1 aylık ücretsiz premium verdiler bu ay programlama ile alakalı kurslara bakacağım çoğu kısa sürüyor bu sebepten hızlıca bitirmeye karar verdim. İş başvurularında bu sertifikalara dikkat ediliyor mu? |
Linkedin E-learning Sertifikaları İşe Yarar Mı?

-
-
O konuda bilgim yok ama ben o kadar kaliteli bulmadım bu platformu. Mesela Pluralsight daha iyi bence. Tabi kitaplar en iyisi diye düşünüyorum ama onda da sertifika olayı yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E9B2F559 -- 2 Ekim 2021; 16:6:4 > -
Firmalar daha çok yaptığın projelere ve Stackoverflow puanına bakıyorlar
-
Onun farkındayım, github'a bakıyorlar aslında stackoverflowdan çok.
Fakat bu linkedin eğitimlerinin bir geçerliliği var mı onu merak ediyorum. Yoksa Udemyden hallice mi?
-
Hocam pluralsight daha geniş zaten ancak linkedinin kendi platformunda ki eğitimler udemyde ki eğitimlerin baya kısaltılmış hali gibi duruyor. 72 saatlik eğitimi 3 saate kaliteli akışla sunmuşlar gibi.
-
up
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E9F644F03Onun farkındayım, github'a bakıyorlar aslında stackoverflowdan çok.
Fakat bu linkedin eğitimlerinin bir geçerliliği var mı onu merak ediyorum. Yoksa Udemyden hallice mi?
Sanmıyorum hocam, bence her şeyden önemlisi mezun olduğun bolum ve üniversite
Benzer içerikler
- arveles ten kaç saat sonra alkol alınır
- vücudun sağ ve sol tarafının farklı olması
- evi kanatlı karınca basması ne anlama gelir
- atm'de sıkışan para ne zaman hesaba geçer
- tıraş jeli nasıl kullanılır
- prompt mühendisliği
- ets2 türkiye haritası
- black friday 2025
- en ilginç rekorlar
- elektrikli bebek arabası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X