Şimdi Ara

Linea yolda geziniyor diyen gelsin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda genel linea symbol gibi ucuz araçlar için geziniyor muhabbeti çok oluyor ona ithafen bir video çekeyim dedim...

• Yandan rüzgar yediğinde geziniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekere taş değse gökyüzünde gezinirdiniz. Böyle saçma şeyleri kanıtlamak için canınızı tehlikeye atmanıza hiç gerek yok.
  • Bunun için ölüm riskini göze alman takdire şayan mı desem ne desem bilemedim.

• Tebrikler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu Fiat marka araçlara çamur ata ata bitiremediniz. Lan araba işte manyak sanane kötü felansa şu Türk malını kötülemekten vazgeçin artık. Alma kötü ise alma lan. Bırakın yok o rüzgarı yok güvenlik testi. Lan bu millet yiyecek yemek bulamıyor zamanı geliyor. 5-10 sene para biriktiriyor oda gidiyor bu aracı alıyor. Herkes zengin değil. 1 kişi bile şu yorumu görüp zarzor aldığı arabanın bu kadar kötülendiğini görse hem üzülür hem pişman olur. Yapmayın adam gibi eleştirin. Türkiye'de yüzbinlerce satan araç bu, düşük gelir sınıfı bu aracı alıyor. E yüksek hızlarda savrulması normal, fiyatı belli kalitesi belli anasını satayım. Fiat marka halka hitap eden araç bu, zaten marka bu araca 250km/h hızda bile savrulmaz demiyor hatta savrulmaz diye birşey bile demiyor. Fiyatı belli, kalitesi belli, uğraşmayın Türk firmaları ile. Düşman etmeyin millete. Ülkemiz çok güzel herkes mutlu herkes düzgün ve kaliteli araca bindiği zaman gelin ucuz markaları ve kalitesiz araçları eleştirin ama bunu şu durumda yapmayın. Ülkemizde ne zaman gelir durumu artar araçlar ucuzlar firmalar maliyetten kısmaz herkes istediği arabayı 1-2 sene para koyarak yan tarafa yani biriktirerek alır. İşte o zaman Fiat'ta Renault'ta dünya standardlarında üretim yapıp kaliteli araç üretir. Kimse bana renault kaliteli demesin Fiat markasının daha pahalısı ve biraz daha kalitelisi olay bu dünya standartlarında bir araç değil zaten öyle olsa Amerika'da satılırdı. Amerika'da bizim standlarımıza göre değil kalitesiz biz bu markayı ülkeye sokmayız dedi, keza aynısını Fiat içinde dedi ama bu FİAT500 serisi ile bozuldu. Sadece o satılır şuanda.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W0lkidonkisss -- 27 Ekim 2016; 23:58:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: W0lkidonkisss

Şu Fiat marka araçlara çamur ata ata bitiremediniz. Lan araba işte manyak sanane kötü felansa şu Türk malını kötülemekten vazgeçin artık. Alma kötü ise alma lan. Bırakın yok o rüzgarı yok güvenlik testi. Lan bu millet yiyecek yemek bulamıyor zamanı geliyor. 5-10 sene para biriktiriyor oda gidiyor bu aracı alıyor. Herkes zengin değil. 1 kişi bile şu yorumu görüp zarzor aldığı arabanın bu kadar kötülendiğini görse hem üzülür hem pişman olur. Yapmayın adam gibi eleştirin. Türkiye'de yüzbinlerce satan araç bu, düşük gelir sınıfı bu aracı alıyor. E yüksek hızlarda savrulması normal, fiyatı belli kalitesi belli anasını satayım. Fiat marka halka hitap eden araç bu, zaten marka bu araca 250km/h hızda bile savrulmaz demiyor hatta savrulmaz diye birşey bile demiyor. Fiyatı belli, kalitesi belli, uğraşmayın Türk firmaları ile. Düşman etmeyin millete. Ülkemiz çok güzel herkes mutlu herkes düzgün ve kaliteli araca bindiği zaman gelin ucuz markaları ve kalitesiz araçları eleştirin ama bunu şu durumda yapmayın. Ülkemizde ne zaman gelir durumu artar araçlar ucuzlar firmalar maliyetten kısmaz herkes istediği arabayı 1-2 sene para koyarak yan tarafa yani biriktirerek alır. İşte o zaman Fiat'ta Renault'ta dünya standardlarında üretim yapıp kaliteli araç üretir. Kimse bana renault kaliteli demesin Fiat markasının daha pahalısı ve biraz daha kalitelisi olay bu dünya standartlarında bir araç değil zaten öyle olsa Amerika'da satılırdı. Amerika'da bizim standlarımıza göre değil kalitesiz biz bu markayı ülkeye sokmayız dedi, keza aynısını Fiat içinde dedi ama bu FİAT500 serisi ile bozuldu. Sadece o satılır şuanda.

