Şimdi Ara

Lise döneminde sevgili olup evlenenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
0
Favori
14.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gercekten evlenenler varmıdır? Yoksa sadece hayal mi olur? Dusuncelerinizi ve örneklerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bobi2002
    gercekten evlenenler varmıdır? Yoksa sadece hayal mi olur? Dusuncelerinizi ve örneklerinizi bekliyorum

Var. Benim lisede aynı sınıfta okuduğum 2 arkadaşım, lise bittikten bir kaç yıl sonra evlendiler.
  • Çok nadir uzun sürer. Arkadaşım lise sonda şuan. 2.5 senelik ilişkisi devam ediyor
  • O şekilde değilde evlenip liseyi bırakan kız arkadaşım vardı.
  • O eskidenmiş bence. Örneğin, annem ve babam lise döneminde tanışmışlar, arada ayrılık filan olmuş tabi de sonuçta tanışmaları liseye dayanıyor.
  • Lise erkek veya kız lisesiyse Türkiye'de hoş karışlanmaz kanımca.
  • Lisede sevgili olmayıp şu an evlenen lise arkadaşları tanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beşik kertmesi olup evlenenler var
  • antrenörüm lise1 de tanıştığı kızla 14 yıl çıkıp evlenmiş ve ardın şu günlerde boşanmak üzerelermiş,çünkü birbirlerine dayanamıyorlarmış...Bu gerçekten gerçek
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedidirokedi
    antrenörüm lise1 de tanıştığı kızla 14 yıl çıkıp evlenmiş ve ardın şu günlerde boşanmak üzerelermiş,çünkü birbirlerine dayanamıyorlarmış...Bu gerçekten gerçek

oha be
  • lise 3'ten beri aynı kız var.üniversite 2.sınıfa geçtim hala çıkıyoruz.ilk 6 ayda 2 kez ayrılmıştık bir daha da ayrılmadık.düşünüyoruz ciddi ciddi.inşallah evleniriz hakkımızda hayırlısı.
  • ben tanımıyorum ama aynı okulda okuduumuz(bende oda mezun) face de ekli bir kız var..:D:D
    lisede sevgilyidiler sonra evlendiler şuan 19-20 yaşında fln hamile..
    faceinde anne oluyorum yazmış.. artık nedim.. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epiphania -- 27 Temmuz 2010; 22:35:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epiphania

ben tanımıyorum ama aynı okulda okuduumuz(bende oda mezun) face de ekli bir kız var..:D:D
    lisede sevgilyidiler sonra evlendiler şuan 19-20 yaşında fln hamile..
    faceinde anne oluyorum yazmış.. artık nedim.. :D

bana kalsa ben de şimdi evlenmek isterim ama en erken üniversite 3.sınıfta diyor.daha 1.sınıfa başlayacak bu yıl
  • saçmalık bence
  • hatrladığım 7 tane
  • Abim var.

Eşiyle 2000 yılında tanışmışlar. Yengem Lise 2'de miymiş neymiş. 8 sene süren beraberlikten sonra 2008 yılında evlendiler.

Gayet de mutlular. Allah bozmasın.

Allah nasip ederse, Mart 2011'de baba oluyor kendisi.

Yani oluyor böyle şeyler..
  • ne güzel ya. olabiliyormuş
  • aynen ne güzelmiş,sevindim..
  • başka arkadaşlar
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.