Şimdi Ara

Lionel MESSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Futbol dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen ve yılın en başarılı futbolcusuna verilen Altın Top (Ballon d’Or) ödülünün sahibi belli oldu. Zürih’te yapılan törende Altın Top ödülünün sahibi İspanyol ekibi Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi oldu...

Yapılan oylamalar sonunda en fazla oyu kazanan Lionel Messi, üst üste 4. kez Altın Top ödülünün sahibi oldu.

2001: Michael Owen (İngiltere)
    2002: Ronaldo (Brezilya)
    2003: Pawel Nedved (Çek Cumhuriyeti)
    2004: Andry Shevchenko (Ukrayna)
    2005: Ronaldinho (Brezilya)
    2006: Fabio Cannavaro (İtalya)
    2007: Kaka (Brezilya)
    2008: Cristiano Ronaldo (Portekiz)
    2009: Lionel Messi (Arjantin)
    2010: Lionel Messi (Arjantin)
    2011: Lionel Messi (Arjantin)
    2012: Lionel Messi (Arjantin)

2012 yılının en iyi 11'i: Iker Casillas (Real Madrid/İspanya), Dani Alves (Barcelona/Brezilya), Pique (Barcelona/İspanya), Sergio Ramos (Real Madrid/İspanya), Marcelo (Real Madrid/Brezilya), Xabi Alonso (Real Madrid/İspanya), Xavi (Barcelona/İspanya), Iniesta (Barcelona/İspanya), Lionel Messi (Barcelona/Arjantin), Falcao (Atletico Madrid/Kolombiya), Cristiano Ronaldo (Real Madrid/Portekiz)

2012 yılının en iyi teknik direktörü: Del Bosque (İspanya Milli Takımı)

2012 yılının en iyi kadın takımı teknik direktörü: Pia Sundhage (İsveç Kadın Milli Takımı)

2012 yılı Fair Play ödülü: Özbekistan Futbol Federasyonu

Halen Messi yi ,Ronaldo ile kıyaslayan varmı merak ediyorum.

• messiiiiii messiiiiii bu hobbit neyin nesiiiii kardolaaaarr
  • Bu adamın baska bir futbolcuyla karsilastirildigi 2 ülkeden biriyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değilde yılın on biri full İspanya liginden

• r9,r10 falan gönlümdeki yerleri bambaşka bu adamlara göre..onlardaki estetik oyun kimsede yoktu..
  • Bütün kupalara, ödüllere ispanyol damgası vurulmuş. Hani nerde ingiltere, almanya, italya
  • adam her türlü alıyor..ronaldo aglıcaktı nerdeyse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modric > xavi + iniesta
    3 yıl önce açıldı
    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gelmiş geçmiş en iyi futbolcu
  • where have you been ronaldinho bu adam futbolu sevdirtmişti bana

niye bu kadar düştü anlamadım

Lionel MESSİ
  • Kıyaslamalar artık; Messi'nin sol bacağı mı, sağ bacağı mı? şeklinde olacak.
  • Bu seneki saçma sapan seçimler bu ödülün bir anlam ifade etmediğini gösteriyor. Şu seçtikleri ilk 11'e bak bir ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

O değilde yılın on biri full İspanya liginden

Skandal bir 11 zaten.Cech Neuerden biri Kompany Drogba Yaya Toure Pirlo Van Persie Schweinsteiger Robben Gotze Aguero Silva vb. adamlar olabilirdi Barca gayet başarısızdi Chelsea Şl aldı Pirlo İtalyayı sırtladı ne biliyim Klopp yılın teknik direktörü olabilirdi Pique gecen sezon kendi standartlarında kotu sayilirdi neden alınır ki ilk 11'e