Saygılar.

Demek fiat türk malı hmmm anlıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LPG de en az yakan araba
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum araç yerin dibine sokulacak kadar kötü değil... zaten bu sebeple konu açıp paylaştım... öyle yerlere girdim çıktım ki video larıda var paylaşırım burada... gayet iyi araç...

ama bakıyorum da halen yerli yersiz yorum yazan kendini bilmezler var...
  • sissil kullanıcısına yanıt
    Aracını beğeniyorsun ve severek kullanıyorsun anladığım kadarıyla.

O zaman kimseye bir şey ispatlamana gerek yokki.

Birde canını tehlikeye atmışsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Malafat Rosto

dostum araç kiralık... bu araç en az senin altındaki araç kadar yol tutuyor yada benim şöförlüğüm seninkinden iyidir sen canını sıkma ortada tehlike falan yok...

zaten yorumda sana değil linea almayı düşünenleri yanıltan boş boş bu araç yolda geziniyor yorumu yazanlara cevaben...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 28 Ekim 2016; 0:14:53 >
  • sissil kullanıcısına yanıt
    Şöförlüğüm senden iyidir....

Altımdaki araba seninkinden iyi yol tutar....

Bak bunlar olmamış neyse.

Güvende kalmanız dileğiyle.

• Allah razi olsun hemen gittim fiata kaptim 10 tane video sayesinde aklimda suphe kalmadi +rep
  • 25 saniyede lineanın gezinmediğini kanıtlayan adam bohoooouuuww.
    komik adammışsın reyiz.
  • fiat Türk malıysa bizim malları neyapacağız?
  • millet sıyırmış arkadaş 25 saniyelik video ile neyi ispatladın ki sen şimdi? çapı belli bir araç beğenen alsın beğenmeyen almasın.
    ergen troller daha kaliteli konu açıyor.
  • W0lkidonkisss kullanıcısına yanıt
    helal olsun, çok doğru söylemişsiniz hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

quote:

Orijinalden alıntı: Malafat Rosto

dostum araç kiralık... bu araç en az senin altındaki araç kadar yol tutuyor yada benim şöförlüğüm seninkinden iyidir sen canını sıkma ortada tehlike falan yok...

zaten yorumda sana değil linea almayı düşünenleri yanıltan boş boş bu araç yolda geziniyor yorumu yazanlara cevaben...

Sakin ol şampiyon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Linea dandik araba ama verseler parcalarim o ayri

• Bu videodan ne anlamamız gerekti ?.. kameranın sarsıntısından sağa sola çevirerek ışık parlamaları sağlayarak anlaşılırlığı ortadan kaldıran bir video ile neyi ıspatladığını zannettiğini anlayamadım...

• Fiat a hala Türk malı diyenler var,ne diyelim.Bizim hazinenin kasaya giriyor sanki satılan araçların bütün parası.Az araştırın,okuyun sonra yazın.

https://tr.wikipedia.org/wiki/FIAT
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.