Şimdi Ara

lisede 2 kere kaldım özel okula gitme şansım var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
20.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar :D ben lisede 9. da 2 kere bir notlardan 2 devamsızlıktan kalmış biriyim. 1 senedir açık lisede okuyorum ve şuan 12 ye geçmem gerekiyordur eğer normal liseye gitmiş olsam. neyse 9 da 2. kez kaldıgım zaman açık liseye yazıldım ve sınavları fulleyip verdim şuan 86 kredim var ve 2 gün sonra sınava gireceğim ordanda bi 30 kredi alırım. sormak istediğim şey şu

bizim burda fem dershane var ve özel okula dönüşüyor. müdürü ısrarla bana 2 kere kalmışta olsan bir yasa çıkacak ve biz seni devlet teşviği ile buraya kayıt yapabileceğiz. sınıf olarak '' 2 . kalışımı açıkta telafi ettim '' 85+ 30 desen zaten 96 kredi ve üstünü akşam liseleri veya genel liselerde 11 e yazıyorlarmış 12 için 144 kredi lazım zaten 1 kere kalmıştım. 11 e yazılsam hiç fena olmaz.

şimdii. müdür bana ısrarla özel okula kayıt yaptırabileceğimi söyledi. zaten 1500 tl ye geliyor devlet teşviği ile . özel okula örgün öğretim dışı olanlar kayıt yaptırabiliyor mu bilmiyorum ancak , olmasa bile böyle bir karar çıkacak diyor müdür 1 ay içinde. bize bunu 5 ay önceden söylemişti. sizce böyle birşey mümkün mü? cevaplarınızı bekliyorum kafam çok karışık :D açık liseden hertürlü bitiririm ancak böyle bir şansım olursa kaçırmak istemem.

öğretmen lisesine 438 puanla 4. olarak girdim. kalmamın gerizekalı olmamla alakası falan yok. öğretmenlerin götünü yalayıpta babası amcası milli eğitim bakanlığında olanlar güzelce geçiyor ama.
    şu saçma yorumlarınızıda anlayamıyorum yok okumak beklenmez falan. kusura bakmayında gerizekalıların geçmesi sihirli değnekleriyle olmuyor.

yok çalış malış falan. heryerde aynı şey gittiğim açık lise bürosunda bile nasıl 35 kredi alacaksın ki imkansız diyorlardı . sorular bebe sorusu 35 kredi almayan çalışsın. ben sadece soruma cevap istiyorum yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinzz -- 6 Ağustos 2015; 13:15:31 >

• Sat diskavri al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volens

Sat diskavri al
    hmm lise 9 ilginç
  • qweqwrwqrqwE:WQE
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinzz

qweqwrwqrqwE:WQE
    Olursa hemen geç üniversiteye daha iyi hazırlanırsın
  • hayir ve bosuna ugrasma bi ise girde calismaya basla sen okumazsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayir ve bosuna ugrasma bi ise girde calismaya basla sen okumazsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç sınıfta kalan var mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

hayir ve bosuna ugrasma bi ise girde calismaya basla sen okumazsin

Okuyarak kim zengin olmuş üstelik arkadaştada okuyacak kafa yok niye boşuna zaman kaybetsin ki

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

hayir ve bosuna ugrasma bi ise girde calismaya basla sen okumazsin

Okuyarak kim zengin olmuş üstelik arkadaştada okuyacak kafa yok niye boşuna zaman kaybetsin ki

+1

Alıntıları Göster
    yok
  • sana okumak haram.senin gibi faxlaliklari asacaksin

• Sanayiye falan basla bence. 9 da kere kalan adamdan akademik basari beklenemez. Aci ama gercek

• Ozele git orada da 2 sene ust uste kal

• Mentollü Kurşun kullanıcısına yanıt
    neden böyle saçma yorumlar yapıyorsunuz ? ben kendi anadolu öğretmen lisesine 438 puanla girmiş biriyim. okumama gibi bir saçmalık yok sandığınız o zibidi tiplerden değilim. bazı ailevi durumlardan gidemedim okula ve devamsızlıkla yada o olmadan açık liseye geçmek zorunda kaldım. ama sorun örgün öğretim dışında olmam.
  • Circassian81 kullanıcısına yanıt
    sağol cevabın için olursa geçeceğim zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinzz

neden böyle saçma yorumlar yapıyorsunuz ? ben kendi anadolu öğretmen lisesine 438 puanla girmiş biriyim. okumama gibi bir saçmalık yok sandığınız o zibidi tiplerden değilim. bazı ailevi durumlardan gidemedim okula ve devamsızlıkla yada o olmadan açık liseye geçmek zorunda kaldım. ama sorun örgün öğretim dışında olmam.

sacma bir yorum degildi ozelede de okuyamazsin madem bu kadar egitim askin var acik lise var hem calisabilirsinde

• Mentollü Kurşun kullanıcısına yanıt
    istersem açık lisedende istediğim yere giderim olay bu değil zaten. biraz ortam sosyalleşmek yada dediğim gibi biraz daha iyi eğitim
  • Robb_Stark kullanıcısına yanıt
    ağabeyim 1 kere lisede kaldı ve 1 sene üniye giremedi. şimdi ise yüksek burslu olarak bahçeşehire gidiyor buda bir başlangıç bence.
  • Lisede 2 sene kalmışsan sen hiç okuma

Bu çocuk okumaz, doğru sanayiye

• yyildirayy kullanıcısına yanıt
    tamam, saolun yorumlarınız için.
  • yasinzz Y kullanıcısına yanıt
    Konuyu okumaya başladığım an anladım niye kaldığını. Zorlama bence. Herkes okuyacak diye bişey yok. Herkes okursa kim amele hizmetçi olcak?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.