•  Lionel MESSİ

• ilk 11 saçma olmuş.Messi'nin alması gayet normaldi.R10 , R9 ' u bende çok severim ama Messi bi başka evrenden gibi.Bunun dışında Stoch'a da tebrikler.Havalar da bozdu.İyi akşamlar
  • Şimdi bana kızacaksınız ama belki yüzyılın en iyi takımı Barcelona'ya tek başına direnen Real'i şampiyon yapan CR7 bu sene bu ödülü almalıydı..Messi zaten makina gibi bir takımda oynuyor..CR7 Barcelona'da oynasa Messi kadar atmaz mı? Onu geçtim Messi önce Barcelona harici bir takıma gitsin orda kendisini ispatlasın..Messi daha piyasada yokken CR7 Premier Lig'te bir sezonda 50 gol atıp Manu'yu şampiyon yaptı şampiyonlar ligi kupasını kazandırdı..Milli takımına final oynattı..Messi daha Arjantin milli takımında kayıp..

Barcelona tartışmasız gelmiş geçmiş en başarılı takım bence..Orda Etoo,İbrahimovic,Ronaldinho,Messi hepsi rahatlıkla gol atıyor..Messi'yi bu kadar başarılı yapan yüzesini çıkaran sadece kendi yeteneği değil,oynadığı takım da bambaşka..Gitsin Maradona'nın Napoli'yi şampiyon yaptığı gibi Tottenham'ı vs lampiyon yapsın tek başına o zaman Messi'yi kabul edeyim..Eşit şartlarda karşılaştırmıyoruz CR7 ile..Medya da işin bo...unu çıkardı her sene Messi'ye veriyorlar.. CR7 bu sene almadıysa daha hiç alamaz..Ben üzüldüm açıkçası..

• quote:

Orijinalden alıntı: besiktas

Şimdi bana kızacaksınız ama belki yüzyılın en iyi takımı Barcelona'ya tek başına direnen Real'i şampiyon yapan CR7 bu sene bu ödülü almalıydı..Messi zaten makina gibi bir takımda oynuyor..CR7 Barcelona'da oynasa Messi kadar atmaz mı? Onu geçtim Messi önce Barcelona harici bir takıma gitsin orda kendisini ispatlasın..Messi daha piyasada yokken CR7 Premier Lig'te bir sezonda 50 gol atıp Manu'yu şampiyon yaptı şampiyonlar ligi kupasını kazandırdı..Milli takımına final oynattı..Messi daha Arjantin milli takımında kayıp..

Barcelona tartışmasız gelmiş geçmiş en başarılı takım bence..Orda Etoo,İbrahimovic,Ronaldinho,Messi hepsi rahatlıkla gol atıyor..Messi'yi bu kadar başarılı yapan yüzesini çıkaran sadece kendi yeteneği değil,oynadığı takım da bambaşka..Gitsin Maradona'nın Napoli'yi şampiyon yaptığı gibi Tottenham'ı vs lampiyon yapsın tek başına o zaman Messi'yi kabul edeyim..Eşit şartlarda karşılaştırmıyoruz CR7 ile..Medya da işin bo...unu çıkardı her sene Messi'ye veriyorlar.. CR7 bu sene almadıysa daha hiç alamaz..Ben üzüldüm açıkçası..

Messi Barcelona'da bi düzen oturttu ve bu düzenin en temel çarkı. Ronaldo da 2008 de aynısını yapmıştı. Manu hegemonyasına almıştı ligi para uğruna hayal uğruna çekti gitti. Gitmeseydi kardeşim bu kadar basit. Beter olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sırf takımı nedeniyle aldı bana kalırsa. Tamam adam farklı bi boyuttan ona laf yok eyvallah ama bu sene Ronaldo reyizin hakkıydı.

Kalbimizdesin ronaldo reyiz takma sen onları
  • Ronaldo sen bizim kalbimizdesin reyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

messiiiiii messiiiiii bu hobbit neyin nesiiiii kardolaaaarr

• törende giydiği ceket yüzünden ödülü geri alınabilir.
    piyanist şantör gibiydi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.