Şimdi Ara

Lise İlişkileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11.Sınıfa geçicem bu sene ve size 10. sınıfa kadar olan ilişki durumlarımı anlatıcam nerde hata yapıyorum abilerim ablalarım kardeşlerim bilgili olanlar lütfen beni bilgilendirin.
    9. Sınıf İlk Ayları ;
    Bana çok çekici gelen bi kız vardı sporlada ilgileniyodu benim gibi onla takıldım bi süre sonra malum mecralardan ona ulaşıp ilgimi dile getirdim oda bana karşı ilgili olduğunu velhasıl şu zamana kadar hiç sevgilisi olmadığını ve gerekli bulmadığını belirtti. 1-2 Ayın sonunda bu bitti.
    9. Sınıf ikinci dönemleri ;
    Sevgilisi olan bi kızla konuşuyodum kız bariz bana yazıyodu sonra yine malum mecradan telefon numarasını bulup yazdım kız sevgilin varmı diye sorana kadar gayet iyi bi şekilde konuşuyodu sorunca yazmamaya başladı . Okulda çektim köşeye yazdıklarım sana gelmiyomu dedi geliyodaa dedi sonra peki anladım dedim. (Bu 10 sınıfta alevlencek)
    9.Sınıf sonlarına doğru;
    Mahalleden bi kızla çıktım bi şekilde işte ayarladım kızı iyide gidiyodu beraber gidiyoduk okula sonra bu dedi işte eski sevgilimde bu duraktan biniyo görmesin falan dedi görse ne olcak dedim gördü dövdü sonra beni bunun tayfası dayak yedim (harbi csb değil arkadaşlar yaşanmışlıklar bunlar hep) sonra kız herhalde benim iyiliğim için bıraktı .
    10. Sınıf başlarında;
    Bu sevgilisi olan kız bana tekrar yazdı baktım ayrılmışlar bende ona yazmaya başladım sonra devamlı bana açıklama falan yapıyodu işte o kim diyodum bu kim diyodum panik bi şekilde açıklıyodu birgün nolduysa ben seni arkadaşın olarak görüyorum dedi dalgamı geçyisoun dedim hayır dedi sonra ertesi gün bi baktım instagramdan tüm fotoğraflarımı beğenmiş ondan sonraki gün ask.fm den soruyo faland edim bu kız şizofren bunlada olmadı (hala geliyo sınıfa selam veriyo gidiyo)

10.sınıf ortalarında;
    9. sınıflara göz diktim ama 9. sınıftan kimseyle tanışıklığım olmadığı için bulamadım kendime göre .

(He ek bilgi ben av arıyan abaza biri değilim insan yanına bi sevgili istiyo ama)

10. sınıf ortalarında ; (Bakın bu asıl beni üzen)

Kızın tekiyle çoook net karşılıklııyız internetten tanıştık aynı mahallede oturuyomuş falan lolde oynuyo tam aradığım kız çokta güzel 2 kere sinemaya gidicez diye sözleştik 2 sindede benim işim çıktı normalde harranda olsa giderim ama aksilikler . Ardından mahçup olduğum için kendimi eziklemeye falan başladım dedim sen çok güzelsin ben yakışmam yanına falan kız soğuk davranmaya başladı 3 -4 gün yazmadım en sonunda çektim kenara dedim ben senden çok hoşlanıyorum karşılıksızsa yapcak birşey yok dedim öyle değildi dedi ama senin kendine güvenin yok dedi kendini çok ezikliyosun falan feşmekan bunlar çözülmüycek şeyler değil deddim kusura bakma ama yazabilirsin dedi .

Benim 2 haftayı geçen bi ilişkim olmadı nerde hata yapıyorum 1.82 boyum var tipsizde değilim hep cesaretten ve diyalogdan kaybediyorum hayır ne ypamam gerek egolumu davranıyım onlarımı üstün tutuyım arasınımı tutturmaya çalışıyım hayattan bezdim biri gidiyo biri geliyo bi tam ilişkim olmadı olsun istiyorum help me ! !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Bag is Back -- 2 Haziran 2015; 1:35:52 >

• Orta okul-lise-sevgilim olmadı. Hiç olmadı
  • Şu an sorguladığım tek şey neden bu saatte bu yazının tamamını okuduğum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk başta küfür etmeki saygılı cevap alasın. Sorununa gelecek olursak bu kafayla anca başını alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastSummoner

İlk başta küfür etmeki saygılı cevap alasın. Sorununa gelecek olursak bu kafayla anca başını alırsın

K Çok özür dilerim şuan çok atarlıyım o yüzden hemen editleyeyim.

• Of of

• Hayatın boyunca eline mahkum kalacaksın sincap.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASKERİ LİSEDE ÖĞRENCİ OLMAK
    11 yıl önce açıldı
    Ortaokul mezunu KPSS?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Berkcan sen misin kanka?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömürcan61

Berkcan sen misin kanka?

Hayır dostum.
  • beraber gidiyoduk okula sonra bu dedi işte eski sevgilimde bu duraktan biniyo görmesin falan dedi görse ne olcak dedim gördü dövdü sonra beni bunun tayfası dayak yedim (harbi csb değil)

Güldüm valla kardeşim kusura bakma

• quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

beraber gidiyoduk okula sonra bu dedi işte eski sevgilimde bu duraktan biniyo görmesin falan dedi görse ne olcak dedim gördü dövdü sonra beni bunun tayfası dayak yedim (harbi csb değil)

Güldüm valla kardeşim kusura bakma

Ama bu dramdır . Mahallenin malum ırkından insanlar olduğu için bulaşmak istemedim yoksa elimiz armut toplamıyor. Ama güzel dövdüler takdir ettim.
  • Ya git okulunu oku liseli 15 yaşında ne sevgilisi ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

Ya git okulunu oku liseli 15 yaşında ne sevgilisi ya

Ay kent sıtaaaaaaaaağp
  • Ciddiye aldığınız için teşekkür ederim ben şimdi bu konuyu nerden silcem onu söyleyin bana bakıyom iki saatir bulamadım .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.