Şimdi Ara

Lise dönemlerine duyulan özlem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha Lise 3 olmama rağmen Lise yaşantımı ileride çok özleyecekmışım gıbı efkarlanıyorum bu aralar. Ağlamaklı oluyorum durduk yere . Bu donemın kıymetını bilmek ve ileride pişmanlık duymamak adına artık içimden ne geliyorsa onu yapma kararı aldım. henuz çok geç kalmadan 15 tatilde ygsye hazırlanmaya başlayacagım bakalım . Siz ne dusunuyorsunuz ? Lise dönemlerinizi özluyormusunuz

• Lise döneminde liseyi sevmek ve Özlem duyacak gibi hissetmek senin çok yararına olacaktır.Derslerinede,arkadaşlıklarınada daha iyi motive olmanı sağlar.Güzel bir şey.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-00A01D70E

Lise döneminde liseyi sevmek ve Özlem duyacak gibi hissetmek senin çok yararına olacaktır.Derslerinede,arkadaşlıklarınada daha iyi motive olmanı sağlar.Güzel bir şey.
    up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çilekli Limonata

up

Alıntıları Göster
    Lise dönemi hoştur be senin seviyende arkadaşlar maddi durumları nerdeyse aynı kafa arkadaşlar çıkar yok samimiyetsizlik yok herşey doğal haliyle... Değerli günler kıymetini bil.
  • HugenkuL7 H kullanıcısına yanıt
    Hocalar herşey iyi güzel hoş aynı dedıgın gibide birde sevdiceğime açılabilsem
  • valla bana da oluyor lise 2 deyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HugenkuL7

Lise dönemi hoştur be senin seviyende arkadaşlar maddi durumları nerdeyse aynı kafa arkadaşlar çıkar yok samimiyetsizlik yok herşey doğal haliyle... Değerli günler kıymetini bil.

Alıntıları Göster
    üni 3. sınıftayım ama özlem yok çünkü her gün görüşüyoruz bizim tayfayla heralde dede olana kadar devam edicez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lise aşkı
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brockman

üni 3. sınıftayım ama özlem yok çünkü her gün görüşüyoruz bizim tayfayla heralde dede olana kadar devam edicez

Alıntıları Göster
    Şahsen özlemiyorum. Geçmiş, geçmiştir.
  • Brockman kullanıcısına yanıt
    Güzel hocam inşallah bende senin gibi nice denli arkadaslıklar kurarım . Sevindim senın adına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çilekli Limonata

Güzel hocam inşallah bende senin gibi nice denli arkadaslıklar kurarım . Sevindim senın adına
    up
  • quote:

Orijinalden alıntı: deep webteki zebani

valla bana da oluyor lise 2 deyim.

2K lı ALERT. !!!!
    BLOCKED.

• CeremiKılarksın kullanıcısına yanıt
    sen hiç 2klı olmadın mı?

• quote:

sen hiç 2klı olmadın mı?

Benim bildigim dogum tarihi degismez

• quote:

sen hiç 2klı olmadın mı?

yav olm
  • Liseyi nefret ederek bitirmiştim ve hiç te özlemedim çünkü cahil ve kenar mahalleli tiplerin çoğunlukta olduğu bir okulda okumuştum :)

Aksine Üniversite hayatımı çok ama çok özleyeceğimi biliyorum çünkü hayatımın en güzel ve dopdolu 5 yılını yaşadım , yaşıyorum hem de İstanbul'da ..

Şu anki liselere baktığım zaman çok zeki ve modern çocuklar görüyorum.Haliyle güzel arkadaşlıklar kurabiliyorsun , özleyecek olman normal. Ama emin ol eskiden öyle değildi :))

Onun dışında daha yüksek lisansımız var onu da yurt dışında yapacağız bakalım :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuckFou -- 9 Ocak 2016; 21:43:06 >
  • YuckFou kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı hocam .
  • valla bende mi problem var anlamıyorum ama genel olarak lisede iyi arkadasliklar kuramadim. 4-5 saglam arkadasim vardi diger geri kalan 500 kisiyide sevmezdim, sozde gecen bulusacaktik o iste yalan oldu onceden cok samimiydik ama 1,5 sene yuzunu bile gormeyince samimiyet kopuyor. arkadaslarinizla baginizi koparmamak cok onemli. lisede insanlar degisir. ama ilkokulda hep saf duygularla arkadasliklar yapilir. ah ulan sonsuza dek ilkokulokumak isterdim eski samimiyet simdi hic kalmadi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qweqweqwe123456789

valla bende mi problem var anlamıyorum ama genel olarak lisede iyi arkadasliklar kuramadim. 4-5 saglam arkadasim vardi diger geri kalan 500 kisiyide sevmezdim, sozde gecen bulusacaktik o iste yalan oldu onceden cok samimiydik ama 1,5 sene yuzunu bile gormeyince samimiyet kopuyor. arkadaslarinizla baginizi koparmamak cok onemli. lisede insanlar degisir. ama ilkokulda hep saf duygularla arkadasliklar yapilir. ah ulan sonsuza dek ilkokulokumak isterdim eski samimiyet simdi hic kalmadi
    bende orta okulda ki ortamı çok özlüyorum yaş 23. Herkes hangi ortam iyiyse onu özlüyor. Bide üniversitenin ilk senesi çok iyiydi sonra sapıttı millet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

bende orta okulda ki ortamı çok özlüyorum yaş 23. Herkes hangi ortam iyiyse onu özlüyor. Bide üniversitenin ilk senesi çok iyiydi sonra sapıttı millet.

Alıntıları Göster
    bu sene arkadaşlarla nasıl vedalaşacağız merak ediyorum bol gözyaşlı sümüklü olacak
  • Lise berbattı. Universite şahane

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.