Şimdi Ara

Lise Mezunu Kpss'siz Ygs'siz PÖH ALIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşlerim bugün resmi gazete yayınlanması üzerine (Sayısı ) ve (Başvuru Tarihi) belirsiz bir alım olacak.
    Şartlar

Lise veya Dengi Okul Mezunu olmak
    Askerlik Yapmış Olmak
    Tezkere tarihinden itibaren 36 ay geçmemiş olmak
    28 Yaşında Olmamak....

Ve birde yerse eğer şunları yapabilmek....

Özel harekat yetkilisi ve okul müdürünün gözetiminde; 2400 metre koşu ardından hemen 17 barfiks sonrasında 80 mekik ve ardından 65 şınav çeken
    PMYO mezunları Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde bulunan özel harekat kursuna katılmaya hak kazanmaktadır.
    Polis Özel Harekat kursunun PMYO mezunları için 3,5 ay sürdüğü ve çok ağır eğitimler içerdiği bilinmektedir.

• herşey iyi güzelde internet üzerinden başvuru yapılıyor birde şahsen başvuru yapılması gerekior sanırım o şahsenı bi türlü çözemedimmmm
  • ayrıca askerlik şartı kaldırıldı ....
  • 800 metrede temposuz koşuda geberiyorum 6 aylik antremana ragmen 2400 insalik degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben koşuyu yaparımda, o kadar barfiks ve şınav mümkün değil bildiğimiz nizami şekilde yapılıyorsa baya sağlam antreman ve vücut lazım.
  • Heil Hitler kullanıcısına yanıt
    askerlik yapmis olmasi lazin diyorlardi kalktimi o cidden

• quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

valla ben vucut geliştirme sporu yapıyorum barfiksi 10 değil 20 25 yaparım şınavıda 60 değil 100 yaparım ama koşu sıkıntı :D kalktı askerlik mevzuatı tekrar okuyun isterseniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerde KPSS Tercihi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Boy fizik uyuyorda hamliktan ne kosarim ne barfiks oooo zaten basvuramadim da

• Pöh be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 barfiks

• quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

800 metrede temposuz koşuda geberiyorum 6 aylik antremana ragmen 2400 insalik degil

Kondisyonum sıfır, evden çıkmıyorum. 1 km rahat koşarım durmadan. Koştum yani oradan biliyorum

Sorun sende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heil Hitler

quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

valla ben vucut geliştirme sporu yapıyorum barfiksi 10 değil 20 25 yaparım şınavıda 60 değil 100 yaparım ama koşu sıkıntı :D kalktı askerlik mevzuatı tekrar okuyun isterseniz

Eğer koşu sıkıntı diyorsan o yaptığın şeyin adı spor değildir Eğer spor yapıyor olsaydın koşunun sıkıntı olmaması lazımdı
  • Kaymak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serenade.

quote:

800 metrede temposuz koşuda geberiyorum 6 aylik antremana ragmen 2400 insalik degil

Kondisyonum sıfır, evden çıkmıyorum. 1 km rahat koşarım durmadan. Koştum yani oradan biliyorum

Sorun sende

1 km koşarım demişsinde, sınavda 2.5 km koşmanı istiyolar farkındaysan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serenade.

quote:

Sorun sende

Olabilir burnum kemikli belki nefes alis verisi etkiliyordur

• Gereksiz ölecek adam araniyor hayatta hic bir amaci olmayan adamlar basvuryyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • günde 2 kere sabah akşam koşarsanız rahatlıkla istenilen süreye gelebilirsiniz. geçen sene askeri okul mülakatlarına 40 gün kala spora başladım başladığımda 400m koşuyu 115sn de yapıyordum barfix sayım 2 idi. 40 günün sonunda 65sn de koşup 9 barfix çekecek duruma gelmiştim. tavsiyem sabah akşam günde 2 kere antreman yapın düzgün beslenin ve mümkünse protein tozu alın yoksa günde 2 antremanı kaslar kaldırmıyor. ben hardline almıştım içinde ki kreatin oranı yüksek olduğu için.
  • Yahu ben siteye giremiyorum beyler nasıl başvurdunuz ?
  • Onları yapabilecek adamı direk polis yapsınlar zaten.

• Heil Hitler kullanıcısına yanıt
    tesekkurler arkadasa soyliyim bi baksin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.