Şimdi Ara

LİSE 1 DE 2 KEZ KALAN VARMI xS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
20.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • büyük ihtimalle yine kalcam, ilerki hayatımda karşıma hiç çıkmayacak saçma sayısal işlemlermi hayatımı belirleyecek

• 2 kez üst üste kalınca okuldan atılmıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Köktürk

2 kez üst üste kalınca okuldan atılmıyor mu ?

evet
  • bir iyilik yap kendine.

LİSE 1 DE 2 KEZ KALAN VARMI xS
  • nigaları bırak derslerine bak o zaman...Burda ne kadar söylesekte yapacak bişey yok , çalışman gerekiyor...
    Hayatını o sayısal dersler belirlicek evet malesef sistemin kuralı...
    Ya sisteme uyar kazanırsın , yada uymazsın sürünürsün...Hayat ve karar sana ait
  • okuma şansın gider ama açık öğretimden bitirebilirsin diyebiliyorum.
  • sokaktan bi adam çevirsen 2 sene aynı şeyleri görüp sınava girse geçer bi not alır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lise 1'de bile 2 kere kalmanın eşiğine geldiysen son sınıfta ne yapardın bilemiyorum
  • süper lisede 1 sene ingilizce hazırlık gördüm kaldım yükseltme sınavıyla geçtim lise 1 de kaldım tekrar lise 1 e başladım bu sefer 1. dönem gittim 2. dönem hiç gitmedim devamsızlıktan kaldım tam tastikname alıcam zamanda haberlerde devamsızlıktan kalanlara af çıktı haberini gördüm baştan sağma zayıf olan derslerden sınav yaptılar geçtim lise 2 oldum tabi bu arada arkadaşlarım bana sen nasıl bi varlıksın gibisinden bakmaya başladılar lise 2 de hiç gitmedim gene devamsızlıktan kaldım af bekledim çıkmadı tastiknameyi aldım açık liseye kaydoldum okuldan tastikname alarak kaydolduğum için 144 kredi de biten açık lisenin hemen hemen 100 kredisini direk verdiler kalan krediyide 2 dönemde halledip aldım diplomamı çıktım arkadaşlarımla beraber bende lise mezunu oldum ama bana nie küstüler onu bilmiom işte

• quote:

Orijinalden alıntı: novalgine_plus

süper lisede 1 sene ingilizce hazırlık gördüm kaldım yükseltme sınavıyla geçtim lise 1 de kaldım tekrar lise 1 e başladım bu sefer 1. dönem gittim 2. dönem hiç gitmedim devamsızlıktan kaldım tam tastikname alıcam zamanda haberlerde devamsızlıktan kalanlara af çıktı haberini gördüm baştan sağma zayıf olan derslerden sınav yaptılar geçtim lise 2 oldum tabi bu arada arkadaşlarım bana sen nasıl bi varlıksın gibisinden bakmaya başladılar lise 2 de hiç gitmedim gene devamsızlıktan kaldım af bekledim çıkmadı tastiknameyi aldım açık liseye kaydoldum okuldan tastikname alarak kaydolduğum için 144 kredi de biten açık lisenin hemen hemen 100 kredisini direk verdiler kalan krediyide 2 dönemde halledip aldım diplomamı çıktım arkadaşlarımla beraber bende lise mezunu oldum ama bana nie küstüler onu bilmiom işte

Hey maşallah

• Niggalarla mamını mamını yapacağına otur dersine çalış.
  • Ben kaldım devamsızlıktan 2 yıl kitlediler bana tastikname yi açık öğretimden bitirdim okulun dışında düzgün bi hayat yok emin ol git çalış
  • Haklısın.saçma sapan işler.Hele ki bizim matematikçinin matematiği hayatın tek işe yarar dalı , matematik dışıda hiç birşeyi gerçek ve iyi birşey olmadıgıı ima ederek , sınıfta yoklama bile almada heme derse girip felsefe ile matematik anlatmasından nefret ediyorum.Çok abartıyor cok saçmalıyor.O kadar boş şey varki.Hiç bir işine yaramıyor o kadar saçmaki

Se daha 9. sın.Keşke 9 olsamda onları çözem.10-11-12 ye gelince iyice saçmalamaya başlıyorlar.İnanmassınız belki ama derse gülme krizine girdiğimi hatırlarım soruyu görünce.9 da kalıyorsan 10.sınıfa işin zor dostum.Daha 1.5 dönem var calısıp geçmeye bak
  • 2 kere lise 1 de kaldım atıldım 3 senedirde açık lisedeyim dh da takılcağına git tüm kitapları oku ezberle çalış çok pişman olucaksın
  • Adamım senin dinlediğin rapçileri dinlet onlara. Hemen geçireceklerdir seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pLainLogic

quote:

Orijinalden alıntı: novalgine_plus

süper lisede 1 sene ingilizce hazırlık gördüm kaldım yükseltme sınavıyla geçtim lise 1 de kaldım tekrar lise 1 e başladım bu sefer 1. dönem gittim 2. dönem hiç gitmedim devamsızlıktan kaldım tam tastikname alıcam zamanda haberlerde devamsızlıktan kalanlara af çıktı haberini gördüm baştan sağma zayıf olan derslerden sınav yaptılar geçtim lise 2 oldum tabi bu arada arkadaşlarım bana sen nasıl bi varlıksın gibisinden bakmaya başladılar lise 2 de hiç gitmedim gene devamsızlıktan kaldım af bekledim çıkmadı tastiknameyi aldım açık liseye kaydoldum okuldan tastikname alarak kaydolduğum için 144 kredi de biten açık lisenin hemen hemen 100 kredisini direk verdiler kalan krediyide 2 dönemde halledip aldım diplomamı çıktım arkadaşlarımla beraber bende lise mezunu oldum ama bana nie küstüler onu bilmiom işte

Hey maşallah

buraya bir daha girmek nasip olmasın ben liseyi 1 sayfa kitap çevirmedim bitirdim şuan aöf de 1. sınıfım türk dili ve edebiyatı çalışmadan nasıl bitirebilirim onun üzerinde çalışıyorum

• ben kaldım lise 1 de 2 kere takrar
  • quote:

Orijinalden alıntı: PROTON

okuma şansın gider ama açık öğretimden bitirebilirsin diyebiliyorum.

Normal Liseyi bitirememiş. Açıköğretimi nasıl bitirecek orasıda aşikar tabi.
  • 9. sınıfta bu durumdaysan bırak okuma
  • okuldan atılmak falan değil de, herkes okula giderken senin evde oturman, canının sıkılması falan hepsinden daha beter. ilk okuldan atıldıktan sonraki ilk okul gününü hatırlıyorum, rüyama girmişti resmen. rüyamda okula gideceğim hazırlanıyorum, ama hep bir şeyi eksik unutup dönüyorum eve, öyle öyle derken okula gidemeden rüyam bitti. ne demek istediğimi anlamışsındır.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.