Şimdi Ara

LİSE 1 DE 2 KEZ KALAN VARMI xS (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
20.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Quintana!

quote:

Orijinalden alıntı: Arukard

O ileriki hayatında görmeyeceğin sayısal işlemler yerine ne görmek isterdin derslerde acaba?

bütün gün okulda yov yov yov istanbul berlin new york boston underground kadıköy wörd ap ap ap ap wörd ap

demek ona daha cazip gelebilir.

istanbul denen apaçi yuvasını neden söyliyim

• Sagoya laf atmaya çalışmayı bırak da dersine bak madem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pacsta

quote:

quote:

O ileriki hayatında görmeyeceğin sayısal işlemler yerine ne görmek isterdin derslerde acaba?

bütün gün okulda yov yov yov istanbul berlin new york boston underground kadıköy wörd ap ap ap ap wörd ap

ne bilem ben. o şarkı öyleydi ya kadıköy wörd ap wörd ap ap wörd diye hane sen daha iyi bilirsin

adam gibi otur derslerine çalış. sonra çok pişman olucaksın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ne bilem ben. o şarkı öyleydi ya kadıköy wörd ap wörd ap ap wörd diye hane sen daha iyi bilirsin

adam gibi otur derslerine çalış. sonra çok pişman olucaksın.

apaçi türk rapi dinlediğin için öyle biliyosundur sen hadi kouyu dağıtma

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Zencilerle az ilgilen geçersin adam akıllı sınıfını.. Eğer yine kalırsan uçak biletin benden. Amerika'ya uçarsın arka sokaklarda underground rapçi olursun.

overground arabesk çi olmıyımda

Hala ne duruyorsun burda git ders çalış bakıyım ?
  • sagolpacı veletler doluştu
  • Böylece yaşınıda öğrenmiş olduk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 11 Aralık 2009; 18:32:12 >
  • Anadolu lisesiyse e***k gibi çalışıp geçcen düz lisede kalıyosan öl geber ne diyim boşuna okuma ailenin parasına yazık
    Hadi onu geçtim 1 kere kaldın biraz kötü ama 2 kerede kalmak için ya gerizekalı olman ya "çokta bi tarafımda dersler" diye hava yapmaya çalışıp sonunda elinde patlaması yada bi çeşit sorunun olması lazım
  • türkiye gittikçe beter hal almaya başladı. önceden kaldım deyince döverlerdi adamı ki bence de haklılardı. yapacağın tek iş ders çalışmak başka bir işin yok. hergünü bırak hafta sonu 3-4 saat bile çalışsan ödevlerini yapsan okula düzgün gitsen bile geçebilirsin dersleri ama şimdi kalıyor dalga geçiyor kimse umursamıyor.
    çok kötü bir geleceğe gidiyor gibiyiz. hadi hayırlısı...
  • LoL , Allah'ın veledi çıkmış Zencileri Türk rapçilerden iyi tutuyor bize. Bizde karşımızda 20-25 yaşında bi abimiz var, yıllardır Underground Yabancı Hip-Hop dinliyo sanıyoduk. Meğersem daha geçen sene evine pc girmiş veled bi arkadaşımızmış.. Yolun açık olsun genç !
  • quote:

LoL , Allah'ın veledi çıkmış Zencileri Türk rapçilerden iyi tutuyor bize. Bizde karşımızda 20-25 yaşında bi abimiz var, yıllardır Underground Yabancı Hip-Hop dinliyo sanıyoduk. Meğersem daha geçen sene evine pc girmiş veled bi arkadaşımızmış.. Yolun açık olsun genç !

daha evime geçen sene girmiş pc, 17 yaşındayım ama underground/old school rap dinliyorum,, neyse böyle saçma mesajlarınla kişiliğini gösteriyorsun
  • OKULDAN ATILIRSIN EN FAZLA BİZM ARK KALDI 2 KERE 9 DA ŞUTLANDI
  • Bende kaldım bu sene tekrar okuyorum dersler de iyi nazar değmesin ortam da süper ama gayret göster benim gibi bi çevren varsa çalışırdın hem çalışıyorum hem de komedimi de yapıyorum pişman olursun gayret göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: novalgine_plus

süper lisede 1 sene ingilizce hazırlık gördüm kaldım yükseltme sınavıyla geçtim lise 1 de kaldım tekrar lise 1 e başladım bu sefer 1. dönem gittim 2. dönem hiç gitmedim devamsızlıktan kaldım tam tastikname alıcam zamanda haberlerde devamsızlıktan kalanlara af çıktı haberini gördüm baştan sağma zayıf olan derslerden sınav yaptılar geçtim lise 2 oldum tabi bu arada arkadaşlarım bana sen nasıl bi varlıksın gibisinden bakmaya başladılar lise 2 de hiç gitmedim gene devamsızlıktan kaldım af bekledim çıkmadı tastiknameyi aldım açık liseye kaydoldum okuldan tastikname alarak kaydolduğum için 144 kredi de biten açık lisenin hemen hemen 100 kredisini direk verdiler kalan krediyide 2 dönemde halledip aldım diplomamı çıktım arkadaşlarımla beraber bende lise mezunu oldum ama bana nie küstüler onu bilmiom işte

DH'nın akıl küpü maşallah

• lise 1 zordur ya ;D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahn !

O hocaların canı cehenneme adamım.Hepsi cahil o hocaların hiçbirisi 2pac'ı İce cube'ü bilmez ama gelir matematik soruları sorup bilgiçlik taslarlar.Cahil hocalar,berbat bir eğitim sistemi.

• quote:

quote:

LoL , Allah'ın veledi çıkmış Zencileri Türk rapçilerden iyi tutuyor bize. Bizde karşımızda 20-25 yaşında bi abimiz var, yıllardır Underground Yabancı Hip-Hop dinliyo sanıyoduk. Meğersem daha geçen sene evine pc girmiş veled bi arkadaşımızmış.. Yolun açık olsun genç !

daha evime geçen sene girmiş pc, 17 yaşındayım ama underground/old school rap dinliyorum,, neyse böyle saçma mesajlarınla kişiliğini gösteriyorsun

Aman tanrım.. sen ozaman çok cool birisiin adamım.. Senin tek sorunun ne biliyormusun dostum ? O boş kafanı biraz derslerine vermen gerekiyor.. Yo man !

• quote:

quote:

quote:

Aman tanrım.. sen ozaman çok cool birisiin adamım.. Senin tek sorunun ne biliyormusun dostum ? O boş kafanı biraz derslerine vermen gerekiyor.. Yo man !

sen o dolu kafanı verdinde neden bu forumdasın

• quote:

quote:

quote:

quote:

sen o dolu kafanı verdinde neden bu forumdasın

Ne alaka? Bu foruma takılanların hepsinin dersleri kötümü demek istiyosun

Bakınız Lise sona gidiyorum ve en kötü notum 65 Anadolu Lisesine gidiyorum

• Ben Lise 1 'deyim.Hiç kalmadım.Kalmamam için ne önerirsiniz :).Düz Lise.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.