Şimdi Ara

Linkteki araç hakkında acil yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-acelemiz-yok-japon-sevenler-yetisen-alir-67559136/detay

Bu araç nasıldır arkadaşlar, almayı düşünüyorum da olumlu veya olumsuz (Fiyat, yakıt, konfor vs.) bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.

• fiyatı çok değil mi
  • 1994 model bir arac ıcın pahalı geldı
  • pahalı geldi bana da
  • resimlerde iyi görünüyor...
  • Bizim ege bölgesinde araçların fiyatları hep yüksek nedense de sıkı bir pazarlıkla 10.500 e kadar düşürmeyi planlıyorum. Ayrıca bu aracın yakıt tüketimi hakkında bilginiz var mı? Çok yakar mı?
  • Fiyatı çok fazla buldum. Ne kadar temiz olursa olsun nerdeyse aracın yarısı kadar fazla para vereceksiniz. Piyasası 40000 olan bir araca temiz diye 55000 vermek gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat gerçekten çok hem de öyle böyle değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: drawcoo

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-acelemiz-yok-japon-sevenler-yetisen-alir-67559136/detay

Bu araç nasıldır arkadaşlar, almayı düşünüyorum da olumlu veya olumsuz (Fiyat, yakıt, konfor vs.) bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.

fiyat yüksek! aynı aracı dayım bundan 2 ay önce 8750 liraya aldı.En az linkte görülen araç kadar temizdi...

• Neden insanlar araçlarını böyle çok yüksek fiyat biçiyorlar anlamış değilim? Ben alım satımcı değilim, gerçek biniciyim ama böyle fiyat yüksekliğinden dolayı araç satın alamaz hale geldik.
  • Fiyatı gerçekten yüksek. Aynı fiyata megane I veya polo classic alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osencag

Fiyatı gerçekten yüksek. Aynı fiyata megane I veya polo classic alabilirsiniz.

Hocam Megane-1 güzel araç da, onların 2000 model ve üstü olan, renault motorlu yani bu europalardaki motordan olmayanlar güzel. Onların da fiyatı nereden baksan eli ayağı düzgün 16000 tl den aşağı yok.
  • Modele gore donanim iyi klimasi falan guzel ama fiyat yuksek bencede baska ilanlara yonelin. Autoevolution sitesine gore sehir ici yakit tuketimi benzinli 1.6 icin 9.5 l/100 km
  • quote:

Orijinalden alıntı: drawcoo

quote:

Orijinalden alıntı: osencag

Fiyatı gerçekten yüksek. Aynı fiyata megane I veya polo classic alabilirsiniz.

Hocam Megane-1 güzel araç da, onların 2000 model ve üstü olan, renault motorlu yani bu europalardaki motordan olmayanlar güzel. Onların da fiyatı nereden baksan eli ayağı düzgün 16000 tl den aşağı yok.

Polo Classic i değerlendirin. Kullanımı çok rahat ve istenilen performansı veriyor. Lpg li 1.6 polo classic alabilirsiniz 10-12 bin arası.
  • Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum mesajlarınız için, bence de linkteki araçtan vazgeçmek gerek. Diğer araç arayışlarına devam o zaman. İyi günler.
  • saki bedavaymış gibi yetişen alır yazmış bide
  • illaki japon istiyorsan o paraya carisma al bana kalırsa bence de marea al en azından en az 99 model ikiside :)
  • çok pahalı
  • oldukça fiyatı yüksek yaşı da az değil komşuya da dıştan temiz içten çürük bi japon gagalıdılar galeriden 5 bine aldı 3 bin masraf etti 4 bine bile satamıyor araç sonata
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.