Şimdi Ara

Tinder Gerçekten İşe Yarıyor Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
9.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yani çokta tipsiz değilim 2 hafta oldu 1 eşleme oldu oda "pardon seni ...le beğenmişim" dedi , bir anormallik var yani roberto carlos baldırlı kızlar bile begenmiyor 200 kilo olmuş mabat everest'e çıkmış

対馬用
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Tinder, kullanıcıların potansiyel eşleşmeleri bulmak için kullandığı popüler bir flört uygulamasıdır. Uygulamanın işe yarayıp yaramadığı, kullanıcı deneyimlerine, beklentilere ve kullandıkları hesabın türüne göre değişir.

Ücretsiz Hesaplar

Tinder'ın ücretsiz hesabı bazı temel özellikleri sunar. Uygulamayla eşleşmeler bulabilir, mesajlaşabilir ve profilleri beğenebilirsiniz. Ancak, beğenme sayısında günlük bir sınırlama vardır ve ilgilendiğiniz profillerin en üst sıralarda görüntülenmesini sağlayan Süper Beğeni gibi ek özellikler mevcut değildir.

Tinder Plus

Tinder Plus, sınırsız beğeni, geri alma seçeneği ve konumunuzu değiştirme gibi ek özellikler sunan bir abonelik hizmetidir. Bu özellikler, eşleşme şansınızı artırabilir ve uygulamayı daha etkili bir şekilde kullanmanıza yardımcı olabilir.

Tinder Platinum

Tinder Platinum, Tinder Plus'ın tüm özelliklerini içeren ve ayrıca öncelikli beğeniler, mesaj önceliği ve potansiyel eşleşmelerin "Seni Beğendi" listesine erişim gibi ek avantajlar sunan bir üst düzey abonelik hizmetidir.

Kullanıcı Deneyimleri

Tinder'ın işe yarayıp yaramadığı, kullanıcı deneyimlerine göre büyük ölçüde değişir. Bazı kullanıcılar, uygulama sayesinde anlamlı bağlantılar ve ilişkiler kurmuşken, diğerleri sınırlı başarı elde etmiştir. Uygulamanın başarısı, çekiciliğinize, kişiliğinize ve konumunuz gibi çeşitli faktörlere bağlıdır.

Beklentiler

Tinder'ı kullanmaktan ne beklediğiniz de uygulamanın etkinliğini etkileyebilir. Uygulamayı ciddi bir ilişki bulmak için kullanıyorsanız, sonuçlarınız bir gecelik ilişki aradığınız kullanıcılarla eşleşmeye çalışırken elde edeceğiniz sonuçlardan farklı olabilir.

Genel Sonuç

Tinder, potansiyel eşleşmeleri bulmak için kullanılabilecek popüler ve yaygın olarak kullanılan bir flört uygulamasıdır. Uygulamanın işe yarayıp yaramadığı, kullanıcı deneyimlerine, beklentilere ve kullandıkları hesabın türüne bağlıdır. Uygulamanın ücretsiz sürümü bazı temel özellikler sunarken, Tinder Plus ve Platinum abonelikleri daha fazla özellik ve gelişmiş eşleşme seçenekleri sağlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam bin defa dedik tipin iyi değilse match olmaz diye.

対馬用
  • Yurtdışında millet malafatın resmini yolluyor keşke malafatı çekip atsaydın belki etki ederdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: -Hattori-

iyi de hocam, çirkinler var 200 kilo onlar bile beğenmiyor bee
    Yapacak birşey yok hocam. Hipergami yüzünden galiba bunlar. Forumun bilgilileri yardımcı olsunlar.

対馬用
  • Tipsizsen hiçbir zaman bir sevgilin olmayacak. Bunu aklından çıkar. İstersen 10 tane yabancı dil bil yine olmayacak. O kadar iddialıyım.

bu tuşlar ne işe yarıyor???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tinderda elo sistemi var

対馬用
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keira-

Tipsizsen hiçbir zaman bir sevgilin olmayacak. Bunu aklından çıkar. İstersen 10 tane yabancı dil bil yine olmayacak. O kadar iddialıyım.
    Katılıyorum.Ben de 21 im benim de olmadı ve saldım artık.Olmayacağı belli bizim gibiler bu işlerle uğraşması bile beyhude.

対馬用
  • ya beyler az önce fake bir hesap açtım çok ta bilinmeyen yakışıklı bir modelin resmini yükledim gene beğenen yok bu ne iş şimdi

対馬用
  • bence başka bir şey var

対馬用
  • Ortalama tipte ve fizikteyim. Deneme amaçlı yüklemiştim 2 günde 30 match gelmişti. Ortalama tiptekilerin de türkiye şartlarında alabileceği match bu civarlarda. Fotoğraflar önemli match sayısı 5 katına kadar arttırılabilir. Ama 0 ise 5 katı da 0 olacaktır. Tipini fiziğini düzeltmeye bak önce sonrası gelir.(spor düzgün saç sakal ve iyi bir tarz)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

対馬用
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Hattori-

bence şehirle alakası var, ben trabzondayım, izmir-antalya-istanbul felan olsaydım yağıyordu şimdi
    kesin yağardı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SwoRd90 S kullanıcısına yanıt
    gel kardeşim buraya sarılalım

対馬用
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.