Bildirim
Lise 4'e başlayacağım. Matematik bilgim 0. Düzeltmek istiyorum.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Dersaneye yazil durumun varsa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Katılım zamanı: 4 Ekim 2008 -
quote:
Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike
Dershanede anlatılan hiç bir bilgiyi anlayamayacak kadar geri durumdayım._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: The Anonymous
quote:
Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike
Dershanede anlatılan hiç bir bilgiyi anlayamayacak kadar geri durumdayım.
Lise 1 matematiğini öğrenmeye başla. Özel dersle vs. sonra lise 1 geometri. Sonrada trigonometri vs. İleriki siniflardaki önemli konuları öğrenmeye çalış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: The Anonymous
Yaşıtlarım kadar başarılı olamayacak olsam bile bir seviyeye kadar düzeltebilmek istiyorum. Dört işlemi bile eksik hatırlıyorum. Yıllardır matematik dinlemedim. Nereden başlamalıyım? Bana yol haritası gösterebilecek kimse yok mu?
antremanlarla matematik kitabı al_____________________________ 
-
Ayni durumdayim lise 3 te kaldim bu sene ne guzel son senem olcakti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
internetten videolu anlatımlara bakabilirsin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Telefonu bilgisayarından hızlı olan adam -
aynı benim durum geometrim iyi ama matematik 0 bide eşit ağırlık
_____________________________ -
1 senede halledebileceğin bi durum değil fakat 3 yıl neden dinlemedin _____________________________
Leonard Cohen Hayranları... yemin olsun ki köle olmayacağız.Aliya İzzetbegoviç -
Hocam ne oldu da bu kadar geri kaldın? 4 işlemi bile hatırlayamamak ne demek yahu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Çarpmada 1, toplamada 0... -
Öncelikle özel okuldan devlet okuluna geçince maddi olanaksızlıktan afalladım, ömrümde ilk kez dayağı küfürü vs. orada görünce matematiği vs. yapamamaya başladım, liseye geldim ve başlar başlamaz majör depresyon hastalığına sahip oldum, atlattım ve zar zor da olsa lise 1'i geçtim, ardından kız arkadaşımla yaşadığımız sorunlar, ailevi sorunlar derken tekrarladı. Ama bu sefer çok daha kaliteli ilaçlar kullanıyorum ve hayata bağlıyorlar. Antrenmanlarla matematik kitabı ilgimi çekti. Alacağım onu. _____________________________ -
meslek vs. liselerin bazıalrında mat. görülmüyo galiba 10 11 de falan
sen şimdiden ekolhocadan vs. çalışmalara başla imkanın varsa özel ders al bu sene değilde öbür sene rahat bir şekilde sınava girersin_____________________________ -
Bak gecen sene benimde sifirdi tum sene duzletmeye calistim lys de 6.50 net geldi ama ygs de 36 netti mat herneyse su ana bagazici univercitesi bilgisayar ogrt. ne gidiyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İzmir'deysen özel ders veririm uyguna _____________________________ -
orta okul kitapları diyorum ben :D _____________________________ -
Bilgin 0 ve adam akıllı bir net çıkarmak istiyorsan maalesef tek çare ÖZEL DERS. 5-6 net lys gelsin ygs'de 10 15 net gelsin yeter diyorsan evde halledilir. _____________________________ -
Sayılardan başla
_____________________________ -
4 işlem en kolay şey be kardeşim. Sen üniversitede yandın o zaman integral dersinde dibe vurursun. -
Antrenmanlarla Matematik 1. kitabı aldım. _____________________________
Benzer içerikler
- sports international fiyat listesi
- lcw alarm sökme
- kumardan kurtulanların yorumları
- şifreli bisiklet kilidi nasıl açılır
- amd hangi ülkenin
- dünyanın en büyük vinci
- p**** video
- guinness rekorlar kitabı oku
- penis nakli
- yeşil nasim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler