büyük ihtimalle yine kalcam, ilerki hayatımda karşıma hiç çıkmayacak saçma sayısal işlemlermi hayatımı belirleyecek
2 kez üst üste kalınca okuldan atılmıyor mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: Köktürk
2 kez üst üste kalınca okuldan atılmıyor mu ?
evet
bir iyilik yap kendine.
nigaları bırak derslerine bak o zaman...Burda ne kadar söylesekte yapacak bişey yok , çalışman gerekiyor... Hayatını o sayısal dersler belirlicek evet malesef sistemin kuralı... Ya sisteme uyar kazanırsın , yada uymazsın sürünürsün...Hayat ve karar sana ait
okuma şansın gider ama açık öğretimden bitirebilirsin diyebiliyorum.
sokaktan bi adam çevirsen 2 sene aynı şeyleri görüp sınava girse geçer bi not alır.
lise 1'de bile 2 kere kalmanın eşiğine geldiysen son sınıfta ne yapardın bilemiyorum
süper lisede 1 sene ingilizce hazırlık gördüm kaldım yükseltme sınavıyla geçtim lise 1 de kaldım tekrar lise 1 e başladım bu sefer 1. dönem gittim 2. dönem hiç gitmedim devamsızlıktan kaldım tam tastikname alıcam zamanda haberlerde devamsızlıktan kalanlara af çıktı haberini gördüm baştan sağma zayıf olan derslerden sınav yaptılar geçtim lise 2 oldum tabi bu arada arkadaşlarım bana sen nasıl bi varlıksın gibisinden bakmaya başladılar lise 2 de hiç gitmedim gene devamsızlıktan kaldım af bekledim çıkmadı tastiknameyi aldım açık liseye kaydoldum okuldan tastikname alarak kaydolduğum için 144 kredi de biten açık lisenin hemen hemen 100 kredisini direk verdiler kalan krediyide 2 dönemde halledip aldım diplomamı çıktım arkadaşlarımla beraber bende lise mezunu oldum ama bana nie küstüler onu bilmiom işte
quote:
Orijinalden alıntı: novalgine_plus
süper lisede 1 sene ingilizce hazırlık gördüm kaldım yükseltme sınavıyla geçtim lise 1 de kaldım tekrar lise 1 e başladım bu sefer 1. dönem gittim 2. dönem hiç gitmedim devamsızlıktan kaldım tam tastikname alıcam zamanda haberlerde devamsızlıktan kalanlara af çıktı haberini gördüm baştan sağma zayıf olan derslerden sınav yaptılar geçtim lise 2 oldum tabi bu arada arkadaşlarım bana sen nasıl bi varlıksın gibisinden bakmaya başladılar lise 2 de hiç gitmedim gene devamsızlıktan kaldım af bekledim çıkmadı tastiknameyi aldım açık liseye kaydoldum okuldan tastikname alarak kaydolduğum için 144 kredi de biten açık lisenin hemen hemen 100 kredisini direk verdiler kalan krediyide 2 dönemde halledip aldım diplomamı çıktım arkadaşlarımla beraber bende lise mezunu oldum ama bana nie küstüler onu bilmiom işte
Ben kaldım devamsızlıktan 2 yıl kitlediler bana tastikname yi açık öğretimden bitirdim okulun dışında düzgün bi hayat yok emin ol git çalış
Haklısın.saçma sapan işler.Hele ki bizim matematikçinin matematiği hayatın tek işe yarar dalı , matematik dışıda hiç birşeyi gerçek ve iyi birşey olmadıgıı ima ederek , sınıfta yoklama bile almada heme derse girip felsefe ile matematik anlatmasından nefret ediyorum.Çok abartıyor cok saçmalıyor.O kadar boş şey varki.Hiç bir işine yaramıyor o kadar saçmaki
Se daha 9. sın.Keşke 9 olsamda onları çözem.10-11-12 ye gelince iyice saçmalamaya başlıyorlar.İnanmassınız belki ama derse gülme krizine girdiğimi hatırlarım soruyu görünce.9 da kalıyorsan 10.sınıfa işin zor dostum.Daha 1.5 dönem var calısıp geçmeye bak
2 kere lise 1 de kaldım atıldım 3 senedirde açık lisedeyim dh da takılcağına git tüm kitapları oku ezberle çalış çok pişman olucaksın
Adamım senin dinlediğin rapçileri dinlet onlara. Hemen geçireceklerdir seni.
quote:
Orijinalden alıntı: pLainLogic
quote:
Orijinalden alıntı: novalgine_plus
Hey maşallah
buraya bir daha girmek nasip olmasın ben liseyi 1 sayfa kitap çevirmedim bitirdim şuan aöf de 1. sınıfım türk dili ve edebiyatı çalışmadan nasıl bitirebilirim onun üzerinde çalışıyorum
ben kaldım lise 1 de 2 kere takrar
quote:
Orijinalden alıntı: PROTON
okuma şansın gider ama açık öğretimden bitirebilirsin diyebiliyorum.
Normal Liseyi bitirememiş. Açıköğretimi nasıl bitirecek orasıda aşikar tabi.
9. sınıfta bu durumdaysan bırak okuma
okuldan atılmak falan değil de, herkes okula giderken senin evde oturman, canının sıkılması falan hepsinden daha beter. ilk okuldan atıldıktan sonraki ilk okul gününü hatırlıyorum, rüyama girmişti resmen. rüyamda okula gideceğim hazırlanıyorum, ama hep bir şeyi eksik unutup dönüyorum eve, öyle öyle derken okula gidemeden rüyam bitti. ne demek istediğimi anlamışsındır.