Şimdi Ara

LİSE 1 MATEMATİK ÇOK ZOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bu yıl lise1e geçtim ama matematik bana çok zor geldi. dersleri pür dikkat dinlememe ragmen.

• dogal sayılar başlıgı altında dogal sayıların basamak degerleri cinsindn yazılımı daha fonksiyon mantık o konulara geçmedik rasyonellere felan
  • Çalışan adama hiç bir şey zor gelmez
  • Calismaktan ziyade istek ve konuya meraklı olmak daha önemli.
  • Zamanla alışırsın, seneye bu yıl sana zor görünen konuların aslında en kolay konulardan olduğunu anlayacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recplayer -- 27 Eylül 2010; 23:03:35 >
  • mantıga geçmedik ama dogal sayılarda denklemler felan zor geldi ilkögretimde kolay geliyordu lise korkusu mu yoksa
  • lise 1 deyken bende öyle diyordum. şimdi çözemediğim sorulara, anlamadığım konulara gülüyorum... Şifre oturup çalışmak kardeşim... Lamı cimi yok bu işin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlaturkaMavzer

Çalışan adama hiç bir şey zor gelmez

benimde 1 huyum vardı o sene o konuyu görürdüm ama 1 sene sonra anlardım neden hala anlayamıyorum
  • belki hocanin anlatisi garip gelmistir alisirsin 2=3 haftaya
  • lise son sınıfa gel de özle lise 1 halini.
  • lise sonda bişey yokda lise 2 kasmıştı baya beni
  • lise 1 matematik en kolayı.lise 2 de polinomlar felan var çok karmaşık geliyor bana birde lise 3 teki karmaşık sayılar :)
  • lise sona gelince intihar eder bu adam
  • Geçen sene o konudan bende çok çekmiştim ama matematiği karneye 2 düşürmeyi başardım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.