; 19:37:54 >
  • Anadolu Öğretmen Lisesi'ne gidiyorum koca sene yatarak 80,20 ortalama yapıp teşekkür belgesi aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hangi lise ona göre değişir kıytırık bi liseyse kolay ama disiplinli bi anadolu yada fen lisesi ise sıkman gerekiyor.Lise 1de ortam alışmasası yeni tarz eğitim yeni öğretmenler vs. zorluk çektim ben açıkçası ve 2 dönemde düz geldi genelde 1 ekre teşekkür almış gerisi hep taiktir alan biriydim.
  • Çalışırsan alırsın bunun ötesi yok
  • Dengesiz bi hocaya denk gelmezsen hepsini alırsın.Benim hocam bi işlem yapmışım yazılıda misal 7+2x = 11 + x demişim sonra direk x =4 demişim adam bana yarım puan veriyo cevabıda şu nerden bilecem kopya çekmediğini itiraz da ettirmiyordu şerefsiz onun yüzünden takdiri kaçırmıştım
  • hiç çalışmadım, kitap açmadım. okuldan teşşekkür aldım ayrıca öss'yi kazandım.
  • Fen lisesinde okuyorum, bütün sene boyunca 1 saat vaktimi ayırıp da çalışmadım, 86,20 ortalama ile takdir aldım. Çok da zor değil valla, dersleri az buçuk dinledikten sonra.
  • Benim okula profilden bakarsınız. iki dönem teşekkürle geçtim fakat bayağı zor 175 kişi içinde 100. filanım anca.

• quote:

Orijinalden alıntı: Denizler İmparatoru

Dengesiz bi hocaya denk gelmezsen hepsini alırsın.Benim hocam bi işlem yapmışım yazılıda misal 7+2x = 11 + x demişim sonra direk x =4 demişim adam bana yarım puan veriyo cevabıda şu nerden bilecem kopya çekmediğini itiraz da ettirmiyordu şerefsiz onun yüzünden takdiri kaçırmıştım

bu soru lisede mi çıktı?
  • çok teşekkürler arkadaşlar valla bzim burdaki liseyi nedense herkes kötülüyor ancak geçen yılki fen hocam oraya git eğitimi güzel dedi bi kaç orada okuyan arkadaşda orayı önerdi benim ortalamam ise 332 puan yani fen yada andoluyu tutmuyor ah eşşek kafam 3 kez üst üste okulda bilgi yarışmasın girdim son sende boşladım faturası çok pahalıya patladı ancka dersimi aldım hep pc beni böyle yapdı bu yıl pcyi kutulucam anlaşılan birde bölüm olarak hukuk düşünüyorum ancak pc bilgiminde yaşıtlarıma göre çok iyi olduğunu düşünüyorum sizce? arkadaşlar birde doğrusu 7sınıfdan sonra matematikden hiçbirşiey anlamadım desem yeridir yani matematik temelim iyi değil ve meatematikde etmele dayanna bir ders şimdi lise 1e geçdim sizce 6 veya 7. sınıf matematik kitabı alsam mı rasyonellerde bile takılıyorum o derece + bahsettiğim lisede bu yıl öss tr 64. sü çıkdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuksel824 -- 15 Ağustos 2009; 22:10:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AmmuT

quote:

Orijinalden alıntı: Denizler İmparatoru

Dengesiz bi hocaya denk gelmezsen hepsini alırsın.Benim hocam bi işlem yapmışım yazılıda misal 7+2x = 11 + x demişim sonra direk x =4 demişim adam bana yarım puan veriyo cevabıda şu nerden bilecem kopya çekmediğini itiraz da ettirmiyordu şerefsiz onun yüzünden takdiri kaçırmıştım

bu soru lisede mi çıktı?

...
  • Lise 3 e geçtim 3 takdir 1 teşekkür aldım. O kadar da zor değil. Dersleri dinleyip yazılılardan önceki gün tekrar eder sınavıma girerim
    Edt:Anadolu Teknik Lisesi Bilişim Teknolojileri Alanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brampr -- 15 Ağustos 2009; 22:18:47 >
  • tenefüslerde hocaya gidip soru sor gözlerine girersin sözlün yüksek olur
  • istersen ve gerizekalı değilsen belgeni alırsın... itirazı olan?
  • gerizekalı değilsen?
    quote:

Orijinalden alıntı: matrock_mamy

istersen ve gerizekalı değilsen belgeni alırsın... itirazı olan?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.